#Burç yorumları #Haftalık Burç Yorumları

30 Ekim – 5 Kasım Haftalık Burç Yorumları (2023)

30 Ekim – 5 Kasım 2023 Haftalık Burç Yorumları yazımızla yeni haftaya merhaba diyoruz!

Öncesinde bu hafta hangi gökyüzü etkileşimleri var bunlara bir göz atalım. Şimdiden keyifli haftalar ve keyifli okumalar dileriz.

1
KASIM

Venüs - Uranüs Üçgeni

İlişki, para, istekler, beklentiler, tanışmalar, sosyal etkinlikler ve toplantılar adına sürprizlere açık bir enerjideyiz. Orijinal olmak için keyifli, özgürlüğümüze düşkün olmak için biraz riskli olabilir.

1
KASIM

Satürn Balık'ta duraklıyor...

7 Kasım’a kadar zaman kaybettiren, organize edemediğimiz gereksiz sorumlulukları bitirmek için uygun bir enerjideyiz. Diğer yönüyle çeşitli sistemler geçici olarak bu hafta durgunlaşabilir.

3
KASIM

Güneş Jüpiter’e karşı!

Çekişmeler, ego ve gövde gösterileri olabileceği gibi dualitesinde önemli kişi ve topluluklarla görüşmek,araştırmalar yapmak ve farkındalık kazanmak da söz konusu olabilir.

4
KASIM

Venüs Neptün’e karşı!

Esinlenmek ve yaratıcı çalışmalar için keyifli bir süreç olabilir. Diğer yandan finans, ilişkiler, alışveriş gibi konularda beklentilerin boşa çıkabileceği veya yanılgıların yaşanabileği bir enerji olasıdır.

4
KASIM

Merkür Uranüs'e karşı!

Şaşırtıcı sürprizler ve ilklerle dolu bir enerji yükseliyor. Bu sıralar iletişim, ticaret, aktarım gibi konularda ani gelişmeleri karşılarken esnek kalmaya çalışın. Yapabiliyorsanız düşüncelere zaman verin

30 Ekim - 5 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

Bu hafta günlük rutininizin dışına çıkmak isteyebilir ya da günlük akışta bazı ilkler ve sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Sağlık kontrolleri, çalışma ortamı değişimi, farklı iş görüşmeleri ya da bazı masrafların ya da eder-değer temalarının ortaya çıkışı söz konusu olabilir. Gerekli müdahaleler dışında ani kararlar almamaya çalışın. Şartlar henüz buna hazır olmayabilir.

Boğa Burcu

Bu hafta motivasyon, yaratıcılık, çocuklar (kadınlar için), projelerinizde farklı şeyler denemek isteyebilir, sürpriz durum veya masraflarla karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkileriniz de iletişim, güven ve esneklik payı önem kazanırken, ani çıkışlara yapmamaya özen gösterin. Sosyal aktiviteleriniz ya da gelecek planlarınız ile ilgili bir süre daha beklemek gerekebilir. 

İkizler Burcu

Bu hafta aile ve özel yaşantınızda farklı şeyler denemek isteyebilir, sürpriz durum ya da masraflarla karşılaşabilirsiniz. Diğer yandan günlük hayat temposu yoğunlaşırken, sorumluluk veya başarı hedeflerine dair bazı temalarının ortaya çıkışı olasıdır. Gelişmelere biraz zaman tanımanız, sorumluluk ve hedeflerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

Yengeç Burcu

Bu hafta yakın ve uzak çevre ilişki ve iletişimlerinizde farklı şeyler denemek isteyebilir, sürpriz durum ya da kişilerle karşılaşabilirsiniz. Diğer yandan sosyal konularla ilgili motivasyon yoğunlaşırken, sosyal tanışıklıklar önem kazanabilir. Diğer yandan seyahat, medya, eğitim ya da hukuk konularıyla ilgili işlerinizi ilerletmek için beklemek ya da bitirmek gerekebilir. 

Aslan Burcu

Bu hafta manevi ve maddi kaynakları farklı bir gözle ele almak isteyebilir, sürpriz durum ya da harcama gereklilikleriyle karşılaşabilirsiniz. Bir şeyleri başlatmak ya da bitirmek hedefine odaklanmışken, iş, aile ya da sorumluluk ile ilgili figürlerle irtibatlarımız önem kazanabilir. Finans ya da ikili paylaşım konularında adım atmak için biraz beklemeniz gerekebilir. 

Başak Burcu

Bu hafta kendinizle ilgili sürpriz bir değişiklik yapmak isteyebilir veya seyahat, medya, eğitim, hukuk konularıyla (uzak çevre) ilgili bazı şaşırtıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. İletişim, irtibat ve aktif çevrenizde trafik yoğunlaşırken mesajınızın karşıya doğru geçtiğinden emin olun. Sizin için önem arzeden kişi ve kurumlarla ilgili işlerinizde bir süre daha beklemek gerekebilir. 

Terazi Burcu

Bu hafta rutinler, sağlık ve iş yaşantınız ile ilgili sürpriz bir değişiklik yapmak isteyebilir ya da işin içine maddi konuları da alabilecek; sağlık, çalışanlar, arızalar gibi gündemleriniz olabilir. Finansal açıdan odağınız yoğunlaşırken gelir-gider dengeleri ile ilgili bazı adımlar atmak gerekebilir. Günlük sorumluluklar (iş,ev, rutin) ile ilgili bazı işlerinizde durgunluklar yaşanabilir.

Akrep Burcu

Bu hafta sosyal ve ikili ilişkiler ile ilgili sürpriz bir değişiklik yapmak isteyebilir ya da siz bazı sürpriz kişi ve durumlarla karşılaşabilirsiniz. Fazlasıyla kendinizle ve duruşunuzla öne çıktığınız bu süreçte ikili ilişkilerinizde elemeler yapmanız veya yapmayı düşünmeye başlamanız olasıdır. Çocuklar (kadınlar için), yaratıcı hobi ve projeler, motivasyon anlamında ortaklı karar ve görüşmeler için biraz daha beklemek gerekebilir. 

Yay Burcu

Özel hayat, ev, aile ya da başlatıp bitirmek istediğiniz şeyler için bu hafta farklı bir yaklaşım geliştirebilir, iş hayatınıza ya da hedeflerinize dair sürpriz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Genel anlamda arka planda veya hazırlık aşamasında olduğunuz bu süreçte dinlence ve gündelik görevler arasında kalabilirsiniz. İletişimde gizlilik ve uzun vadeli işlerde temkinli olmak gerekebilir.

Oğlak Burcu

Yaratıcılık, kişisel projeler ve motivasyonel konuları bu hafta farklı bir gözle ele almak isteyebilir, eğitim,medya,hukuk ve yabancılara dair sürpriz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal ilişkiler alanında yoğunluk artarken, daha yaratıcı veya çözümcü olmanızı gerektiren durum ve karşılaşmalar olabilir. İleriye dönük fikir ve planlarınızı iyileştirmek için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kova Burcu

Ev, aile, özel hayat ve başlatıp bitirmeniz gereken konulara bu hafta farklı bir yaklaşım geliştirmek isteyebilir, bazı finansal ve manevi paylaşım konularında da sürpriz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyer ve başarı konularında yoğunlaşırken, bazı karşılaşmalar, farkındalıklar, şaşırtıcı gelişme ve iletişimler yaşayabilirsiniz. Kaynak ve yeteneklerinizi geliştirmeye dair atılımları işler netleşinceye kadar ertelemeniz gerekebilir. 

Balık Burcu

Bu hafta zihinsel uğraş ve aktif çevre konularında farklı bir yaklaşım geliştirebilir, hayatınızdaki önemli insanlarla ilişkilerinize dair sürpriz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Medya, eğitim, hukuk, seyahat ve yabancılarla ilgili gündemler yoğunlaşırken, karşılıklı farkındalığın önemli olduğu görüşme, karşılaşma ya da tercihler söz konusu olabilir. Bu hafta size uzun vadede hizmet etmeyecek şeyleri durdurabilir ya da bekletebilirsiniz.

Ecem'in Mesajı

Haftanın alt bandında uzun soluklu sistemler durgunlaşırken, bireysel hayatlarımız için sürprizler ya da şaşırtıcı gelişmeler de aktifleşebilir.

Şüphesiz bu hafta hepimiz karşılaştığımız kişi ve durumlarla beraber aydınlanmalar yaşayacak ve önemli meseleleri ele almaya başlayacağız.

Pek çok durumu bir fırsat olarak değerlendirebilmek dileğiyle…

Ecem Onay – Astrolog

(Instagram; @astrologicbyecem)

30 Ekim – 5 Kasım Haftalık Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra hafta içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Ay Boşluk Takvimi’nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

30 Ekim – 5 Kasım Haftalık Burç Yorumları (2023)

23 – 29 Ekim Haftalık Burç Yorumları

30 Ekim – 5 Kasım Haftalık Burç Yorumları (2023)

13 – 19 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir