#Burç yorumları #Haftalık Burç Yorumları

18 – 24 Aralık Haftalık Burç Yorumları (2023)

18 – 24 Aralık Haftalık Burç Yorumları yazımızla yeni haftaya merhaba diyoruz!

Öncesinde bu hafta hangi gökyüzü etkileşimleri var bunlara bir göz atalım. Şimdiden keyifli haftalar ve keyifli okumalar dileriz.

19
ARALIK

Balık burcunda İlkdördün zamanı...

Balık burcunda bir İlkdördün ile başlayan haftayı karşılarken büyük resim yavaştan görülmeye başlıyor. Çoklu sonuçları olabilecek konuları ele almak ve geniş gözlemlere başlamak için elverişli bir zaman.

21
ARALIK

Mars sınırları dışında...

Mars Yay’da sınırları dışına çıkarken şimdi dışarı doğru akan enerjiler, sınırlarını aşan aksiyonlar ve kelebek etkisi başlatacak bazı adımlar daha da görünür olmaya daha da görünür olmaya başlıyor.başlıyor.

21
ARALIK

Venüs Uranüs'e karşı...

Aynı gün Venüs Uranüs’e karşı gelirken ilişkiler ve parada beklenmeyen etkilere açık olabiliriz. Retro Merkür de Satürn’den destek alırken eski plan ve fikirlere geri dönerek tamamlama fırsatı bulabiliriz.

22
ARALIK

Güneş Oğlak burcuna geçiyor, Merkür yanıyor...

Güneş Oğlak‘a geçiyor. Şimdi bir ay boyunca disiplinli, kurallı, çalışkan ve iradeli bir enerji var. Merkür de yanarken iletişim, evrak, araç, aktarım, aktarımla mesul olanların da açığa çıkması veya zarar görmesi olasıdır.

24
ARALIK

Güneş Satürn Desteği...

Bilincin ışığı Güneş, disiplinler gezegeni Satürn’den destek alırken organizasyon, planlama, iradeli olarak hedefe odaklanma için kullanılabilir bir enerjideyiz.

18 - 24 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

Haftaya arka planda parçaları birleştirme enerjisiyle başlıyorsunuz. Bu ara gündeminizde olan eğitim, medya, hukuk, yabancılar ve uzak akrabalar ile ilgili uzak çevre etkileşimlerinizde sizi ileriye taşıyan ve ilginç gelişmelere hazırlayan zeminler oluşmaya başlıyor. Bir ay süreyle başarı ve sorumluluk sizin için önemli olmaya başlarken geriye dönük ucu açık kalmış meseleleri toparlamak, başarılarınızı nasıl büyütüp sorumluluk almak gerektiğini düşünmek veya işleri halletmek isteyebilirsiniz.

Boğa Burcu

Haftaya gelecek planları ve sosyal çevrede sizi düşündüren enerjilerle giriyorsunuz. Gündemde olan maddi manevi ikili paylaşımlarla ilgili sizi ileride farklı zeminlere taşıyabilecek gelişmeler oluşmaya başlıyor. İleri dönük sağlam yatırımlar dışında masraf konusunda temkinli olmalısınız. Şimdi bir ay süreyle gözünüzü başka ufuklara, eğitim, medya, uzak çevre, yabancılar gibi konulara çeviriyorsunuz. Bu konuda dönük eski görüşmeler tekrar gündeme gelirken; hayallere yönelik inisiyatif almaya hazırlanabilirsiniz.

İkizler Burcu

Haftaya iş ve başarıyla ilgili sizi düşündüren bir enerjiyle giriyorsunuz. Partner, ortak, yakınlar ve taşınma-sözleşme gibi gündemlerde bazı adımlar sizi ileride farklı bir zemine taşıyabilir. Günlük hayat, çalışma ortamında bazı şaşırtıcı durumlar olabilir. Bir ay süreyle ikili maddi manevi paylaşımlarınız mercek altında. Bu konuda eski veya ucu açık kalmış borç yada ikili konuları ele almanız gerekebilir. Yine aynı şekilde kişisel başarı konularınız için bazı uzun soluklu inisiyatifler alma gerekliliği de oluşabilir.

Yengeç Burcu

Haftaya sosyal medya veya uzak çevrelerle ilgili sizi düşündüren enerjilerle giriyorsunuz. Öte yandan sağlık, rutin veya hayatın işleyişine dair bazı adımlarınız uzun soluklu bazı etkiler de getirebilir. Moral ve motivasyona dönük ilginç gelişmeler yaşanabilir. Bir ay süreyle partner, ortak, sözleşme ve ikili irtibatlar gündeminizde olacak. Bu hususta eski görüşme, evrak ve belgeler tekrar gündeme gelebilir. Dolayısıyla gelişmeler sizi yasa, eğitim ya da yabancı ufuklara dair inisiyatif alma zeminine getirebilir.

Aslan Burcu

Haftaya ikili maddi ve manevi konularda sizi düşündüren bir enerjiyle giriyorsunuz. Ayrıca motivasyon ve yaratıcılık anlamında sizi ileride farklı zeminlere taşıyabilecek bazı adımlar atma fırsatları oluşabilir. Ev ve iş arasında bazı şaşırtıcı koşullar da olasıdır. Bir ay süreyle rutin, çalışma, sağlık ve sınav gibi görevler gündem olacak. Bu hususta eski iletişimler tekrar gündeme gelirken bazı şeyleri toparlamak ve bitirmek gerekebilir. Özellikle borç ve krizleri çözmek için bu konuda inisiyatif alabilirsiniz.

Başak Burcu

Haftaya ikili ilişkilerinizle ilgili bazı parçaları birleştirme ihtiyacı ile başlıyorsunuz. Ev, hane, aile ve başlatmak istediğiniz konulara dair bazı durumlar uzun soluklu etkiler getirebilir. Yakın ve uzak iletişim çevrelerinde şaşırtıcı gelişmeler olabilir. Bir ay süreyle motivasyon, yaratıcılık, çocuklar ve spekülatif gelecek konularına odaklanıyorsunuz. Bu alanda eski görüşme, proje yada konular tekrar gündeme gelirken artık partner, ortak ya da sözleşmeler ile ilgili inisiyatif alabilme zemininiz oluşabilir.

Terazi Burcu

Haftaya sağlık, çalışma, rutin ve sınav gibi görevlerle ilgili sizi düşündürücü enerjilerle giriyorsunuz. Yakın çevre, iletişim ve fikirlerle ilgili şimdilerde irade göstererek uzun soluklu başka zeminlere ulaşabileceğiniz etkiler olası. Ayrıca harcamalarla ilgili sürpriz durumlar da olabilir. 1 ay süre ile ev, aile, hane ve başlatmak istediğiniz konulara odaklanırken, bu konuda eski görüşme, konuşma ve evraklar yeniden gündeme gelebilir. Bu da hayatı kolaylaştırma açısından bazı sorumluluklar almayı getirebilir.

Akrep Burcu

Haftaya motivasyon, yaratıcılık ve spekülatif gelecekle ilgili düşünceli enerjiyle giriyorsunuz. Finansal anlamda uzun soluklu sağlam yatırımlar haricinde gereksiz harcamalar yapmamaya çalışın. İkili ilişkiler veya bireysel isteklerinizle ilgili şaşırtıcı durumlar olabilir. Bir ay süreyle yakın çevre, düşünce ve planlar üzerine odaklanırken, bu konuyla ilgili eski fikir, iletişim konuları tekrar gündeme gelebilir. Bu da sizi ileriye dönük sorumluluk alarak gelecek planlarını büyütme fırsatları yaratabilir.

Yay Burcu

Haftaya ev, aile ve başlatmak istediğiniz konularla ilgili düşünceli bir zihinle giriyorsunuz. Bu dönem bireysel adımlarınızı ilerletmeye yönelik elverişli koşullarınız olabilir, abartıdan uzak kalıp; uzun soluklu düşünmekte fayda var. Sağlık, çalışma ve rutin konularda şaşırtıcı bazı gelişmeler olasıdır. Bir ay süreyle kaynak, para ve yeteneklere odaklanırken bu konuda geçmiş projeler, iletişimler tekrar gündeme gelebilir. Sizde ev veya başlatmak istediğiniz konularla ilgili inisiyatif almak isteyebilirsiniz.

Oğlak Burcu

Haftaya aklınızda bir çok parçayı birleştirme ve bütünü görme ihtiyacıyla başlıyorsunuz. Arka planda bazı adım ve planlarınızın çapını genişletebilir, uzun sürelere yayabilirsiniz. Sosyal çevreler, gelecek ve yaratıcılık konuları şaşırtıcı durumlar getirebilir. Bir ay boyunca kendi motivasyon ve bireysel konularınıza odaklanıyorsunuz. Bu konuda eski fikirleriniz, iletişim ve planlarınız tekrar gündeme gelebilir. Yine kendinize dair ileriye dönük planlarınız konusunda organize olmaya başlayabilirsiniz.

Kova Burcu

Haftaya yetenekler, kaynak ve para ile ilgili düşünceli bir enerjiyle başlıyorsunuz. Sosyal çevreler ve gelecek planlarıyla ilgili adımların boyut ve çapını genişletmek size ileride başka kapılar açabilir. Başarı, ev ve işle ilgili şaşırtıcı gelişmeler olabilir. Bir ay boyunca arka planda kalma veya hazırlıklarınız ile ilgilenme sürecine giriş yaparken, eski ve yarım kalmış işler tekrar gündeme gelebilir. Arka plan ve ileriye dönük gündemleriniz için finans, kaynak ve yetenek anlamında inisiyatifler almak isteyebilirsiniz.

Balık Burcu

Haftaya kendi bireysel konu ve ihtiyaçlarınızla başlıyorsunuz. İş, başarı ve sorumlulukla ilgili bazı adımlarınız uzun soluklu çoklu sonuçlar getirebileceğinden dikkatli adımlar atmalısınız. Uzak ve yakın çevre iletişimlerinizde şaşırtıcı gelişmeler olabilir. Bir ay boyunca sosyal çevre ve gelecek planlarınıza odaklanırken, bu konu ile ilgili geçmiş söylemler, iletişim ve aktarımlar tekrar gündeme gelebilir. Bununla beraber kendinize yönelik uzun soluklu ve kalıcı inisiyatifleri değerlendirmeye başlayabilirsiniz.

Ecem'in Mesajı

Oğlak’ın disiplinli ve odaklı atmosferine adım atmaya hazırlanırken, deklinasyonunu aşan Mars; bu enerjiyi iyi kullanabilirsek hayal ve umutlara dönük genişleme fırsatlarını değerlendirmeyi vadediyor. Tabi gölgesinde fanatik, umutsuz hayalperest ve sınırlarını aşan etkiler de olasıdır.

Ek olarak Venüs’ün Uranüs’le dansı; finansal ve ilişkisel iniş çıkışlara açık bir enerji de getiriyor. Merkür’ün yandığı ve hem Güneş’e hem retro Merkür’e Satürn’den destek geldiği bu hafta eski şeylerin ortaya çıktığı ya da iletişim ve aktarımın zarar gördüğünü izleyebiliriz. Bu hususlarda ileriye dönük gerekli düzenlemelerin adına bazı inisiyatifler almak gerekebilir.

Ecem Onay – Astrolog 

(Instagram: @astrologicbyecem)

18 – 24 Aralık Haftalık Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra hafta içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Ay Boşluk Takvimi’nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

18 – 24 Aralık Haftalık Burç Yorumları (2023)

11 – 17 Aralık Haftalık Burç Yorumları

18 – 24 Aralık Haftalık Burç Yorumları (2023)

25 – 31 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir