#Burç yorumları #Haftalık Burç Yorumları

25 – 31 Aralık Haftalık Burç Yorumları (2023)

25 – 31 Aralık Haftalık Burç Yorumları yazımızla yeni haftaya merhaba diyoruz!

Öncesinde bu hafta hangi gökyüzü etkileşimleri var bunlara bir göz atalım. Şimdiden keyifli haftalar ve keyifli okumalar dileriz.

25
ARALIK

Venüs Neptün'e Üçgen...

Yeni yılın son haftasına Venüs-Neptün üçgeni ile yumuşak fakat belirsiz bir havada başlıyoruz. Yeni yıl sevincini yaşarken diğer konular bir süre rafa kalkabilir.

27
ARALIK

Yengeç burcunda Dolunay zamanı, Güneş ve Jüpiter üçgen...

Yengeç Dolunayı gökyüzünde belirirken aile, güven, mekan ya da mesafelerle ilgili gündemler artıyor. Maddi ve manevi olarak sahip olduklarımız odakta!

Bu hafta önemli görüşmeler için hem biz hem de diğerleri zihinsel olarak pek hazır olmayabiliriz.

Güneş ve Jüpiter bize optimizm ve rehavet enerjisi getirebilir zaten yılbaşı haftasında biraz rahatlayabiliriz.

28
ARALIK

Jüpiter 3 Ocak'a kadar durakta...

Jüpiter 3 Ocak‘a kadar duraklarken; gerek yılbaşı gerekse de özel gündemler sebebiyle genişleme adımlarımız bir süreliğine hız kesiyor.

29
ARALIK

Venüs Plüto'yla destek... Hemen ardından Venüs Yay'da...

Venüs Plüto‘yla ucu açık kalmış şeyleri kapatıp Yay’a geçiyor. Bu enerjiyle ilişki ve para ile ilgili konulara daha optimist, ilerici ve genişlemeci bakmaya başlıyoruz.

30
ARALIK

Merkür 5 Ocak'a kadar durakta...

Merkür 5 Ocak’a kadar duraklarken; yılbaşı dolayısıyla uzak çevre etkileşimlerimiz kısa süreliğine hız kesiyor.

25 - 31 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

Bu hafta harcama ve borç konularında dikkatli olmak iyi olabilir. Yıl sonu sebebiyle eğitim, medya, hukuk, yabancılar ve akrabalar ile ilgili etkileşimlerde gittikçe yavaşlayan enerjiler olabilir. Siz de acele etmeyin. Yengeç Dolunay’ı dikkatinizi ev ve işe çekebilir, bir yolculuk veya misafirlik ihtimali doğabilir. Venüs Yay’a geçer iken, uzak ufuklarla ilgili istekleriniz artabilir. Merkür duraklarken yolculuk, haberleşme ve iletişim aksiliklerinde dikkatli olmak gerekebilir.

Boğa Burcu

Bu hafta ikili ve sosyal ilişkilerde kabullenici bir enerjide olabilirsiniz. Yıl sonu sebebiyle maddi manevi paylaşımlarla ilgili iletişim ve işlemlerde yavaşlamalar olabilir. Yengeç Dolunay’ı yakın çevre, iletişim, kardeşler ve fikirlerle ilgili bazı olgunlaşan konuları gündeme getirebilir. Yakın ilişkilerde mesafeleri kapamak için kullanılabilir. Venüs Yay’a geçerken bir süreliğine harcama, borç, ikili maddi-manevi paylaşım konularında istekleriniz artış gösterebilir. Merkür duraklarken kayıp eşya ve harcama aşımlarına dikkat.

İkizler Burcu

Bu hafta çalışma hayatında bazı sosyal ilişki konularını akışta karşılamak gerekebilir. Bir süre partner, ortak ve sözleşme konularında etkileşimlerde gittikçe yavaşlayan enerjiler olabilir.Yengeç Dolunay’ı yetenek ve finans vurguluyken, ileriye dönük sorumluluklar için bazı yapılandırma adımları düşünebilirsiniz. Venüs Yay’a geçerken ikili ilişki, paylaşım, sözleşme konularındaki istekleriniz daha da vurgulanabilir. Merkür duraklaması bir iletişimin bekleme halini gösterebilir.

Yengeç Burcu

Bu hafta motivasyon ve yaratıcılık anlamında uzak çevre iletişimleri keyifli olabilir. Bu ara rutin, çalışma hayatı ve küçük görev – sorumlulukları rafa kaldırmak, bekletmek gerekebilir. Yengeç Dolunay’ı sizin bireysel ihtiyaç ve odaklarınıza bir ışık tutuyor olacak. Uzun bir nekahatin sonunda ne istediğinizi anlamak da konuya dahil olabilir. Venüs Yay’a geçerken günlük hayatta hayatınızı kolaylaştıracak ilişkiler kurmak ya da eşyalar almak isteyebilirsiniz. Merkür durağında günlük hayattaki küçük eşyalara ve belgelere dikkat.

Aslan Burcu

Bu hafta ev,aile ve özel hayata dair bazı konu ve durumlar akışta masraflar getirebilir. Bir süre kişisel proje, motivasyon ve gelecek konuları hızlı başlayıp yavaşlayan enerjilerle ilerleyebilir. Yengeç Dolunay’ı sizi arka planda kalarak ihtiyaçlarınızı dinlence, gözlem veya hazırlık şeklinde karşılamaya yönlendirebilir. Venüs Yay’a geçerken sizi mutlu eden şeylere olan isteklerinizin artışını gözlemleyebilirsiniz. Merkür duraklaması da yine kişisel projelerle ilgili bazı takılma ve bekleyişe işaret edebilir.

Başak Burcu

Bu hafta keyifli görüşmeler yapabilirsiniz. Fakat iş ev, aile ve özel hayat ile ilgili konulara gelirse hafta sonuna doğru azalarak yavaşlayan etkileşimler olasıdır. Belki de evde olmakla ilgili gündemler olabilir. Yengeç Dolunayı sosyal çevreler ve gelecek planlarınızla ilgili ihtiyaçlar konusunda size farkındalık sağlayabilir. Belki önceden göremediğiniz açık ipuçlarını nerede birleştirebileceğinizi anlayabilirsiniz. Venüs Yay geçişi ile evinizde mutlu olmak önem kazanabilir. Ev aletleri masraflarına da dikkat.

Terazi Burcu

Bu hafta harcama yapmak keyifli gelse de dikkatli olmakta fayda olur. Bir süre yakın çevre etkileşimleri karmaşık olabilir, hatta hafta sonuna doğru yavaşlayabilir. Yengeç Dolunay’ı başarılarınız, iş ve hedefleriniz ile ilgili bazı olgunlaşmış konulara ışık tutarken çalışma ve hakediş ile ilgili de bazı durumlar daha net görünmeye başlayabilir. Venüs Yay geçişi ile aktif bir sosyal iletişim dönemine giriyor olabilirsiniz. Her gün kullandığınız cihazlardaki olası arızalara dikkat.

Akrep Burcu

Bu hafta kendinize harcama yapmaktan mutlu olabilirsiniz. Bir süredir devam eden finansal süreçlerde bu hafta bazı karışıklıklar yaşanabilir, sonrasında enerjiler yavaşlayabilir. Yengeç Dolunay’ı uzak çevre, eğitim, medya, yabancılar ile ilgili konularda olgunluğa ulaşan şartlara dikkat çekiyor olabilir. Uzun koşuda ihtiyaçlarınızı karşılamak için bir yol belirebilir. Venüs Yay’a geçerken finans ve yeteneklerle ilgili istek ve yatırımlarınız daha da artabilir. Olası kayıp eşyalara karşı dikkatli olabilirsiniz.

Yay Burcu

Bu hafta istek ve ilişkilerle ilgili kabullenici olabilir ya da arka planda akışta gidebilirsiniz. Bir süredir devam eden bireysel iletişim, karar ve ataklarınızın hızı yavaşlayabilir, hafta sonuna doğru durak Merkür’le bazılarını bekletebilirsiniz. Yengeç Dolunay’ıyla finansal ve ikili paylaşım meseleleriniz daha da belirgin hale geliyor. Bazı sorumluluklar almak gerektiğini anlayabilirsiniz. Venüs Yay’a yani sizin yükseleninize geçerken bir süre kendinize yatırım yapmak, sosyal olarak göz önünde olmak isteyebilirsiniz.

Oğlak Burcu

Bu hafta sosyal ilişkilerde keyifli bir atmosfere girebilir, hayal gücünüzü de besleyebilirsiniz. Bir süredir arka planda bazen hızlı bazen yavaş planladığınız karar ve adımlar bu hafta da bir tık bekleyebilir, hatta dinlence ile durup biraz ara verebilirsiniz. Yengeç Dolunay’ı ile taşınma, eş, ortak ve sözleşme konularında belirginleşen koşullar yüzünüzü güldürebilir. Venüs’ün Yay geçişi ile arka planda sosyal ilişki ve finans planlamalarınızı geliştirmenize yardımcı olabilir.

Kova Burcu

Bu hafta bazı maddi konuları akışta karşılamak ya da koşullara uyum sağlamak gerekebilir. Bir süredir devam eden sosyal çevre ve gelecek planlarıyla ilgili uğraş ve iletişimlerinizde bir parıltı görsenizde haftasonuna doğru yavaşlayan enerjiler biraz beklemeyi gerektirebilir. Yengeç Dolunay’ı ile çalışma, rutin ve sağlık konularında bazı durumlar merkeze gelebilir. Venüs’ün Yay geçişi ile sosyal çevre ve gelecek planlarında bu kez istekleriniz ve genişleme arzularınız önem kazanıyor.

Balık Burcu

Bu hafta uzaklara dair sosyal etkileşim, istek ya da seyahatle ilgili harcamalar keyif verebilir. Bir süredir devam eden başarı, iş, kariyer ve hedef plan ya da iletişimleriniz hafta sonuna doğru bekleme konumuna geçebilir. Yengeç Dolunay’ı ile hayattan aldığınız keyif ve gelecek projeksiyonlarınız önem kazanıyor. Almanız gereken büyük çaplı sorumluluklara dair farkındalık kazanabilirsiniz. Venüs Yay geçişi ile de yine hedeflere ulaşma konusunda sosyal ve finansal istekler öne çıkabilir.

Ecem'in Mesajı

Yeni bir yıla hazırlanırken bu hafta içerisinde çoğumuzun kendi iç dünyasına ve ailesine döndüğü, dış sosyal sistemlerin de yavaşladığı enerjiler deneyimleyebiliriz.

Yengeç Dolunay’ıyla değer, eder ve ihtiyaçlarla ilgili gündemlerimiz daha da belirginleşebilir.

Hafta içi iletişim hatları bir tık iniş-çıkışlı, bu sebeple önemli görüşmeleri bir süre ertelemek ve yeni yılın tadını sevdiklerinizle çıkarmak daha iyi olabilir.

Astroloji Kulübü olarak siz dostlarımızın yeni yılını kutlar, hep birlikte nice güzel günlerimizi paylaşmayı dileriz.

Ecem Onay – Astrolog 

(Instagram: @astrologicbyecem)

25 – 31 Aralık Haftalık Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra hafta içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Ay Boşluk Takvimi’nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

25 – 31 Aralık Haftalık Burç Yorumları (2023)

18 – 24 Aralık Haftalık Burç Yorumları

25 – 31 Aralık Haftalık Burç Yorumları (2023)

Ay Boşlukta Ocak Takvimi (2024)

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir