#Astroloji Eğitimi #Burç yorumları #Burçlar

Astrolojide Hastalık Göstergeleri ve Ay

Astrolojide Hastalık Göstergeleri ve Ay yazımız öncesinde bazı detayları netleştirelim. 

Neo-Klasik astrolojide hastalıkların evrensel göstergesi Ay’dır. Evsel gösterge ise 6. Evdir. Haritada bahsi geçen eve yerleşen gök cisimlerinin durumu, Ay’ın konumlanmış olduğu burç ve dispozitörü, diğer gök cisimleriyle olan teması ve hangi evlerden konuları taşıdığı hastalık tespitlerinin yapılmasında kullandığımız yöntemlerdir. Bununla birlikte genel sağlık durumumuzun kalitesini ise Güneş ve 1. Ev gösterir. Güneş’e sert açıların olması ise genel sağlık durumunu etkileyecektir.

Bu gönderimizde Astrolojide Hastalık Göstergeleri ve Ay açısından bazı detayları ele alacağız. Ay’ın yerleşmiş olduğu burçlar ve karşılaşabileceğimiz potansiyel hastalıklardan bahsedeceğiz. 

Ay Koç burcunda : Kafa travmaları, havale ve ateşli hastalıklar, baş ağrısı, yüzde yara ya da sivilcelenmeler, kan hastalıkları, kaslarla ilgili sorunlar bu burcun sembolikleri arasındadır.

Ay Boğa burcunda : Boğaz, tiroit, kadınlık hormonları ve beslenme ile ilgili sağlık problemleri bu burcun sembolikleri arasında yer alır.

Ay İkizler burcunda : Akciğerler, solunum problemleri, sinir hastalıkları, omuz, kol ve ellerle ilgili rahatsızlıklar bu burcun sembolikleri arasındadır.

Ay Yengeç burcunda : Hazımsızlık, mide sorunları, on iki parmak bağırsağı, hafıza ile ilgili sorunlar, genetik hastalıklar, göğüsler ve süt bezleri, hormonlarla ilgili sorunlar, şişmanlık ve kanser bu burcun sembolikleri arasında yer alır.

Ay Aslan burcunda : Kalp, sırt, omurga ve çiğ et tüketimi nedeniyle oluşan rahatsızlıklar bu burcun sembolikleri arasında yer alır.

Ay Başak burcunda : Sinir sistemi, bağırsaklar, bağımlılıklar, alerjiler, bakteri ve diğer mikro organizmalardan kaynaklanan rahatsızlıklar bu burcun sembolikleri arasındadır.

Ay Terazi burcunda : Vücut simetrisi, bel bölgesi ve böbrekler ile ilgili hastalıklar bu burcun sembolikleri arasında yer alır.

Ay Akrep burcunda : Cinsel organları yönetir, zührevi hastalıklar, ameliyatlar ve boşaltım sistemi ile ilgilidir. Stres kaynaklı rahatsızlıklar da bu burcun sembolikleri arasındadır.

Ay Yay burcunda : Karaciğeri, uylukları, vücuttaki aşırılıkları, fıtıkları ve ruhsal anlamda taşkınlıkları gösterir.

Ay Oğlak burcunda : Diş, tırnak, kemik ve saçlarla ilgili oluşan rahatsızlıklar, mineral eksikliği ya da fazlalığı, demir eksikliği, kireçlenme ve romatizmalar bu burcun sembolikleri arasında yer alır.

Ay Kova burcunda : Dolaşım sistemi, topuklarda meydana gelen sorunlar, hava yoluyla bulaşan rahatsızlıklar bu burcun sembolikleri arasında yer alır.

Ay Balık burcunda : Diyabet, ayakların ön kısmında oluşan rahatsızlıklar, bitkisel hayat, koma bu burcun sembolikleri arasındadır.

Esra’nın Mesajı

Son olarak bu gönderinin genel gösterge tespiti ve bilgilendirme amacıyla paylaşıldığına tekrardan değinmek isteriz. Kişilerin alacağı etkiler haritasına özgü olacaktır.  Bununla birlikte medikal astroloji bir uzmanlık alanıdır ve profesyonel danışmanlık gerektirir. 

Sağlıkla kalıp, her anlamda şifalanmanız dileğiyle…

Esra Timur – Astrolog

Astrolojide Hastalık Göstergeleri ve Ay

Ay Burçlarda ; sizin Ay’ınız hangisi?

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir