#Burç yorumları #Haftalık Burç Yorumları

22 – 28 Ocak Haftalık Burç Yorumları (2024)

22 – 28 Ocak Haftalık Burç Yorumları yazımızla yeni haftaya merhaba diyoruz!

Öncesinde bu hafta hangi gökyüzü etkileşimleri var bunlara bir göz atalım. Şimdiden keyifli haftalar ve keyifli okumalar dileriz.

23
OCAK

Uranüs Güney Düğüm'ü göremiyor. (150'lilik)

Geçtiğimiz hafta sistemlerde oluşan yırtıklar, bu hafta geniş çaplı ve ilginç etkiler getirebilir. Kolektif ve bireysel anlamda geçmişle bağları kopardığımız ani durumlar yaşanabilir.

23
OCAK

Venüs Oğlak burcunda...

Savaş tanrıçası Venüs Oğlak burcuna geçerken alanını hırsla kazanmak ve isteklerini yüksek irade ile gerçekleştirmek konusunda uğraşlar verecek. İlişkiler, para ve politikada yüksek enerjili talep ve istekler dikkat çekici olabilir.

27
OCAK

Güneş Jüpiter'e kare...

Abartılı gündemler, zümre ve kişiler odakta olabilir. Toplumsal konular, sosyal gündemler ve ekonomi ile ilgili büyüyen temalar göze çarpabilir. Bu dönemde çekişmelerin tonu yüksek olabilir.

27
OCAK

Merkür Mars kavuşumu...

Hız, zihinsel yoğunluk, hırs ve irade aynı noktada toplanırken ani ve büyük iletişim, aktarım veya hareketler dikkat çekici olabilir. İkili ilişkilere, sosyal ve hukuki iletişimlere dikkat edilmelidir.

28
OCAK

Venüs Satürn'den destek alıyor...

Ani ve büyük şekilde irade gerektirerek istekler uğruna yapılan kalıcı ve bağlayıcı işler zamanı. Global açıdan ekonomi, siyaset ve toplumsal konular, bireysel anlamda ise ilişkiler, finans ve uzun soluklu kararlar ön plana çıkabilir.

29
OCAK

Venüs Jüpiter'e üçgen...

Mevcut şartları kullanarak kazancın ya da zararın orantısız büyüyebileceği bir atmosfer. Bazen toplumsal konularda katalizör etkisi de görebileceği gibi, büyük sonuçlar getirmesi de olasıdır.

21
OCAK

Plüto Kova burcunda!

Topluluklar içerisinde dejenere olanların elenmesi ve kitle iletişimlerinde büyük değişiklikler gibi durumları ifade eden bir etki söz konusu olabilir. 

22 - 28 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

Haftaya ilişki, ortaklık ve finans alanlarınızı etkileyecek ilginç gündemlerle başlıyorsunuz. Bazı topluluklardan ayrılabilir, birileriyle ortak gündemler paylaşabilirsiniz. Bu haftaki etkiler kariyer alanınıza yüksek bir enerji ve hırs getirebilir. Dolunay ile; gelecek, çocuklar, yaratıcı işler ve motivasyon ile ilgili bir gündem & farkındalık; şimdi geleceğe ve sosyal çevrelere bakışınızı değiştirebilir. Öyle ki haftasonuna doğru ileriye dönük başarılarınızı temellendirmeye ve bunların finansal gelişimi adına bazı adımlar atmaya uygun şartlar oluşabilir. Sosyal çevrelerdeki gelişmeler size özdeğer ile ilgili konular ya da bazı masraflar getirebilir.

Boğa Burcu

Haftaya bireysel motivasyonlar, çalışma, sağlık, rutin işler ile ilgili ilginç gündemlerle başlıyorsunuz. Bazı ortak proje ve topluluklardan ayrılabilir, birileriyle ortak konular paylaşabilirsiniz. Bu haftaki etkiler eğitim, medya, uzaklar, hukuk ve seyahat alanınıza yüksek bir enerji getirebilir. Dolunay ile; ev, aile ve bitirmek istediğiniz şeyler ile ilgili bir gündem veya farkındalık; şimdi başarı ve hedeflere bakışınızı değiştirebilir. Öyle ki haftasonuna doğru sosyal çevre ve gelecek planlarınızı temellendirme ve kendi gelişiminiz adına bazı adımlar atmaya uygun şartlar oluşabilir. Bu hafta otoritelerle iletişimlerinizde temkinli olmanızda fayda var.

İkizler Burcu

Haftaya kontrol dışı konular, motivasyon ve gelecek öngörüleri alanlarınızı etkileyecek ilginç gündemlerle başlıyorsunuz. Yaratıcı projelerden ayrılabilir, birileriyle ortak kaderler yaşabilirsiniz. Bu haftaki etkiler paylaşılan maddi ve manevi kaynaklar alanınıza yüksek enerji ve masraflar getirebilir. Dolunay ile; Yakın çevre iletişimi, plan ve kararlar ile ilgili bir gündem veya farkındalık; şimdi uzak veya sosyal iletişim çevrelerinize bakışınızı değiştirebilir. Öyle ki haftasonuna doğru uzun soluklu hedeflerinize yatırım yapmak ve bunların finansal yansımalarını kontrol altına almak adına bazı adımlar atabilirsiniz. Uzak çevrelerdeki kişilerle ters düşmemeye veya sosyal konularda aşırılıklara dikkat etmekte fayda var.

Yengeç Burcu

Haftaya ev, aile, sosyal çevre ve gelecek planı alanlarınızı etkileyecek ilginç gündemlerle başlıyorsunuz. Geçmiş ve gelecek arasında bir şeyleri bitirebilir, yakınlarınızla ortak durumlar yaşayabilirsiniz. Bu haftaki etkiler ikili ilişkiler, taşınma, ortak irtibatlar alanınıza yüksek bir enerji getirebilir. Dolunay ile; Finans, maddi kaynak ve yeteneklerle ilgili bir gündem veya farkındalık; şimdi paylaşılan kaynaklarınıza (borç, kredi vs) bakışınızı değiştirebilir. Öyle ki haftasonuna doğru ortaklaşa sosyal başvurular adına gündem yaşayabilir, gelecek fırsatları adına adımlar atmaya uygun şartlar oluşabilir. Bu hafta ortak paylaşım konularında temkinli olmakta fayda var.

Aslan Burcu

Haftaya başarı, kariyer ve yakın iletişim çevrenizi etkileyecek ilginç gündemlerle başlıyorsunuz. Bazı iletişim ağları ve topluluklardan ayrılabilir, birileriyle ortak şartları paylaşabilirsiniz. Bu haftaki etkiler çalışma ve rutinler alanınıza yüksek bir enerji getiriyor. Dolunay ile hayatınız, hayatı yönetme şekliniz ve bireysel girişimlerinizle ilgili bir gündem veya farkındalık; şimdi ikili ilişkilerinize bakışınızı değiştirebilir. Öyle ki hafta sonuna doğru ileriye dönük çalışma ve kazanç konularını temellendirmek ve bunların başarılarınızı kolaylaştırması adına bazı uygun şartlar oluşabilir. Tanışıklık sebebiniz ne olursa olsun ikili iletişim ve irtibatlarda temkinli olmanızda fayda olur.

Başak Burcu

Haftaya finans, yetenek, deneyimler, sosyal konular ve uzak iletişim çevrenizi etkileyecek ilginç gündemlerle başlıyorsunuz. Bazı ortak paylaşım ve topluluklardan ayrılabilir, birileriyle ortak şartları paylaşabilirsiniz. Bu haftaki etkiler moral, motivasyon ve yaratıcı işler alanınıza yüksek bir enerji getirebilir. Dolunay ile; kontrol dışı gelişen ya da arka planda aklınızı yoran şeylerle ilgili bir gündem veya farkındalık; şimdi hayatınızın akışına veya çalışma ortamınıza bakışınızı değiştirebilir. Öyle ki haftasonuna doğru yaratıcı işler, motivasyon ya da bağ kurma isteklerinizle ilgili ikili ilişkilerde sağlam adımlar atmaya uygun şartlar oluşabilir. Bu hafta çalışma ve rutin hayatınızdaki iletişimlerinizde temkinli olmanızda fayda var.

Terazi Burcu

Haftaya paylaşılan maddi ve manevi şeyler ve dahil olduğunuz grup ve alışkanlıklarınızı etkileyecek ilginç gündemlerle başlıyorsunuz. Bazı topluluklardan ayrılabilir, birileriyle ortak gündemler paylaşabilirsiniz. Bu haftaki etkiler ev, aile ve özel hayat alanınıza yüksek bir enerji ve efor getirebilir. Dolunay ile; sosyal çevreler ve gelecek planlarınızla ilgili bir gündem veya farkındalık; şimdi moral ve motivasyonunuzu değiştirebilir. Öyle ki haftasonuna doğru çalışma hayatı ya da rutinlerinizi düzenlemek ve bunların finansal gelişimi adına bazı adımlar atmaya uygun şartlar oluşabilir. Proje yatırımları ya da zorunluluk hissettiren harcamalar da olasıdır.

Akrep Burcu

Haftaya ikili ilişkiler, rekabet ve arka planda dahil olduğunuz toplulukları ya da koşulları etkileyecek ilginç gündemlerle başlıyorsunuz. Bazı iş projeleri ve rutin irtibatlardan ayrılabilir, birileriyle ortak şartları paylaşabilirsiniz. Bu haftaki etkiler yakın iletişim çevrenize ve zihinsel alanınıza yüksek bir enerji getirebilir. Dolunay ile; kariyer ve başarılarınızla ilgili bir gündem veya farkındalık; şimdi ev, aile, özel hayat ya da başlatıp bitirmek istediğiniz şeylere olan bakışınızı değiştirebilir.Öyle ki haftasonuna doğru geleceğe dönük fikir ve planlarınız ve ikili ilişkilerde gelişiminiz adına bazı adımlar atmaya uygun şartlar oluşabilir. Bu hafta otoritelerle iletişimlerinizde temkinli olmanızda fayda var.

Yay Burcu

Haftaya rutin, çalışma hayatı, görevler, gelecek planları ve sosyal çevrenizi etkileyecek ilginç gündemlerle başlıyorsunuz. Bazı sosyal birlik ve koşullardan ayrılabilir, birileriyle ortak kaderler yaşabilirsiniz. Bu haftaki etkiler finans ve yetenek alanınıza yüksek enerjiler getirebilir. Dolunay ile; eğitim, deneyim, medya, hukuk ve yabancı yer ve kişilerle ilgili bir gündem & farkındalık; şimdi yakın iletişim çevrenize bakışınızı ya da fikirlerinizi değiştirebilir. Öyle ki haftasonuna doğru temellendirmek istediğiniz yatırım ve yetenekleriniz ve bunların hayatınızı kolaylaştırması adına bazı adımlar atabilirsiniz. İletişim konusunda temkinli olunması gereken bir haftadayız.

Oğlak Burcu

Haftaya gelecek öngörüleriniz, yaratıcı projeler, motivasyon ve başarı konu ve alanlarınızı etkileyecek ilginç gündemlerle başlıyorsunuz. Geçmiş ve gelecek arasında bir şeyleri bitirebilir, yakınlarınızla ortak durumlar yaşayabilirsiniz. Bu haftaki etkiler size gerçekleştirmek istediğiniz fikir ve aksiyonlar ile ilgili hayli yüksek bir enerji getirebilir. Dolunay ile; ikili özel veya finansal paylaşımlarla ilgili bir gündem veya farkındalık; şimdi yetenek ve kaynaklarınıza bakışınızı değiştirebilir. Öyle ki haftasonuna doğru kendi yönelimleriniz doğrultusunda fikren ya da maddi olarak yatırım yapmak adına uygun şartlar oluşabilir. Bu hafta ikili irtibat ve finansal paylaşımlarınıza dair konularda temkinli olmakta fayda var.

Kova Burcu

Haftaya ev, aile, özel hayat, deneyim, sosyal ve uzak çevre iletişimlerinizi etkileyecek ilginç gündemlerle başlıyorsunuz. Bazı mekan ya da topluluklardan ayrılabilir, birileriyle ortak gündemler paylaşabilirsiniz. Bu haftaki etkiler arka planda zihinsel açıdan yüksek bir enerji getirebilir. Dolunay ile ikili ilişkiler, ortaklık ve taşınma konularıyla ilgili bir gündem & farkındalık; şimdi kendi motivasyonlarınıza bakışınızı ya da fikirlerinizi değiştirebilir. Öyle ki hafta sonuna doğru ileriye dönük istekler için finansal kaynaklarınızı temellendirmek adına bazı adımlar atmaya uygun şartlar oluşabilir. Aile içi, yakınlarınız ya da sevdiklerinizle ilgili bazı görüş ayrılıkları oluşabilir.

Balık Burcu

Haftaya iletişim, fikir, yakın çevre, ortak paylaşımları etkileyecek ilginç gündemlerle başlıyorsunuz. Bazı ortak yatırım veya koşullardan ayrılabilir, birileriyle ortak şartları paylaşabilirsiniz. Bu haftaki etkiler sosyal çevre ve gelecek planları alanınıza yüksek bir enerji getirebilir. Dolunay ile; çalışma hayatı, rutin, sağlık & küçük görevler ile ilgili bir gündem veya farkındalık; şimdi olaylara arka planda yaklaşımınızı ve fikrinizi değiştirebilir. Öyle ki haftasonuna doğru sosyal çevre ve gelecek planlarınıza dair sorumluluk ve ilişkilerinizi temellendirme ve hayatı düzenlemek adına bazı adımlar atmaya uygun şartlar oluşabilir. Bu hafta rutin hayatınızdaki iletişimlere temkinli yaklaşmalısınız.

Ecem'in Mesajı

Dolu dizgin bir hafta bizi bekliyor. Üstelik gökyüzü hızla etkileşime devam ederken bir de bu haftaya bir Aslan Dolunay’ı sığdıracağız ki, unutulmaz zamanların eşiğinden atlıyor olacağız.

Enerjimizi geleceğimiz için, dengeli, efektif, çalışkan ve sebatlı bir şekilde kullanmamız faydalı olur. Hareketli bir süreçten geçerken olayların nabzıyla dikkat dağıtmak yerine dengemize destek ve makul durarak geleceğe odaklanmak en güzel yönelim olacaktır.

Ecem Onay – Astrolog 

(Instagram: @astrologicbyecem)

22 – 28 Ocak Haftalık Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra hafta içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Ay Boşluk Takvimi’nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

22 – 28 Ocak Haftalık Burç Yorumları (2024)

15 – 21 Ocak Haftalık Burç Yorumları

22 – 28 Ocak Haftalık Burç Yorumları (2024)

29 Ocak – 4 Şubat Haftalık Burç

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir