#Burç yorumları #Haftalık Burç Yorumları

15 – 21 Ocak Haftalık Burç Yorumları (2024)

15 – 21 Ocak Haftalık Burç Yorumları yazımızla yeni haftaya merhaba diyoruz!

Öncesinde bu hafta hangi gökyüzü etkileşimleri var bunlara bir göz atalım. Şimdiden keyifli haftalar ve keyifli okumalar dileriz.

16
OCAK

Güneş Neptün desteği (sekstili)...

Yapmak istediğimiz tasarımlarımız adına değerlendirmek ve bu hususta çaba sarf etmek adına kullanabileceğimiz bir etkileşimdir.

18
OCAK

Merkür Satürn desteği (sekstili)...

Bir konuda karar alırken gerçekçi bir şekilde kullanıp, değerlendirebileceğimiz bir etkileşim söz konusudur.

19
OCAK

Merkür Jüpiter üçgeni...

Araştırma yapmak, yeni eğitimler adına değerlendirmek, bilgi alışverişi için uygun vakitler. İletişim konularında abartılı hallere dikkat etmek faydalı olabilir. 

19
OCAK

Venüs Neptün karesi...

İkili ilişkiler hususunda dikkatli olmak ve büyük beklentilerden uzak durmak faydalı olabilir. 

20
OCAK

Güneş Plüto kavuşumu...

İradeli davranışlar sergilemek adına değerlendirebileceğimiz bir etkileşim hasıl olmaktadır. 

20
OCAK

Güneş Kova burcunda!

Topluluklar içerisinde dejenere olanların elenmesi ve kitle iletişimlerinde büyük değişiklikler gibi durumları ifade eden bir etki söz konusu olabilir. 

21
OCAK

Plüto Kova burcunda!

Topluluklar içerisinde dejenere olanların elenmesi ve kitle iletişimlerinde büyük değişiklikler gibi durumları ifade eden bir etki söz konusu olabilir. 

15 - 21 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

Kariyerinize yönelik söz konusu tasarılarınızı izole bir şekilde değerlendirmek, çözüm üretmek isteyebileceğiniz; disiplinli ve gerçekçi kararlar alarak fikirlerinizi sistemli hale oturtmak ve fikir alışverişleri yaparak değerlendirebileceğiniz bir etkileşim hasıl olmaktadır. Statünüzü koruyup kollamak ve gelecek planlarınız hususunda ise sizi ileriye taşımayacak durumları değiştirmek adına iradeli davranışların faydalı olabileceği bir gündem söz konusu olabilir.

Boğa Burcu

Geleceğinize yönelik başarmayı planladığınız tasarımlar ve almak istediğiniz eğitimler konusunda irade göstererek ilerleme sağlayabileceğiniz; kararlarınızı daha gerçekçi bir şekilde alabileceğiniz bir etkileşim hasıl olmaktadır. Motivasyonlarınızı bu hususlarda değerlendirmek, bilgi alışverişi yapmak; kendinizi geliştirmek adına uygun vakitler olabilir. Ortaklı paylaşımlara yönelik beklentilerde dikkatli olmak faydalı olacaktır. İradeli olmak ve geleceğe dair uzun vadeli planlar adına değerlendirme sağlarken, kariyer konularında kalabalıklar içinde farkındalıklarımızı değerlendirerek bulunmak, sağlam temel oluşturmak uygun olabilir.

İkizler Burcu

Paylaşımlı konularla alakalı tasarımlarınızı başarılı bir şekilde çözüme ulaştırmak ve kariyer husularında sistemli kararlar alarak değerlendirmeye yönelebileceğiniz, bu konularla ilgili araştırmalar yapabileceğiniz ve bilgi alışverişlerinde bulunabileceğiniz bir gündeminiz olabilir. İkili ilişkilere yönelik hayal kırıklığı yaşamamak adına tedbirli olmak uygun olacaktır. İradeli bir duruş sergileyerek yabancı bir topluluk içerisinde bulunmak, bireysellikten ziyade kalabalıklar içerisinde olabileceğiniz bir gündeminiz söz konusu olabilir.

Yengeç Burcu

Birebir ilişkide bulunduğunuz kişilerle farklı ve yabancı fikirler konusunda istişarede bulunarak tasarımlarınızı gerçekleştirmek için çözüm geliştirmek, somut çözümler adına çabalamak ve bilgi alışverişlerinde bulunmak için değerlendirmeniz gibi durumlar bulunabilir. Çalışma hayatınıza yönelik hususlarda özgürlük anlayışı ile hareket etmek isterken hayal kırıklığı yaşamaktan imtina etmek ve iradeli bir duruş sergilemek, iletişim halinde olduğunuz insanların arasında da fayda sağlayabilir. Ortaklı paylaşımlarda alternatif bir sistem geliştirirken değerlendirmek adına sağlamlığı bitmiş olanı elememiz söz konusu olabilir.

Aslan Burcu

İş yaşamınıza yönelik gerçekleştirmeyi düşündüğünüz tasarımlarınız ve ortak varsayımlar üzerinde buluştuğunuz kişilerle gerek gerçekçi kararlar almak, gerek ise fikir alışverişleri ile iradenizi de kullanarak değerlendirebileceğiniz bir etkileşim söz konusu olabilir. Birebir etkileşimde bulunduğunuz kişilerle beraber ortak bir bakış açısı ve ortak bir amaca yönelik farkındalık geliştirerek, yeni bir yöntem bulmak, eski olanı elimine etmek adına motivasyon sağlayabileceğiniz bir iletişim hasıl olmaktadır.

Başak Burcu

Moral bulacağınız alanlara yönelik tasarlamayı düşündüğünüz, bu hususta motivasyon geliştirmek için çaba sarf edebileceğiniz bir etkileşim hasıl olmaktadır. Çabanızın meyvelerini somut fikirler ve gerçekçi yaklaşımlarınız ile değerlendirebilirsiniz. Tabii fikir alışverişleri yapmanız da sizler adına faydalı olabilir. Ailevi hususlarda özgürlük isteği ile hareket ederek, iletişim halinde olunan kişilerden büyük beklentiler içerisinde olabilir ve akabinde hayal kırıklığı yaşamanız söz konusu olabilir. İradeli olmak faydalı olacaktır. Haftanın son günleri iş hayatınıza yönelik alternatif bir sistem ve bakış açısı geliştirmek için değerlendirebilirsiniz.

Terazi Burcu

Ailevi hususlarla alakalı gerçekleştirmeniz gereken sorumluluklarınıza ait durumlara yönelik çözüm üretici olabileceğiniz bir iletişim söz konusudur. Somut fikirler ve kararlar alarak değerlendirme yapmak fakat iletişim yönlü konularda da abartılardan uzak durmak faydalı olacaktır. Özgürlük isteğinizin sorumluluklarınızı ve rutinlerinizi etkilememesi için dikkat etmek faydalı olacaktır. İçsel olarak iradeli olmak isteyebileceğiniz vakitler söz konusu olabilir.

Akrep Burcu

Kendinizi mutlu edecek kararlar almak adına çaba sarf edebileceğiniz, bu hafta hobileriniz konusunda tasarladığınız durumlara yönelik somut bir şeyler elde etmek ve kendinizi geliştirebileceğiniz yeni eğitimler adına değerlendirebileceğiniz bir etkileşim hasıl olmaktadır. Getiriler hususunda ise daha dikkatli olmak, maceradan uzak durmak faydalı olabilir. Düşüncelerinize istinaden gerekli iradeyi bulabileceğiniz ve ailevi hususlarda da alternatif bir bakış açısı ile bitmesi gerekeni eleyerek, farklı bir yöntem deneyebilirsiniz.

Yay Burcu

Kaynaklarınıza yönelik tasarladığınız şeyler adına aileden çözüm üretici bir destek alabileceğiniz, somut işler ve girişimler adına kullanarak ve üzerine araştırmalar yaparak değerlendirebileceğiniz bir iletişim söz konusu olabilir. Motivasyonel manada özgürleşme isteği söz konusu olabilir, gerçekçi yaklaşımlardan uzaklaşmamak faydalı olacaktır. Yetenekleriniz konusunda da iradeli davranmak, çevrenizdeki kalabalıkların alternatif bakış açılarını değerlendirmek ve artık sizler için gerekli olmayan eskimiş usuldeki şeyleri elemek adına değerlendirebilirsiniz.

Oğlak Burcu

Hayata geçirmek istediğiniz düşüncelernmize yönelik motivasyon oluşturabilmek adına çaba sarf edebileceğiniz, girişimlerinizde somut kararlar alarak ve bu gibi konular üzerinde gerek araştırmalar yaparak gerek ise fikir alışverişlerinde bulunarak ilerleme sağlayabileceğiniz bir etkileşim söz konusudur. İlişkilerde yabancılaşma ve izole olma isteği ile buna istinaden aksiyon almayı düşünebileceğiniz; hayal kırıklığı yaşamamak adına ise aklıselim olmanın ve iradeli bir duruş sergilemenin faydalı olabileceği bir iletişim hasıl olmaktadır. Kaynaklarınız konusunda da bakış açınızı alternatif konulara yönlendirebileceğiniz ve yeni yöntemler deneyerek eskiyi elemek için değerlendirebileceğiniz bir etkileşim gerçekleşmektedir.

Kova Burcu

İzole ve arka planda kalarak gerçekleştirmek istediğiniz tasarımlara yönelik somut çalışmalar, girişimlerinizde gerçekçi ve kalıcı fikirler, tabii bilgi alışverişlerini de dahil ederek irade gösterip, değerlendirme söz konusu olabilir. Gelecek planlarınıza yönelik özgürlük isteği ile hareket ederken kaynaklarınızı kullanmakta dikkatli olmak faydalı olacaktır. Motivasyon manasında kalabalıklar içerisinde bulunarak farklı bir bakış açısı oluşturabilir ve eski yöntemleri elimine etmeyi düşünebilirsiniz.

Balık Burcu

Geleceğe yönelik tasarımlarınız konusunda bilinçli ve çözüm odaklı işler ortaya koymak, gerçekçi ve uzun vadeli girişimler adına kullanmak, fikir alışverişleri yaparak karar vermek adına değerlendirmek uygun olabilir. Kariyer konularında sınırlandırılmamak adına aksiyon almak isterken, büyük beklentilerden ve akabinde hayal kırıklığı yaşamaktan imtina etmek faydalı olacaktır. Bulunduğunuz organizasyonlar içerisinde başarı elde edebilmek adına alternatif usuller deneyerek ve gerekli iradeyi göstererek değerlendirebileceğiniz bir etkileşim hasıl olabilir.

Merve'nin Mesajı

Bu hafta gündemimizde, alacağımız kararların tutarlı oluşuna dikkat etmekten, girişimlerimiz konusunda bilgilerimizi değerlendirerek aktarmaya kadar birçok etki mevcut.

Aklıselim ve gerçekçi olmanın faydalı olabileceği vakitler, herkese güzel bir hafta diliyorum:)

Merve Yüksel – Astrolog 

(Instagram: @astrologersirius)

15 – 21 Ocak Haftalık Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra hafta içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Ay Boşluk Takvimi’nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

15 – 21 Ocak Haftalık Burç Yorumları (2024)

8 – 14 Ocak Haftalık Burç Yorumları

15 – 21 Ocak Haftalık Burç Yorumları (2024)

22 – 28 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir