#Burç yorumları #Haftalık Burç Yorumları

1-7 Ocak Haftalık Burç Yorumları (2024)

1-7 Ocak Haftalık Burç Yorumları yazımızla yeni haftaya merhaba diyoruz!

Öncesinde bu hafta hangi gökyüzü etkileşimleri var bunlara bir göz atalım. Şimdiden keyifli haftalar ve keyifli okumalar dileriz.

1
OCAK

Venüs Satürn'e Kare...

İkili ilişkilere yönelik sorumluluk artışının olabileceği bir dönem. Yapmamız ve halletmemiz gereken işlere yönelik isteksizlik söz konusu olabilir. (Venüs-Satürn kare)

3
OCAK

Jüpiter ileri harekete geçiyor...

Jüpiter 3 Ocak‘ta ilerliyor. Hızını tekrar kazanarak ilerlerken bizler de realite, finans ve güvence konularında genişleme ve büyüme imkanlarından faydanlanmaya devam edeceğiz.

4
OCAK

Mars Oğlak burcunda...

Sistemli ve programlı bir şekilde hareket edebileceğimiz, sarf ettiğimiz eforu daha konsantre değerlendirebileceğimiz bir dönem olarak değerlendirebiliriz. (Mars Oğlak)

5
OCAK

Merkür İleri harekette...

Yarım kalmış işlerimizi hallettiysek, Merkür eski günlerine geri dönüyor 🙂 Yay olarak sahalara dönen Merkür, iyimser fikirleriyle rutinlerine başlıyor. (Merkür ilerliyor)

1-7 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

İlişkiler hususunda izole olmak, geri planda kalarak doğru zamanlama için gözlem yapmak, sorumluluklar konusunda ise özgürlük isteğimize yönelik aksiyon alabileceğimiz bir dönem hasıl olmaktadır. Kariyer planlarımıza yönelik planlı olmak ve bu amaçla efor sarf etmek isteyebileceğimiz, buna istinaden ise iyimser bir bakış açısı ile fikirlerimizi değerlendirmek düşüncesinde olabileceğimiz bir hafta söz konusu olabilir.

Boğa Burcu

Gelecek planlarınızı da içine alan, ortaklı paylaşımlara istinaden sorumluluklarınız konusunda artış söz konusu olabilir. Bu hususta karar almaktan imtina etmekte fayda var. Yabancı bir çevrede, yeni girişimler adına efor sarf etmeyi deneyebileceğiniz; perspektifinizi yeni bakış açılarını değerlendirmek adına ve paylaşımlarınız için kullanabileceğiniz bir iletişim söz konusu olabilir.

İkizler Burcu

Bulunduğunuz çevredeki statünüze yönelik, birebir ilişki içerisinde bulunduğunuz insanlarla bu hafta birbirinizi anlamak konusunda ve sorumluluk paylaşımları hususunda anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Birlikte kullanılan ortaklı paylaşımlarda sistemli olmak ve birebir ilişkilerinizde net bilgiye ulaşmadan yorum yapmaktan imtina etmek faydalı olabilir.

Yengeç Burcu

Mesleki hususlarda yabancı bir çevre ile ilgili sorumluluklar konusunda bir artış, buna istinaden aksiyon almanız söz konusu olabilir. Karşınızda bulunan kişilerle beraber eski projeler söz konusu ise bu konuya yoğunlaşma ve efor sarf ederek, mesleki hususlarda farklı ve özgürlükçü bakış açılarını değerlendirmeyi düşünebileceğiniz bir hafta olabilir.

Aslan Burcu

Ortak paylaşımlar hususunda sorumluluk bilinci ile hareket etmemiz gereken ve keyfi harcamalarımızda aşırıdan uzak durmanın faydalı olabileceği bir gündem söz konusu olabilir. Çalışma hayatımızda konsantrasyon hususunda fazlasıyla efor sarf edebileceğimiz bir vakit hasıl olabilir.

Başak Burcu

Aile içerisinde özgürleşme isteğiniz, bire bir ilişkiniz olan insanlarla aranızda engel yaratarak bütünü görmenize ve gözlem yapmanızı sekteye uğratacak olabilir. Dikkat etmekte fayda var. Sorumluluklarınıza yönelik ani bir artış ve sistemli olmak konusunda efor sağlamanız söz konusudur. İçsel olarak iyimser olmak ve geniş bir bakış açısı ile değerlendirebileceğiniz bir hafta olabilir.

Terazi Burcu

Rutinleriniz konusunda fazla sorumluluk üstlendiğinizi düşünebileceğiniz ve özgürleşme isteğinde olabileceğiniz bir vakit söz konusu olabilir. İçsel olarak, programladığınız girişimleriniz adına sistemli olmak ve konsantrasyonu yüksek bir şekilde duruma hakim olmak adına enerji harcayabileceğiniz bir vakit söz konusudur. Düşüncelerinize yönelik iyimserliğinizin artabileceği bir dönem hasıl olmaktadır.

Akrep Burcu

Yeteneklerinize ve yaratıcılığınıza istinaden özgürce değerlendirmek ve bu hususta aksiyon almak, sorumluluk bilinci ile değilde şahsi isteklerinizi ön planda tutarak verimli olabileceğinizi düşüneceğiniz bir vakit olabilir. Bu fikirlerinize yönekli istikrarlı ve sistematik olabileceğiniz aynı zamanda iyimser bir bakış açısı ile değerlendirebileceğiniz bir gündeminiz bulunabilir.

Yay Burcu

İçsel olarak gözlem yapmak ve bu hususta kendi sisteminizi belirlemek ile özgürlük isteğinizin motivasyonlarınızı belirliyor oluşu arasında kalmanız ve bir tarafı yok saymak durumunda olmanız söz konusu olabilir. Bu hafta yetenekleriniz adına girişimlerde bulunmanız ve sistemli hareket etmeniz, geniş çaplı bir bilgi ile farklı bakış açılarını düşüncelerinize katacak olabilirsiniz.

Oğlak Burcu

İzole kalarak düşünceleriniz ve ikili ilişkiler hususunda özgürleşme isteği ile yakın çevrenizi de ilgilendirebilen sorumluluklarınızı değerlendirmeniz ve harekete geçmek istemeniz söz konusu olabilir. Bu hafta kendiniz için sistemli ve konsantre olmak konusunda efor sarf edebileceğiniz bir dönem.

Kova Burcu

Bir taraftan geleceğe yönelik planlarınızda rahat, iyimser bir bakış açısı ve özgürlük isteği ile yetenekleriniz hususunda bütüncül bir bakış açısı ile zamanı değerlendirmek, sistem oluşturmak adına hareket edebileceğiniz bir hafta olmasını isterken; diğer yandan izole bir şekilde sistematik olarak yapmak istediğiniz şeyleri konsantre olabileceğiniz bir gündeminiz olabilir.

Balık Burcu

Bütüncül bir bakış açısı ile sistem kurmak ve sorumluluk alabilecekken, kariyer planlarınızda rahat ve sahiplenici olmaktan azade olarak özgürlük isteği ve bu düşünce yapısı ile hareket edebileceğiniz bir vakit söz konusu olabilir. Gelecek planlarınıza yönelik efor sarf ederken konsantre olmanız faydalı olabilir.

Merve'nin Mesajı

Yeni yılın ilk haftası ile birlikte ilişkilerdeki sorumluluklar ile ilgili pürüzlerden tutun da, yeni girişimlerle ilgili sistemli olmak adına sarf edeceğimiz efora kadar yoğun ve bir o kadar da iletişimin hızlanabileceği bir hafta bizlere merhaba diyor:)

Kontrollü bir biçimde ve yapmayı düşündüğümüz işlerimize istinaden kararlı yapımız ile bu haftayı bitirmek bizler için de faydalı olabilir.

Merve Yüksel – Astrolog 

(Instagram: @astrologersirius)

1-7 Ocak Haftalık Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra hafta içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Ay Boşluk Takvimi’nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

1-7 Ocak Haftalık Burç Yorumları (2024)

Ay Boşlukta Ocak Takvimi (2024)

1-7 Ocak Haftalık Burç Yorumları (2024)

Mars Oğlak Burcunda Yükselen Burç Yorumları

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir