#Burç yorumları #Haftalık Burç Yorumları

4 – 10 Aralık Haftalık Burç Yorumları (2023)

4 – 10 Aralık Haftalık Burç Yorumları yazımızla yeni haftaya merhaba diyoruz!

Öncesinde bu hafta hangi gökyüzü etkileşimleri var bunlara bir göz atalım. Şimdiden keyifli haftalar ve keyifli okumalar dileriz.

4
ARALIK

Venüs Akrep burcunda...

Venüs Akrep Burcuna Giriyor: Venüs’ün Akrep burcuna girmesiyle; ilişkilerde derinlik isteği, yoğun bir kontrol etme hissiyatı gündemimizde bulunabilir.

6
ARALIK

Ay Terazi burcunda...

Ay Terazi’de: İyi görünme ihtiyacımıza yönelik ve uyum eksikliğimizi giderebilmek adına başkalarıyla olan ilişkilerde değerlendirebileceğimiz zamanlar…

8
ARALIK

Merkür Jüpiter'e Üçgen...

Merkür-Jüpiter Üçgen: Bilgi alışverişi adına, tekrar etmemiz gereken veya almayı aksattığımız eğitimlerimiz için değerlendirebileceğimiz bir etkileşim. Büyük laflar ve tutamayacağımız sözlerden imtina etmeliyiz.

9
ARALIK

Ay Merkür'e Destek...

Ay Sekstil Merkür: Fikir alışverişi için değerlendirilebilir bir iletişim söz konusudur. Zihinsel konularda kullanmak bizler adına faydalı olabilir.

10
ARALIK

Venüs Jüpiter'e karşı, Merkür durakta...

Venüs-Jüpiter Karşıt: Harcamalarda dikkatli olmanın faydalı olabileceği bir vakit. Aşırıya kaçma ve ikileme düşme eğilimlerinden kaçınmak uygun olacaktır. 

Merkür Durak: Fikirlerde tıkanmak, takılı kalmak, hata varsa şayet düzeltememek, iletişimde kendimizi ifade ederken ikileme düşmek gibi durumlar söz konusu olabileceği için dikkatli olmak faydalı olabilir.

4 - 10 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

Sizler için ortak paylaşımlar hususunda kontrollü gitmenin önemli olabileceği bir hafta. Karşınızda bulunan insanlarla bir uyum süreci yaşamanız, karşı tarafa göre hareket etmek istemeniz söz konusu olabilir. Büyük laflardan kaçınmak faydalı olacaktır. Statünüz adına bilgi alışverişi yaparak kendinizi geliştirmek ve bir şeyler katabilmek için elverişli bir vakit.

Sizin için zaman kaybı olan fikirleri elemek ve konsantrasyonu yüksek bir şekilde hareket etmek adına uygun bir vakit söz konusu olabilir. Zira haftanın son günü Merkür’ün retrodan evvel durak duruma geçiyor oluşu hatalarımızı düzeltmek konusunda kısıtlayabileceği gibi, fikirlerimizde de çelişkiye neden olabilecek durumlara sebebiyet verebilir.

Boğa Burcu

Bu hafta ilişkilerimize yönelik derinliğe önem verebileceğimiz ve fazlasıyla sahiplenme duygusuyla hareket edebileceğimiz bir etkileşim gündemimizi oluşturuyor. Sorumluluklarımızın bulunduğu alanlarda ikileme düşebileceğimiz, uyum hususunda eksiklikler yaşayabileceğimiz bir gündemimiz söz konusu olabilir.

Almayı düşündüğünüz yahut göz ardı ettiğimiz eğitimlerimiz söz konusu ise değerlendirebileceğiniz ve fikir alışverişleri adına kullanabileceğimiz bir etkileşim hasıl olmaktadır. İlerleyen günlerde Merkür’ün birkaç günlük durağan konumda bulunuyor oluşu, kısa süreliğine de olsa bizleri muhakeme etmemiz gereken hususlarda dualite ve çelişkiye sokabilecek bir durumda bulundurabilir.

İkizler Burcu

Çalışma alanımıza istinaden kontrol isteğimizin yoğunlaşabileceği bir haftaya merhaba diyoruz. Yaratıcılığımıza uygun olarak estetik açıdan ihtiyacımız olanı kullanabilmek adına değerlendirerek, seçimlerimizi buna göre yapabileceğimiz bir iletişim söz konusudur.

Fikirlerimizi başkalarıyla paylaşmak adına daha kontrollü ve daha izole olmak isteyebileceğimiz bir etkileşim söz konusudur. Fakat yine de hızlı ve abartılı kararlardan uzak durmak faydalı olabilir. Sorumluluklarımızı başkalarıyla paylaşmak ve bu konuda eksiltmek isteyebileceğimiz durumlara istinaden çözüm odaklı olabileceğimiz bir iletişim söz konusudur. Neticede haftanın son günü Merkür’ün durağan konuma geçmesi ile düşüncelerimizde yahut bilgi akışında yanılgılar bulunabilir. Buna dikkat etmek faydalı olabilir.

Yengeç Burcu

İlişkilerimize yönelik kontrol etme isteği ile davranmamız söz konusu olabilir. Ailevi hususlarda denge kurmak isteyebileceğimiz, uyum eksikliği yaşamamak adına kararlarımızı alabileceğimiz bir gündemimiz bulunabilir.

Karşımızdaki insanlara yönelik gelecek planlarımızı şekillendirmek ve buna yoğunlaşmak isteyebileceğimiz bir etkileşim, büyük laflar söylemekten imtina etmek faydalı olacaktır. Buna istinaden karar almak, başkasının tecrübesinden yararlanmak adına istersek değerlendirebileceğimiz bir iletişim hasıl olmaktadır.

İkili ilişkiler ve sosyal çevre arasında kalarak abartılı tavırlardan uzak durmak uygun olabilir, zira Merkür’ün durağan konuma geçişi ile ilişkilerimizde yanlış anlamalara ve fikirsel uyuşmazlıklara sebebiyet vermemiz söz konusu olabilir.

Aslan Burcu

Ailevi konularda ortak bir şeyler yapmak isteyebileceğimiz, fazlasıyla sahiplenici bir tutum sergileyebileceğimiz bir etkileşim hasıl olmaktadır. Düşüncelerimize yönelik ise uyumlu olmak adına davranış sergileyerek aynı zamanda yakın çevremiz adına da arabulucu bir tavırda bulunabileceğimiz bir gündem söz konusu olabilir.

Çalışma hayatımız ve kariyerimiz hususunda almayı hedeflediğimiz ama ötelediğimiz bir eğitimimiz var ise değerlendirebileceğimiz vakitlerdir. Ailemizde de bizlere sorumluluklarımıza dair fikir verecek ve hatta bu düşünceleri süzgeçten geçirmemize ve irade kullanarak değerlendirmemize katkı sağlayabilecek kişiler ile beyin fırtınası yapabileceğimiz bir vakit olabilir. Peşi sıra Merkür’ün durağan konuma geçişi rutinlerimizde bizleri sekteye uğratabilecek, fikirsel manada da yavaşlatabilecek bir etkisi hasıl olabilir.

Başak Burcu

İlişkilerimize dair düşüncelerimizde fazlasıyla derinlik arayışı ve aynı zamanda şüpheci bir bakış açısı ile davranabileceğimiz bir haftaya başlıyoruz. Kaynaklarımızı en uygun şekilde değerlendirmek isteyebileceğimiz, bu hususta karar verebileceğimiz bir gündemimiz bulunabilir.

Fikir alışverişlerinin önemli olabileceği, ancak tutamayacağımız sözlerden uzak durmanın da önemli olacağı bir gündemimiz bulunabilir. Fikirlerimize yönelik ikileme düşerek abartılı tavırlardan uzak durmak faydalı olabilir. Merkür’ün durağan konuma geçiyor oluşu ile ikili ilişkilerimizde düşüncelerimizi mantıklı bir şekilde ifade etmek isterken, yanlış anlaşılmalar yahut kendimizi ifade edemediğimiz durumlar meydana gelebilir.

Terazi Burcu

Kaynaklarımıza yönelik kontrollü gitmemiz ve harcamalarımız hususunda da dikkatli davranmamız faydalı olacaktır. Zira iyi görünmek adına ve buna istinaden kararlar almak istememiz söz konusu olabilir.

İletişim hususunda da abartılı davranışlardan kaçınmak ve ağzımızdan çıkabilecek laflara dikkat etmek bizler adına faydalı olacaktır.

Merkür’ün de bu hafta itibariyle birkaç günlük durağan konuma geçiyor oluşu ile yaptığımız iletişimlerin, kullandığımız cümlelerin unutulmayabileceğini ve buna göre daha imtinalı davranmanın bizler adına faydalı bir tutum olabileceğini belirtmek isterim naçizane.

Akrep Burcu

Farkındalıklarımız hususunda fazla derinlikli bir yaklaşım isteği söz konusu olabilir. İstediklerimizin, gerçekten istediğimiz şeyler mi düşüncesi ile motivasyon sağlayabileceğimiz bir etkileşim hasıl olmaktadır.

Bu dönem uyum sağlamak adına, yahut bir karar almak ihtiyacı adına izole kalmak istememiz olasıdır. Bu sebeple, bu hafta karşımızdakilere fikirlerimizi belirtmek isterken abartılı ifadelerden kaçınmak faydalı olabilir.

Zira Merkür’ün birkaç günlük durak konuma giriyor oluşu da bizleri düşünce bazlı hataya ve çelişkili içerisinde bulunmaya itebilir.

Yay Burcu

Kendi halimizde izole kalmak ve derinliğimize yönelik isteklerimize istinaden kimseyi karıştırmadan ve şüphelerimizle baş başa kalıp elememiz gereken ilişkilerimizi derinlemesine analiz edebileceğimiz bir vakit söz konusu olabilir. Ayrıca gelecek planlarımıza dair de karar vermek ihtiyacı hissedebileceğimiz bir durum hasıl olmaktadır.

Yeteneklerimize yönelik daha planlı bir yapıda hareket etmek isteyebileceğimiz ve bu hususta rutinlerimizi de işin içine katarak bizler adına yararlı olabilecek çalışmalar ve eğitimler de bulunabileceğimiz bir gündem olabilir bu hafta. Tabii bu konuda kendi başımıza kalarak gözlem yapmak ve fikirlerimiz konusunda da bir hayli programlı olmak, çözüm odaklı ilerlemek isteyebileceğimiz durumlar bulunmaktadır. Haftanın son günü ise Merkür’ün durağan konuma giriyor oluşu ile verim almak istediğimiz fikirlerimize yönelik daha dikkatli olmak, hatalara ve tekrara düşerek ilerleyememekten imtina etmek faydalı olabilir.

Oğlak Burcu

Bu hafta, bulunduğumuz kitleler ve organizasyonlar içerisinde kendimizi gözlem yaparken, ayrıca şüpheci ve fazlasıyla irdeleyici bir durumda hissedebiliriz. Buraya ait miyim hissiyatı bizi derinden etkileyebilir.

Toplumsal statümüze istinaden uyum eksikliği yaşayabileceğimiz, iki arada kalmışız gibi hissedebileceğimiz bir hafta söz konusu olabilir. Moral ve motivasyonlarımız konusunda planlı ve organize olmak, yaratıcılığımıza ve hobilerimize yönelik bizi cezbeden alanlara yönelmek; kendimize bir şeyler katmak bizler adına fayda sağlayabilir.

Gelecek planlarımız konusunda ise araştırarak ve konsantre bir şekilde irademizi kullanıp fikir üretebileceğimiz bir etkileşim olarak değerlendirebiliriz. Merkür’ün durağan konuma geçtiği şu günlerde ise yeni fikirlerimizi kullanmak çelişkiye düşmeye sebebiyet verebilir.

Kova Burcu

Kariyer planlarımızda derin araştırmalar yaparak ilerlemek ve finansal konular söz konusu ise kontrollü gitmek faydalı olabilir. Yabancısı olabileceğimiz bir çevrede bulunacaksak şayet, sırf uyumlu olabilmek adına alacağımız kararlar hususunda imtinalı olmak uygun olabilir.

Düşüncelerimiz ile başbaşa kalarak bitirmeyi düşündüğümüz, değerlendirmemiz gereken durumlar adına kullanabileceğimiz bir etkileşim hasıl olmaktadır. Fikirlerini önemsediğimiz kişiler ile istişare yaparak, bilgi alabileceğimiz bir gündemimiz bulunabilir.

Haftanın son günü Merkür’ün durağan konuma geliyor oluşu ile izole olmak isteyebileceğimiz ve düşüncelerimize istinaden ikilemde kalabileceğimiz vakitler söz konusu olabilir.

Balık Burcu

Bizleri tamamen farklı bir bakış açısına sevk edebilecek ilişkiler ve bir arada bulunmalar gündemimizde bulunabilir.

Başkaları ile paylaşımlı olarak yaptığımız hususlarda denge unsuru olmak ve buna istinaden ikileme düşmeden, arada kalmadan uygun olan kararı vermemiz önem arz edecektir. Gelecek planlarımıza yönelik, fikirlerimizle alakalı konsantre bir şekilde hareket etmek isteyebileceğimiz, araştırma yapabileceğimiz bir etkileşim bu hafta gündemimizde bulunabilir.

Derin gözlem ve analiz ihtiyacımızı, iş bitiren yararlı düşünce ve planlı hareketler ile faydalı bir şekilde değerlendirebiliriz. Lakin, Merkür’ün birkaç gün durağan oluşu bizleri yavaşlatabilir ve işlerin bir türlü ilerlemediğini düşündürebilir.

Merve'nin Mesajı

Bu hafta gündemimizi oluşturan etkileşimler adına kıssadan hisse aktarabileceğimiz; zihinsel ve iletişimsel anlamda oldukça yoğun düşünceler içerisinde olabileceğimize dair bilgilerdir. Gölgede kalan durumlarımız varsa şayet; farkındalık yaşayabileceğimiz hususlardan bahsedebiliriz.

Yaşanılanlar karşısında nasıl bir tutum izlememiz gerektiğiyle ilgili birtakım çelişkiler içerisinde de bulunmamız söz konusu olabilir. Bu hafta sistemli çalışmanın ve aklıselim tutumlar sergilemenin bizler adına faydasını görebileceğimizi umut ediyoruz.

Sevgiyle kalın…

Merve Yüksel – Astrolog 

(Instagram : @astrologersirius)

4 – 10 Aralık Haftalık Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra hafta içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Ay Boşluk Takvimi’nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

4 – 10 Aralık Haftalık Burç Yorumları (2023)

Merkür Oğlak Burcunda Yükselen Burç Yorumları

4 – 10 Aralık Haftalık Burç Yorumları (2023)

11 – 17 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir