#Burç yorumları #Haftalık Burç Yorumları

19 – 25 Şubat Haftalık Burç Yorumları (2024)

19 – 25 Şubat Haftalık Burç Yorumları yazımızla yeni haftaya merhaba diyoruz!

Öncesinde bu hafta hangi gökyüzü etkileşimleri var bunlara bir göz atalım. Şimdiden keyifli haftalar ve keyifli okumalar dileriz.

19
ŞUBAT

Güneş Balık burcunda

Bir ay süreyle arka planların aydınlandığı ya da bekleme kulübesinin dolduğu bir Güneş Balık sürecine giriyoruz. Bazılarımız akışta kalırken, bazılarımız gerçeklere daha bütüncül bakabilir, bazılarımız da zaman zaman enerji dağınıklığı yaşayabilir. En önemlisi de birlik beraberlik konusunda orta noktaların bulunacağı bir Balık Sezonu bizi bekler.

22
ŞUBAT

Venüs Mars Kavuşumu

İsteklerin, rekabetin ve ilişkilerin canlı ve hareketli zamanları kapıda. Savaş Tanrıçası Venüs ile onun istediğini alan Mars bir araya geldiğinde oldukça hareketli günler bizi bekliyor olacak.

23
ŞUBAT

Merkür Balık burcunda

Zihinsel enerjimiz daha bütüncül bakmaya belki de zaman zaman enerjisini dağıtmaya başlayabilir. Merkür Balık’a geçerken şimdi bazı şeyleri anlayabilmek için gözlemin gizemli gücünden faydalanabilir, tasarlayarak bütünü düşünebiliriz.

24
ŞUBAT

Başak burcunda Dolunay

Başak Dolunayı ile düzen getirmeye çalıştığımız konularda titizlikle bir hasat sürecine giriyoruz! Detayları Başak Dolunay’ı postunda olacak!

25
ŞUBAT

Venüs Kova - Jüpiter Boğa karesi

Venüs ve Jüpiter karedeyken; Sosyal ilişkiler ve bireysel gayelerde bazı seçimleri yapma gerekliliği veya blokajlar oluşabilir. Bu dönem ayrıca fazla anlayış, iyimserlik veya abartılı atmosferler oluşabilir. Bu dönem ilişki, finans, istekler ve topluluklarla irtibatlarınızda temkinli olmak gerekebilir.  

19 - 25 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

Şimdi bir ay boyunca bütüne odaklanma zamanı geldi. Bazıları için dinlenme, bazıları için iç gözlem bazıları için ise bir hazırlık söz konusu olabilir. Hafta içi sosyal çevre ve gelecek planlarınızla ilgili aklınızda olan bazı ilişkiler başlatmak ya da rekabet adına efor sarfetmek isteyebilirsiniz. Başak Dolunayı ile odağınızı; çalışma hayatı, sağlık, günlük rutin ve küçük görev ve sorumluluklarınız (sınav, test) konularına çeviriyorsunuz. Hafta sonu ise sosyal ve finansal tercihler öne çıkıyor olacak.

Boğa Burcu

Şimdi bir ay boyunca geleceğe ve sosyal çevrelere odaklanma zamanı geldi. Bu konularla ilgili gözlemler yapmak ya da ileriye dönük hedefler ve tasarımlar geliştirmeniz söz konusu olabilir. Hafta içi kariyer ve başarıyla ilgili zamanı gelen bazı girişimleri başlatmak, durdurmak ya da istekleriniz için fazlaca efor sarfetmek durumunda kalabilirsiniz. Başak Dolunayı ile odağınızı; yaratıcılık, çocuklar, gelecek projeksiyonları konularına çeviriyorsunuz. Hafta sonu ise sosyal ve bireysel tercihler öne çıkıyor olacak.

İkizler Burcu

Şimdi bir ay boyunca kariyer ve başarıya odaklanma zamanı. Bunlarla ilgili beklemede veya akışta kalmak, bütünselliği sağlamak, zorunlu düzenlemeleri yapmak gerekebilir. Hafta içi uzak çevre faaliyetlerinizle ilgili bazı ilişki ve girişimleri başlatmak için çok uygun zeminler bulabilirsiniz. Başak Dolunayı ile odağınızı; ev, aile, başlatmak ve bitirmek istediğiniz konulara çeviriyorsunuz. Hafta sonu ise dış koşullar ve uzak çevre dengelerine dair isteklerinizdeki tercihler öne çıkıyor olacak.

Yengeç Burcu

Şimdi bir ay boyunca uzak çevreler ve sosyal yaşam katılımınıza (eğitim, medya, hukuk vs) odaklanma zamanı. Bunlarla ilgili gözlem yapmak, tasarılar geliştirmek ve düzenlemeye gitmek için uygun zeminler bulabilirsiniz. Hafta içi finansal ve manevi paylaşımlarınız ve çözümlenmesi gereken konularla ilgili bazı hareketli gündemleri karşılamanız gerekebilir. Başak Dolunayı ile odağınızı; yakın çevre, kardeşler ve planlamalara çeviriyorsunuz. Hafta sonu ise sosyal koşullar ve paylaşımlara dair bazı tercihler öne çıkıyor olacak.

Aslan Burcu

Şimdi bir ay boyunca finansal ve manevi paylaşımlara ve çözümlenmesi gereken konulara odaklanma zamanı. Belirsizlikleri çözmek ve konulara bütüncül çözümler getirmek için kullanabilirsiniz. Hafta içi ikili ilişkilere odaklanmak ya da rekabet adına efor sarfetmek gerekebilir. Başak Dolunayı ile odağınızı; yetenek ve finansa çeviriyorsunuz. Hafta sonu ise başarı ve hedeflerle ilgili gelişim süreciniz ve ikili ilişkiler dengelerine dair bazı tercihler öne çıkıyor olacak.

Başak Burcu

Şimdi bir ay boyunca ikili ilişkilere odaklanma zamanı. Bunlarla ilgili gözlem yapmak, çözüm geliştirmek ve düzenlemeye gitmeniz gerekebilir. Hafta içi sağlık, çalışma hayatı ve rutin görev ve sorumluluklarla ilgili bazı hareketli gündemleri karşılamanız gerekebilir. Başak Dolunayı ile odağınızı; kendi ihtiyaçlarınıza ve bireysel süreçlerinizin sonuçlarına çeviriyorsunuz. Hafta sonu ise uzak çevre faaliyetleri ve çalışma, sağlık-rutin hayata dair bazı tercihler öne çıkıyor olacak.

Terazi Burcu

Şimdi bir ay boyunca çalışma hayatı, sağlık, rutin görev ve sorumluklara odaklanma zamanı. Bu süreç; adapte olmak, uygun planlama için şimdilik akışta kalmak ve gerekli bütüncül çözümler bulmak için kullanılabilir. Hafta içi geleceğe ve yaratıcılığa odaklanmak ya da motivasyon adına bazı şeyler başlatmak adına uygun zeminler bulabilirsiniz. Başak Dolunayı ile odağınızı; huzurlu bir zihin ve beden konuları için finalize olması gereken şeylere çeviriyorsunuz. Hafta sonu ise motivasyon ve finansal paylaşım dengelerine dair tercihler öne çıkıyor olacak.

Akrep Burcu

Şimdi bir ay boyunca motivasyon, gelecek ve yaratıcılığa odaklanma zamanı. Belirsizlikleri çözmek, başarılı tasarımlar yapmak ve konulara bütüncül çözümler getirmek için kullanabilirsiniz. Hafta içi ev, aile ya da başlatıp bitirmeniz gereken durumlara dair hareketli gündemler yaşayabilirsiniz. Başak Dolunayı ile odağınızı; sosyal çevreler ve gelecek planlarınıza çeviriyorsunuz. Hafta sonu ise ikili ilişkilerinizle ilgili gelişim fırsatları, büyütülen konular (taşınma) ve ev, aile, başlangıç ve bitişlere dair bazı tercihler öne çıkıyor olacak.

Yay Burcu

Şimdi bir ay boyunca ev, aile, başlangıç ve bitişlere odaklanma zamanı. Gerekli düzenlemeleri yapmak, revizyona gitmek ve konulara bütüncül çözümler getirmek için kullanabilirsiniz. Hafta içi yakın iletişim çevresine odaklanmak ya da iletişim girişimi adına efor sarf ederek fırsatlar yakalamak söz konusu olabilir. Başak Dolunayı ile odağınızı; başarı ve hedeflere çeviriyorsunuz. Hafta sonu ise çalışma hayatı, sağlık, rutinlerle ilgili büyüyen konular ve yakın çevre iletişimi dengelerine dair bazı tercihler öne çıkıyor olacak.

Oğlak Burcu

Şimdi bir ay boyunca yakın çevre iletişimi ve zihinsel faaliyetlere odaklanma zamanı. Belirsizlikleri çözmek, başarılı tasarımlar yapmak ve konulara bütüncül çözümler getirmek için kullanabilirsiniz. Hafta içi yetenekler ve finansa dair hareketli gündemler yaşayabilirsiniz. Başak Dolunayı ile odağınızı; uzak çevre iletişimleri ve sosyal konulara (medya, hukuk, eğitim vs) çeviriyorsunuz. Hafta sonu ise yaratıcı ve geleceğe dönük gelişim fırsatları (veya motivasyon) ve finansa (veya yetenekler) dair bazı tercihler öne çıkıyor olacak.

Kova Burcu

Şimdi bir ay boyunca yetenek ve finansal kaynaklara odaklanma zamanı. Belirsizlikleri çözmek, gerekli planlamaları tasarlamak ve konulara bütüncül çözümler getirmek için kullanabilirsiniz. Hafta içi bireysel girişimlerinize odaklanmak ya da istekleriniz adına efor sarfetmek gerekebilir. Başak Dolunayı ile odağınızı; finansal & manevi paylaşımlara ve çözümlenmesi gereken konulara çeviriyorsunuz. Hafta sonu ise ev, aile veya bitiş-başlangıç konularındaki büyüme ve bireysel hareket dengelerine dair bazı tercihler öne çıkıyor olacak.

Balık Burcu

Şimdi bir ay boyunca bireysel hedef, iletişim ve sorumluluklara zamanı. Bunlarla ilgili gözlem yapmak, çözüm geliştirmek ve tasarı kurmak gerekebilir. Hafta içi arka planda geliştirdiğiniz hazırlıklarınız veya henüz farkında olmadığınız bazı gizli motivasyonlarla ilgili aksiyonlu gündemleri karşılamanız gerekebilir. Başak Dolunayı ile odağınızı; ikili ilişki ve irtibatlarınıza çeviriyorsunuz. Hafta sonu ise gizlilik ve yakın çevre iletişiminde büyüyen durumlara dair bazı tercihler öne çıkıyor olacak.

Ecem'in Mesajı

Balık Sezonu’nu karşıladığımız bu hafta bazı arka planlar aydınlanırken, bazı akışta kalmaların elzem olduğu günler yaşayabiliriz. 

Güneş’in peşi sıra Merkür de Balık geçişi yaşıyor ve iletişim tonlarında da bütüncül bakış ve zaman zaman dağılgan enerjilerle bütünleşiyoruz. Venüs ve Mars ikilisi seyahatlerine kol kola devam ederken sosyal rekabet kaçınılmaz olabilir. Hafta sonunda ise Başak Dolunayı her birimiz için başka bir hasat sürecini işaretleyebilir. 

Rüzgarı arkamıza alabilmek dileğiyle 🙂

19 – 25 Şubat Haftalık Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra hafta içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Ay Boşluk Takvimi’nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

19 – 25 Şubat Haftalık Burç Yorumları (2024)

Güneş Balık Burcunda Burç Yorumları

19 – 25 Şubat Haftalık Burç Yorumları (2024)

Başak Dolunayı 24 Şubat 2024 Yükselen Burç

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir