#Burç yorumları #Haftalık Burç Yorumları

11 – 17 Aralık Haftalık Burç Yorumları (2023)

11 – 17 Aralık Haftalık Burç Yorumları yazımızla yeni haftaya merhaba diyoruz!

Öncesinde bu hafta hangi gökyüzü etkileşimleri var bunlara bir göz atalım. Şimdiden keyifli haftalar ve keyifli okumalar dileriz.

11
ARALIK

Merkür durak, Ay Yay'da deklinasyon dışında...

Merkür Durak etkisi ve Ay Yay‘ın deklinasyon dışılığı ile haftaya başlıyoruz. Özgürleşme isteği ile abartıya kaçabilir ya da ihtiyaçlarımızın boyutları doğrultusunda ufkumuzu genişletebiliriz. Yeni projeler için uygun değil.

12
ARALIK

Güneş Uranüs'le ters düşüyor...

Güneş Uranüs’le ters düşerken evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Global ve yerel karışıklar ve bireysel anlamda beklenmeyen çıkış, tepki ve sürprizler olası!

13
ARALIK

Yay burcunda Yeniay zamanı...

Yay burcunda Yeniay ve takiben genç bir hilal oluyor. Bu dönem çok uzun soluklu vizyoner sistem ve fikirlerin temel atma zamanı ama kalıcı hatalardan sakınmalı.

16
ARALIK

Merkür Oğlak burcunda Retroya başlıyor...

Merkür Oğlak’ta Retrosuna başlıyor. Sistem, disiplin, sınır ve organizasyonel konulara dair eski işlere dönüş, eksik tamamlama, adaptasyon ya da hazırlık gibidir.

17
ARALIK

Güneş Neptün'le ters düşüyor...

Güneş Neptün’le ters düşerken, genişleyen hedefler bazı belirsizlik ya da şaşırtıcı gerçekler ile karşılaşabilir. Yanılgılar, ortaya çıkan gerçekler de olasıdır.

11 - 17 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

Eğitim, medya, yabancılar ve hukuk ile ilgili uzak çevre etkileşimleriniz yeni boyutlar kazanıyor! Hayat vizyonunuza ve başarı konularınıza dair filizlenen yeni bir konu var. Ama önce kontrol gereken finansal ya da yeteneklere dair bir pürüz ortaya çıkabilir. Bu yeni süreçte bazı olasılıklar kendini belli edebilir. Hafta boyu başarı ve iş ile ilgili bir takılma veya bekleyiş söz konusu olabilir.

Boğa Burcu

Finansal paylaşımlarda yeni bir süreç! Vizyoner bir karar aklınızı kurcalarken yatırımlar, borçlar, ortak gelir veya duygusal ilişki paylaşımları önemli hale geliyor. Bu konuda olası sürprizlere hazır olmak gerekebilir. Sosyal düzlemde tahmini zor bir zemin olabilir. Hafta boyu önemli evrak ya da ileriye dönük planlarla ilgili iletişim ve kararlarda bekleyiş & çözüm süreci olasıdır.

İkizler Burcu

İlişkilerde yeni açılımlar zamanı! Taşınma ve iş değişimi gündemi sahibi olanlar için bazı uzun soluklu gündemler de olası. Şimdi başlayan bu süreç oldukça uzun soluklu gelişmelere zemin olabilir. Ayrıca bazı finansal ya da özel paylaşım konuları bu hafta aklınızı hayli kurcalayabilir. Sürpriz ve kontrolü zor çıkışlar veya olaylar da olası! Yüksek ve uzun vade borçlara da dikkat…

Yengeç Burcu

Sağlık, rutin ve çalışma hayatına dair yeni bir eşikten geçiyorsunuz. Bu süreçle beraber; ilişki, partner ve taşınma anlamında zihniniz meşgul hale gelebilir. Sosyal medya ya da uzak çevrelerden gelen bazı haberler dikkat çekici olabilir, sonrasında biraz araştırmayla yeni şeyler fark edilebilir. Hafta boyu ikili iletişimlerde kalıcı sözler vermemeye ve inatlaşmalara dikkat etmek veya bu konularda bir gelişme beklemek gerekebilir.

Aslan Burcu

Geleceğe dair düşünceler yeni bir süreçe taşınıyor! Uzun soluklu olacak bu koşuda hayata dair moral, motivasyon, yaratıcılık, ve çocuklar ile ilgili konular öne çıkacak. Tabi süreç henüz çok yeniyken; fiziksel başarı ve finansal durumlarla ilgili aklınıza takılacak ilginç sorular olabilir. Hafta boyunca sağlık, çalışma ve rutin hayatta iletişime ve araç-gereç arızalarına dikkat.

Başak Burcu

Özel hayat, ev, aile ve başlatıp bitirmek istenilen konularla ilgili yepyeni ve uzun soluklu bir değişim sürecine giriyorsunuz. Bu konular beraberinde gelecek, yaratıcı proje ya da çocuklarla ilgili fikir ve planlarda üzerine düşünülmesi gereken detaylar ya da noktalar getirebilir. Uzak çevreler, yabancı veya birebir ilişkilerle ilgili olası sürprizlere ve ilginç durumlara temkinli olmak gerekebilir.

Terazi Burcu

İletişim, planlar, aktif yakın çevre, kardeş ve maaş ile ilgili yeni bir süreç başlıyor. Planları büyüterek, yeni ilişkiler geliştirerek hayallere yürüyeceğiniz bir yol açılırken; sağlam bir plan temellendirme ve zemin hazırlama ile ilgili bazı detaylar zihninizi meşgul edebilir. Evdeki elektroniklere dikkat. Yine rutin akış, çalışma hayatı, finansal ve özel paylaşım konularında sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Akrep Burcu

Yetenek, finans ve özdeğer ile ilgili yeni bir düzleme adım atıyorsunuz. Çalışma hayatı ve başarı ile ilgili genişletmek istediğiniz finansal kaynak ve beceri konuları açılım gösterirken, zihnen ve iletişim açısından bu süreci nasıl yöneteceğiniz bakımından bazı detaylar üzerine eğilebilir, bekleyebilirsiniz. Hafta boyu cihaz-araçlarda arızalara ve iletişimde inatçılığa dikkat etmek gerekebilir.

Yay Burcu

Kişisel gündem ve motivasyonlarınızla ilgili yeni bir sürece giriyorsunuz. Ufkunuzu geliştireceğiniz gelecek hedefleri ya da yeni ve geliştirici deneyimler söz konusu olabilir. Beraberinde finans ve beceri konularında aklınıza takılabilecek bazı detaylar olabilir, bir şeyler için beklemeniz gerekebilir. Bu arada ev, aile, sağlık, rutin ve çalışma hayatına dair ilginç gelişmeler yaşanabilir.

Oğlak Burcu

Şimdi önemli bir hazırlık, inziva veya arka plan çalışma süreci başlıyor. İleriye dönük finansal hedeflerinizi, aile, ev gündemlerinizi veya başlatmak istediğiniz konularınızı daha çok düşünüp, geliştirmek isteyebileceğiniz bir düzlem olası. Bir süre daha fikirlerinizi bekletmeniz gerekebilir. Yakın çevreden beklenmedik haberler alıp bazı araştırmalar yapmak isteyebilirsiniz. Hafta boyu genel konsantrasyonunuz pek yerinde olmayabilir.

Kova Burcu

Gelecek planları ve sosyal çevreler adına yeni bir sürece giriyorsunuz. Bunlar iletişim çevresi, maaş, kardeşler, hayatınızdaki önemli kişiler ve taşınma ile ilgili yeni açılım süreci getirebilir. Bu büyük çaplı durumlar arka planda zihninizi çok meşgul edebilir ya da bir karar vermeden önce beklemek gerekebilir. Yetenekler, finansal konular, ev ve aileye ilişkin ilginç gelişmeler yaşanabilir.

Balık Burcu

Başarı, hedef ve sorumluluk konuları için yeni açılımlar yolda! Çalışma hayatına dair kazançlar da bunun altındaki motivasyon sebeplerinden olabilir. Öncesinde ise sosyal görünürlük, portföy, arkadaş çevresi, gruplar ya da gelecek planlarına dair bir karar aklınızı kurcalıyor veya bu çevrelerden bir haber bekliyor olabilirsiniz. Ayrıca bu hafta ilginç bazı iletişimlere girebilirsiniz.

Ecem'in Mesajı

Yay sezonunu yarılarken siz de benim gibi; henüz hiçbir şey bitmemiş hatta her şey daha henüz başlamamış gibi hissediyor olabilir misiniz?

Bu hafta Yay Yeniayı; Merkür durak ile gelirken sanki bazı şeyler bizi biraz bekletebilir, düşündürebilir, ufak defek bazı Merkürzedelikler yaşayabiliriz gibi görünüyor. Yani şuanki fikirler henüz ham ve doğru zamanda yoğrulmak için bekliyor gibi düşünebiliriz.

Ek olarak sürprizleri, şaşırtmacaları ve abartısı da hayli bol bir hafta olacağa benziyor. Kemerleri bağlayın!

Ecem Onay – Astrolog 

(Instagram : @astrologicbyecem)

11 – 17 Aralık Haftalık Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra hafta içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Ay Boşluk Takvimi’nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

11 – 17 Aralık Haftalık Burç Yorumları (2023)

4 – 10 Aralık Haftalık Burç Yorumları

11 – 17 Aralık Haftalık Burç Yorumları (2023)

18 – 24 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir