#Burç yorumları #Haftalık Burç Yorumları

12 – 18 Şubat Haftalık Burç Yorumları (2024)

12 – 18 Şubat Haftalık Burç Yorumları yazımızla yeni haftaya merhaba diyoruz!

Öncesinde bu hafta hangi gökyüzü etkileşimleri var bunlara bir göz atalım. Şimdiden keyifli haftalar ve keyifli okumalar dileriz.

13
ŞUBAT

Mars Kova burcunda

Enerji sarf ettiğimiz durumlara yönelik bireysellikten çıkarak, bulunduğumuz toplulukla birlikte hareket etmek isteyebileceğimiz bir vakit söz konusu olabilir.

13
ŞUBAT

Venüs Neptün Sekstili

İlişkilere yönelik fazla ilgi alaka söz konusu olabilir. Tolerans konusunda abartmamaya dikkat etmek uygun olabilir.

14
ŞUBAT

Mars Plüto Kavuşumu

İnisiyatif alabileceğimiz durumlara yönelik yüksek irade ve konsantrasyonun yoğunluğu söz konusu olabilir.

16
ŞUBAT

Venüs Kova Burcunda

İlişkilerdeki arkadaşlık isteği ayyuka çıkabilir. Arkadaş grubu ile sosyalleşmek yoğunlaşabilir.

17
ŞUBAT

Merkür Uranüs karesi

İletişim konusunda ve düşüncelerimizi ifade ederken dikkatli olmak, yanlış anlaşılmalardan imtina etmek uygun olabilir.

17
ŞUBAT

Venüs Plüto Kavuşumu

İlişkilere yönelmek ve yoğunlaşmak, odaklanmak söz konusu olabilir. İsteklerimiz hususundaki gücümüzü kontrollü olacak bir şekilde değerlendirebilmek faydalı olabilir.

12 - 18 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

Gelecek planlarımıza yönelik birçok alternatif çözümler üretmek adına efor sarf edebileceğimiz, ilişkilerimiz konusunda ise toleranslı olabileceğimiz ve buna yönelik çözüm üretici bir şekilde davranarak sosyal çevremizde de iradeli bir şekilde hareket ederek, yine sosyal ortamlarda bulunarak sosyalleşmek isteyebileceğimiz gündemimiz söz konusu olabilir. Sosyal ortamlarınızda ve ilişkilerinizde iletişim konusunda dikkatli olmak faydalı olabilir.

Boğa Burcu

Kariyer planlarınıza yönelik girişimlerde ekibinizle birlikte hareket etmek isteyebileceğiniz, kendinize katmak istediğiniz vizyoner tutumunuza yönelik uzun vadeli ve stratejik davranarak geleceğinizi tasarlayabileceğiniz; statüsel durumlara istinaden ise inisiyatif alarak iradeli bir tutum ile hareket edebileceğiniz bir etkileşim söz konusudur. Kariyer ve başarılarımıza yönelik konularla alakalı yanlış anlaşılmalara dikkat etmek uygun olabilir. Sosyal yönümüzü besleyen ve konumumuzu destekleyen durumlara odaklı olabileceğimiz bir etkileşim hasıl olmaktadır.

İkizler Burcu

Yabancı topluluklarda bulunabileceğiniz ve girişimleriniz konusunda çözüm üretici bir şekilde hareket edebileceğiniz, dirayetli ve odaklı bir şekilde inisiyatif alarak efor sarf edebileceğiniz bir etkileşim söz konusudur. Ortaklı paylaşımlar konusunda planlı davranmak ve başarı konularında varsayımlarınıza yönelik çaba sarf etmek isteyebileceğiniz bir iletişim gündeminizde olabilir. Yabancı çevrelerde sosyalleşme durumları bu dönem yoğunlaşabileceği gibi, iletişim yönlü pürüzlerden uzak durmak ve dikkatli olmak uygun olabilir.

Yengeç Burcu

Ortaklı paylaşımlar konusunda irade göstererek ve büyük bir konsantrasyon içerisinde bulunarak, birlikte hareket etmeniz gereken bir grubun içerisinde; tolerans göstermeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. İletişim konusunda ani fikirsel değişimler söz konusu olabileceği için üslubumuz konusunda dikkatli olmak faydalı olabilir. Ortaklı paylaşımlar konusunda yoğun bir konsantrasyon içerisinde bulunabileceğiniz bir iletişim hasıl olmaktadır.

Aslan Burcu

Birebir ilişki ve iletişim içerisinde bulunduğunuz insanlara yönelik iradeli davranmak ve dikkatli bir şekilde hareket etmek, bireysel olmaktan ziyade birlikte efor sarf edebileceğiniz bir iletişim söz konusudur. Çalışmalarınıza yönelik ortaklı paylaşımlarınızı da uzun vadeli tasarılarınıza katarak çözüm üretmek isteyebileceğiniz bir gündeminiz bulunabilir. İkili ilişkilere mahsuben derinleşme isteği yoğunlaşabilir. İletişim kaynaklı yanlış anlaşılmalara dikkat etmek yararlı olabilir.

Başak Burcu

Çalışma hayatınızda bulunan ekip arkadaşlarınız ile birlikte hareket etmek, iradeli bir biçimde sorumluluklarınıza odaklanarak efor sarf edebileceğiniz bir iletişim söz konusudur. Yaratıcılığınız ve hobileriniz konusunda ilişkilerinizden destek alarak uzun vadeli planlarınızı gerçekleştirmek isteyebileceğiniz, rutinlerinizi de sosyal çevrenize göre ayarlamak isteyebileceğiniz bir etkileşim hasıl olabilir. Fikir değişimlerinde hızlı hareketlerden imtina etmek faydalı olabilir.

Terazi Burcu

Hobileriniz ile ilgili ekiplerle çalışarak farklı alternatifler adına hareket edebileceğiniz, iradeli ve konsantre davranmanız gereken bir gündem söz konusu olabilir. Ailevi konulara yönelik ilişkilerde toleransın dozunu iyi ayarlamanız gereken ve geleceğe dair hedefleriniz adına çözüm üretmek için değerlendirmenizin faydalı olabileceği bir etkileşim hasıl olmaktadır. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz sosyal ilişkiler içerisinde olabileceğini, ancak yine ani plan değişiklikleri konusunda ve iletişim yönlü dikkat etmeniz gereken bir vakit olabilir.

Akrep Burcu

Ailevi konulara istinaden farklı çözüm yolları geliştirmek adına efor sarf etmek, bireysellikten ziyade, kararlarınızı alırken etrafınızdaki kişilerden destek alabileceğiniz bir gündeminiz söz konusu olabilir. Düşünceleriniz konusunda uzun vadeli ve kontrollü ilişkiler içerisinde bulunmayı tasarlamak, buna uygun çözümler uygulamak isteyebilirsiniz. Ancak aile içerisinde fikir ayrılıkları ve iletişimde yanlış anlaşılma gibi durumlara istinaden dikkatli olmak ve ilişkiler konusunda gücümüzü buraya yoğunlaştırmak isteyebileceğimiz bir iletişim bulunabilir.

Yay Burcu

Fikirlerinize yönelik hareket etmek adına yakın çevrenizden destek görmek ve bu hususta karar verirken direktiflerinizi buna göre kullanmak için enerji sarf edebileceğiniz bir iletişim bulunabilir. Kaynaklarınız konusunda hedeflerinizi geleceğe yönelik bir şekilde tasarlamak isteyebileceğiniz bir gündem söz konusu olabilir. Sorumluluklar konusunda ise halledilmesi gereken pürüzler için dikkatli adım atmak uygun olabilir. Düşüncelerinize istinaden ise istekleriniz konusuna odaklı olabileceğiniz bir gündeminiz bulunabilir.

Oğlak Burcu

Paylaşımlarınız konusunda alternatif çözümler üretirken, yeteneklerinize yönelik yeni şeyler denemek ve bu manada hareket ederek yoğun bir konsantrasyon içerisinde olabileceğiniz bir etkileşim hasıl olmaktadır. Motivasyonlar konusunda uzun vadeli istekleriniz üzerine düşüncelerinizi tasarlamak ve bu doğrultuda çözüm elde edebileceğiniz bir gündeminiz olabilir. Verimlilik konusunda yapmak istediğiniz isteklerinize mahsuben etkinlikler ve gruplar içerisinde yoğunlaşabileceğiniz bir etki söz konusu, iletişim yönlü pürüzlere dikkat etmekte fayda olur.

Kova Burcu

Motivasyonlarınız konusunda tek başınıza hareket etmekten ziyade desteğini görebileceğiniz ekip arkadaşları ile hareket etmek size alternatif çözümler adına yardımcı olurken, inisiyatif alabilmek konusunda dirençli olmak için destek sağlayabilecek bir konumda olacaktır. İzole kalarak karar verdiğiniz geleceğe yönelik stratejik hamleler için toleranslı olmanız gerekebilecek bir etkileşim söz konusudur. Farkındalıklarınıza odaklı olabileceğiniz bir gündeminiz bulunabilir. Moral ve motivasyonlarınız hususunda ani değişimler ve fikirleriniz konusunda ise anlaşılamadığınızı düşünebileceğiniz bir etkileşim söz konusu olabilir.

Balık Burcu

İzole kalarak geri planda olacak şekilde hareket edebileceğiniz, kalıcı işler adına efor sarf ederek irade gösterebileceğiniz bir gündeminiz bulunabilir. Geleceğe yönelik uzun vadeli hedefleriniz konusunda çözüm üretici olabileceğiniz bir iletişim söz konusudur. İlişkiler konusunda derin ve yoğun şekilde odaklanabileceğiniz, ancak bu dönem izole kalmayı da isteyebileceğiniz ve buna istinaden ise ani fikir ayrılıkları ve geçici değişimlerin de söz konusu olabileceği bir gündeminiz bulunabilir.

Merve'nin Mesajı

Bu haftaki gündemimizde efor sarf etmek için aldığımız inisiyatiflerin, değer verdiğimiz durumların ve koşulların, aynı zamanda iletişim yönlü ani değişimlerin hayatımızdaki yerini değerlendiriyor olacağız.

Güzel ve verimli bir hafta geçirmemiz dileğiyle…

12 – 18 Şubat Haftalık Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra hafta içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Ay Boşluk Takvimi’nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

12 – 18 Şubat Haftalık Burç Yorumları (2024)

Mars Kova Burcunda Burç Yorumları

12 – 18 Şubat Haftalık Burç Yorumları (2024)

Venüs Kova Burcunda Burç Yorumları

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir