#Burç yorumları #Haftalık Burç Yorumları

5 – 11 Şubat Haftalık Burç Yorumları (2024)

5 – 11 Şubat Haftalık Burç Yorumları yazımızla yeni haftaya merhaba diyoruz!

Öncesinde bu hafta hangi gökyüzü etkileşimleri var bunlara bir göz atalım. Şimdiden keyifli haftalar ve keyifli okumalar dileriz.

5
ŞUBAT

Merkür Kova burcunda

İletişim gezegeni Merkür Kova‘ya geçerken iletişim konularımızın genelinde sosyal ve kitlesel konular yer alacaktır. Sosyal medya, tanıtım faaliyetleri, çeşitli network toplanmaları, global ve yerel toplumda dikkat çekici ve herkesin konuştuğu konular oluşabilir.

8
ŞUBAT

Venüs Uranüs Üçgeni

Venüs Uranüs üçgeniyle İlklere adım atılacağı bir süreç olabileceği gibi; ilişkiler, finans ve sosyal bağlarda ani ve sürprizli durumlar oluşabilir.

8
ŞUBAT

Güneş Uranüs Karesi

Güneş Uranüs karesiyle; topluluk ile bireysel hareket arasında çekişme, öngörülemeyen, beklenmeyen ve baş etmesi sistem gerektiren durumlar oluşabilir.

10
ŞUBAT

Merkür Jüpiter Karesi

Merkür ve Jüpiter karesiyle iletişim konusunda bazı abartılı, çelişkili ya da zorlu etkiler oluşabilir.

10
ŞUBAT

Kova Yeniayı

Kova Yeniayı ile fikir ve düşüncelerimizle beraber yetenek ve kaynaklarımız fazlasıyla ön plana çıkıyor. Hedef ve isteklerimize yürümek adına yeni yollar bulmak, bu yeni yollar için bazı seçimler yapmak teması da olasıdır. Detaylar Kova Yeniayı postunda!

5 - 11 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

Geleceğe yüzünüzü döndüğünüz bugünlerde sosyal çevre, gelecek planları ve dahil olduğunuz gruplarla ilgili bazı fikirleriniz dönüşebilir ya da bu fikirlerinizi derinleştirmek isteyebilirsiniz. Haftasonu bununla ilgili büyüyen diyaloglar oluşabilir. Kova Yeniayı odağınıza yine sosyal çevre ve gelecek planlarıyla ilgili güçlü başlangıç potansiyelleri getiriyor. Bununla beraber ikili maddi manevi paylaşımlar için de yeni bir sürecin eşiğinde duruyor olacaksınız.

Boğa Burcu

Bu hafta özellikle başarı ve kariyer konularında bazı planlar dönüşüme uğramak durumunda kalabilir veya kalıcı bir söz söylemek pozisyonunda kalabilirsiniz. İş yeri hakimiyetiniz için bilgi, beceri ve profesyonel gelişim fırsatlarını değerlendirin. Haftasonu bununla ilgili abartılı çıkışlar olabilir. Kova Yeniayı odağınıza başarı ve hedeflerinizle ilgili efor isteyen fakat size gelişim fırsatları sunan güçlü potansiyeller getiriyor. Bunlarla beraber ilişkilerinizde de bazı değişimler yaşanabilir. Esnek kalmaya ve mücadeleleri bir fırsat olarak görmeye bakın.

İkizler Burcu

Ufukta önemli bir fikir zihninizi meşgul ederken şimdilerde bazı sorunları kökten çözmenin vakti gelmiş olabilir. Önemli bir bilgi hem uzak çevrelere (eğitim, medya, seyahat vs) bakışınızı hem de hayat yolunuzu değiştirebilir. Haftasonu bununla ilgili büyüyen gündemler yaşanabilir. Kova Yeniayı odağınıza eğitim, seyahat, medya, hukuk ve yabancılarla ilgili yeni seçenekler sunan güçlü potansiyeller getiriyor. Bunlarla beraber çalışma hayatı ve rutinlerinizde de bazı değişimler yaşanabilir. Önünüzde açılan zeminde fırsatları sonuna kadar değerlendirmeye bakın.

Yengeç Burcu

Finans ve ikili ilişkilerle doğan paylaşım iletişimleri gündeminizde. Bu temalar ile ilgili bazı evrak, belge ve iletişimlerin sonlanışı ya da dönüşümü elinizde olmadan da olsa meydana gelebilir. Haftasonu bununla ilgili sosyal bir anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Kova Yeniayı odağınıza ikili paylaşımlar, borç, kredi ve çözüm bulunması gereken konularla ilgili bazı gündemler getiriyor. Bunlarla beraber moral, motivasyon, yaratıcı işler, çocuklar ve spekülatif yatırımlarınızda da bazı değişimler yaşanabilir. Bazı adaptasyonlar gerekse de esnek kalıp, şartları kendi lehinize çevirmeye çalışabilirsiniz.

Aslan Burcu

Bu dönem sizin için önemli kişilerle olan iletişimleriniz odak haline geliyor. Bir söz vermek, seçim yapmak, bir imza ya da diyalog zihninizi meşgul edebilir. Bu çalışma ve rutin hayatı da etkiliyor olabilir. Hafta sonu bununla ilgili gergin bir iletişim yaşanabilir. Kova Yeniayı odağınıza ilişki, ortaklık ve sözleşmelerle ilgili yeni seçenekler sunan güçlü potansiyeller getiriyor. Bunlarla beraber ev, aile, başlatıp bitirmek istediğiniz konularda da bazı değişimler yaşanabilir. Esnek kalmaya ve mücadeleleri bir fırsat olarak görmeye bakın.

Başak Burcu

Günlük rutin, çalışma ortamı , sınav ve görevler gündeminizde. Bunlar ile ilgili elinizde olmadan bazı evrak, belge ve iletişimlerin sonlanışı ya da dönüşümü yaşanabilir. Proje, yaratıcı işler ve motivasyonun da payı büyük olabilir. Haftasonu bununla ilgili uzak çevrelerden abartılı duyumlar alabilirsiniz. Kova Yeniayı odağınıza çalışma hayatı ve rutinlerle ilgili bazı gündemler getiriyor. Bunlarla beraber yakın çevre iletişiminiz ve fikir, plan ve öğrenme süreçlerinizde de bazı değişimler yaşanabilir. Adaptasyon gerekse de esnek kalıp, şartları lehinize çevirmeye çalışın.

Terazi Burcu

Geleceğe baktığınız bugünlerde çocuklar, yaratıcı işler ve motivasyon ile ilgili fikirleriniz dönüşüme uğrayabilir ya da derinleştirmek isteyebilirsiniz. Buna uygun zeminler bulabilirsiniz. Haftasonu bununla ilgili paylaşım veya harcamalarınızda büyüyen durumlar gelişebilir. Kova Yeniayı odağınıza yine çocuklar, yaratıcı işler ve motivasyonla ilgili güçlü başlangıç potansiyelleri getiriyor. Bununla beraber finansal kaynaklarınız ve yetenekleriniz için de yeni bir sürecin eşiğinde duruyor olacaksınız. Akışta bulduğunuz fırsatları değerlendirmeye bakın.

Akrep Burcu

Ev, aile, başlatıp bitirmek istediğiniz işlerle ilgili iletişimler odakta. Yakın çevre iletişimi, kardeş, komşu veya fikirler de bu süreçle beraber dönüşüme uğramak durumunda kalabilir veya kalıcı bir söz söylemeniz gerekebilir. Haftasonu bununla ilgili gergin veya abartılı iletişimler oluşabilir. Kova Yeniayı odağınıza yine ev, aile, başlatıp bitirmek istediğiniz konularla ilgili efor isteyen fakat size gelişim fırsatları sunan güçlü potansiyeller getiriyor. Ayrıca kişisel gündemler de değişime uğrayabilir. Esnek kalmaya ve mücadeleleri bir fırsat olarak görmeye bakın.

Yay Burcu

Bu dönem yakın çevre iletişimi ve haberleşmeler yoğunlaşabilir. Finans, yetenek ve kaynaklar da bu fikirlerle alakalı olabilir. Şimdi zihninizde bir reform yapmak için uygun bir zemin bulabilirsiniz. Hafta sonu bununla ilgili çalışma ortamı ve rutinlerinizde ilginç gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kova Yeniayı odağınıza yakın çevre ve zihinsel süreçlerle ilgili yeni seçenekler sunan güçlü potansiyeller getiriyor. Bunlarla beraber arka plandaki gizli gündemleriniz de etkilenebilir. Önünüzde açılan zeminde biraz irade göstererek fırsatları sonuna kadar değerlendirmeye bakın.

Oğlak Burcu

Becerileriniz, kaynaklar ve finans üzerine yoğun bir zihinsel ve iletişimsel enerji taşıyor olabilirsiniz. Şimdi kendi gündemleriniz ve bireysel girişim hedefleriniz için bu süreçte bazı kararlar almak ya da bir fikir konusunda netleşmek gerekebilir. Bu karar ve planlar sosyal duruşunuzu da etkileyebilir. Haftasonu bununla ilgili motivasyonunuzu etkileyen gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kova Yeniayı odağınıza finansal kaynaklar ve yeteneklerinizle ilgili güçlü potansiyeller getiriyor. Bunlarla beraber sosyal ve gelecek gündemleriniz de etkilenebilir. Bireysel gayeleriniz için yeni yollar deneyebilirsiniz.

Kova Burcu

Sizi bizzat ilgilendiren iletişimler, karar ve planlar öne çıkıyor. Şimdi bazı durumları elemek ya da köklendirmek zamanı gelmiş olabilir. Sizden beklenen açıklamalar da olasıdır. Tüm bunların altında henüz açıklamadığınız girişim istekleri ya da size açıklanmayan bazı stratejiler yatıyor olabilir. Hafta sonu bununla ilgili bazı zorlu iletişimler yaşayabilirsiniz. Kova Yeniayı odağınıza bireysel girişimler ve başarı hedefleri adına güçlü potansiyeller getiriyor. Esnek kalmaya ve mücadeleleri bir fırsat olarak görmeye bakın.

Balık Burcu

Arka planda güçlü zihinsel enerjiler aklınızı meşgul ediyor olabilir. Hayata bakışınızı değiştirecek ya da bir eğitim, seyahat ya da uzak çevre konusunda dönüşüm getirecek kadar yoğun bir karar arifesinde olabilirsiniz. Hafta sonu bununla ilgili iletişimler fazlasıyla büyüyebilir. Kova Yeniayı odağınıza hayatınızın genel akış düzeni ve hazırlandığınız süreçlerle ilgili bazı gündemler getiriyor. Bunlarla beraber uzak çevre iletişiminiz, eğitim, medya gibi sosyal süreçlerinizde de bazı değişimler yaşanabilir. Oluşan zeminlerden maksimumda faydalanın.

Ecem'in Mesajı

Ben ve biz… Bu haftanın ana temalarından olabilir. Zira iletişimlerimizin tonunun değiştiği bu hafta bazı sabit koşullarla karşılaşabilir, iletişimde seçimler yapmak durumunda kalabiliriz.

Kova Yeniayı da haftanın önemli görünümlerinden olacaktır. Öyle ki “birlik, beraberlik, gelecek ve kolektif konular” oldukça ön planda olacağa benziyor.

Keyifli haftalar olsun!

5 – 11 Şubat Haftalık Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra hafta içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Ay Boşluk Takvimi’nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

5 – 11 Şubat Haftalık Burç Yorumları (2024)

Merkür Kova Burcunda Burç Yorumları

5 – 11 Şubat Haftalık Burç Yorumları (2024)

Kova Yeniayı 10 Şubat 2024 Yükselen Burç

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir