#Burç yorumları #Haftalık Burç Yorumları

4 – 10 Mart Haftalık Burç Yorumları (2024)

4 – 10 Mart Haftalık Burç Yorumları yazımızla yeni haftaya merhaba diyoruz!

Öncesinde bu hafta hangi gökyüzü etkileşimleri var bunlara bir göz atalım. Şimdiden keyifli haftalar ve keyifli okumalar dileriz.

4
MART

Merkür Balık Sextile Uranüs Boğa

Farklı şeyler düşünmek, yenilikçi planlar tasarlamak, göründüğü gibi olmayan şeyleri keşfetmek adına kullanabileceğimiz bir enerji olabilir. İlginç gelişmeler de olasıdır.

5
MART

Mars üçgen Kuzey Düğüm, sextile Güney Düğüm

Geçmiş ve gelecek ile ilgili toplulukları ilgilendiren konularda faaliyet gösterme zamanlarıdır.  İnisiyatif almak, değişimler yapmak, problemleri çözmek için kullanılabilir.

8
MART

Merkür Neptün kavuşumu

Küçük fikirlerden yola çıkarak büyük kurgular, geniş tasarımlar ve planlar için uygun bir enerji olabilir. Sanatsal, sezgisel ve duyusal şeyler için de kullanılabilir. Yalnız yanılgılara, dalgınlığa ve kafa karışıklığına da açık olabiliriz.

10
MART

Balık burcunda Yeniay

Balık Yeniayı ile sosyal ve zihinsel konulara bütüncül bakılması ve ilk bakışta anlaşılmayan şeylerin aydınlığa ulaştırması adına bir enerjiyle tanışıyoruz. Yeni işler için Hilal fazını bekleriz.

10
MART

Mars Uranüs karesi, Güneş Uranüs sekstili

Mars, Güneş ve Uranüs etkileşimi ile hareketli bir haftasonu olabilir. Bu süreçte sakin, esnek ve tedbirli olmakta fayda olur. 

10
MART

Merkür Koç burcunda

Merkür’ün Koç’a geçmesiyle yenilikçi düşünce, gelişigüzel girişim fikirleri ve hızlı aktarımlar söz konusu olabilir. Hızdan ve hareketlilikten kaynaklı hatalara açık olabiliriz.

4 - 10 Mart Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

Hafta boyunca arka planlı konular ve henüz bilinmeyen geleceğe dair gizli meseleler ön planda olacak. Zaman zaman enerjinizi zaman zaman da zihninizi meşgul eden bu atmosfer sizi arka planda çok daha büyük bir resme bakma konusunda farkındalık kazandırabilir. Bunun altında ikili ilişkilerle ilgili bazı gündemler de olabilir. Ya da basit anlamda bedenen ya da zihnen dinlenmek isteyebilirsiniz. Sosyal atılımlarla ilgili dikkat çeken konular da olasıdır. Bir süre iletişim ve fikirleriniz dikkat çekebilir.

Boğa Burcu

Hafta boyunca sosyal çevreleriniz ve gelecek planlarınızla ilgili konular ön planda olacak. Geleceğinize dair pek çok konuyu bir potada eritmek, bazılarına yenilikçi bir gözle ya da bütüncül bakmak gerekliliği doğabilir. Yanılgıya kapılmamak adına detayları sonraya bırakın. Hafta sonu hareketlilik iş, başarı ve hedeflerinizle ilgili faaliyetlerinize yönelebilir. Otorite ya da ikili ilişkileriniz için önemli sayılan kişi ve kişilerle ters düşmemeye özen gösterin. Ya da gereksiz kişi ve durumları eleyin. Sonrasında bir süre arka planda düşünme ve fikir üretmek için geriye çekilebilirsiniz.

İkizler Burcu

Hafta boyunca başarı ve hedeflerinizin gidişatı üzerine fazlaca gündeminiz olabilir. Belirsizlik ya da detayların yeterince net olmaması sizi yorsa da geniş ve bütüncül bakmaya çalışın. Hatta bazı şeyleri ertelemek de isteyebilirsiniz. Bu hafta sosyal konular (eğitim, medya, hukuk, seyahat vs) ile ilgili atılımlarınızda geçmiş ve gelecek dengesi kurmak gerekebilir ya da birilerinden destek almak isteyebilirsiniz. Fakat yabancılarla ilgili sürprizlere de açık olmakta fayda olur. Ayrıca sosyal çevre ve gelecek planlarınıza dair yeni iletişimler de doğabilir.

Yengeç Burcu

Bu hafta bazı eğitim, medya, hukuk, seyahat gibi sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Belki yeni bir deneyim alanı size göz kırpabilir. Fakat şartlar net olmamakla beraber sürprizlere açık olabilirsiniz. Bu durum zaman zaman kafa karışıklığına ya da yanılgılara sebebiyet verebilir. Dolayısıyla detayları sonraya bırakın ya da esnek kalın. Finansal paylaşımlar (borç, sigorta) ya da ikili özel paylaşımlarla ilgili bazı konuları çözümlemek için fırsatlar bulabilirsiniz. Ayrıca şimdi bir süre otoritelerle önemli iletişimler ya da hedeflerinize dair yeni fikirler söz konusu olabilir. Aceleci olmamaya özen gösterebiliriz.

Aslan Burcu

Hafta boyunca finansal paylaşımlar (borç, sigorta vs) ve ikili özel paylaşımlar konuları öne çıkabilir. Bu alanda bütüncül olarak çözümlenmesi gereken ve zihninizi meşgul eden konular kendini sık sık hissettirebilir. Bazı şeyleri kontrol altına almanız gerektiğini fark edebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ise yakın ve uzak çevrelerinizi de etkileyebilecek türden rekabet ve sürtüşmelerden kaçınmalı, makul ve organize olarak serinkanlılıkla uzlaşma yolunu seçmelisiniz. Bir süre yeni sosyal iletişim kurabilir, vizyonunuza “ilk”lerle ilgili fikirler ekleyebilirsiniz.

Başak Burcu

Hafta boyunca ikili ilişkiler, ortaklar, yakın arkadaş ve önemli kişilerle ilgili gündemleriniz olabilir. Bu alanda bazı belirsizlikler ya da yeni şekillenen genel hatlar olabilir. Şaşırtıcı haberler ya da net olmayan duyumlar alabilirsiniz. Detayları sonraya bırakarak şimdilik genel bir yol izleyebilirsiniz. Haftasonunda ise çalışma hayatınızda, sağlığınızda ya da günlük görevlerinizde pek beklenmeyen durumların ortaya çıkışıyla ekstra efor ya da finansal harcama yapmanız gerekebilir. Bir süre gizli iletişimler ya da finansal paylaşım detayları ile ilgili yeni durumlar olabilir.

Terazi Burcu

Hafta boyunca çalışma, sağlık, günlük görevler, sınav ya da küçük sorumluluklar gündeminizde olabilir. Bu konulara dair yeni bir durum, henüz detayları belli olmayan konular ya da başkalarının süreçleriyle ilgili henüz netleşmeyen şeyler ortaya çıkabilir. Bir süre bekleyerek ya da bir şeyler netleşinceye kadar adapte olmaya devam ederek büyük resme odaklanmanız gerekebilir. Yine hafta sonu moral ve motivasyonunuzu etkileyen faaliyetlerle ilgili ikili irtibatlarınız önem kazanabilir. Esnek ve sakin olmak, çözümcü olmak önemlidir. Bir süre ikili iletişimde yenilikler olasıdır.

Akrep Burcu

Hafta boyunca moral, motivasyon, yaratıcı işler, gelecek projeksiyonları ve çocuklar ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Henüz filizlenmeye başlayan yeni şartlar ve belirsiz bazı detaylar olabilir. Genel çerçevede bütüncül olarak mutluluğunuzla ilgili konulara farklı bir bakış atma zemini bulabilirsiniz. Ayrıca bazı şeyleri bitirmek, başlatmak ya da özel yaşantınıza dair konularla ilgilenmek gerekebilir. Esnek ve çözümcü olmak önemlidir. Bir süre iletişim yoğunluğunuz gündelik hayatınıza akarken bazı yeni fikirler ile karşılaşabilirsiniz.

Yay Burcu

Hafta boyunca ev, aile, özel yaşantınız, başlatmak ve bitirmek istediğiniz konularla ilgili gündemleriniz olabilir. Belirsizlik ya da detayların yeterince net olmaması sizi yorsa da geniş ve bütüncül bakmaya çalışın. Hatta bazı şeyleri ertelemek de isteyebilirsiniz. Bu hafta yakın çevre ietişimleriniz, küçük seyahat ve görüşmelerle ile ilgili atılımlarda geçmiş ve gelecek dengesi kurmak gerekebilir ya da birilerinden destek almak isteyebilirsiniz. Fakat rutin akışınızla ilgili sürprizlere de açık olmakta fayda olur. Şimdi bir süre zihniniz ve iletişimleriniz size moral veren yaratıcı işlere kanalize olabilir.

Oğlak Burcu

Hafta boyunca zihinsel süreçler, aktif yakın çevre yaşantısı ve iletişimi ile ilgili gündemleriniz olabilir. Yeni ve bütüncül bir bakışla bakacağınız zihinsel olarak sizin için de farklılıklar getiren bir sürece girebilirsiniz. Kervanı yolda düzmek ve detayları sonraya bırakmak iyi olabilir. Yine hafta sonu yetenekler ya da finans ile ilgili yeni bir deneyim başlatabilir ya da bir şeylere çözüm getirmeyi deneyebilirsiniz. Fakat yaratıcı işler ve motivasyon açısından sürprizlere de açık olmak gerekebilir. Bir süre zihnen bazı yeni şeyleri temellendirmeye yada yenilikçi düşüncelere yoğunlaşabilirsiniz.

Kova Burcu

Hafta boyunca yetenekleriniz, kaynaklarınız ve kaynaklarınızı çoğaltmak için neler yapabileceğiniz ile ilgili gündemleriniz olabilir. Şimdi henüz yeni farkedeceğiniz bu belirsiz ve bütüncül düzlemin hayatınıza girişiyle beraber bazı şeyleri kontrolde tutmanız gerekebilir. Yine hafta sonu tavır ve davranışlarınızla ilgili yakın ve uzak çevre irtibatlarınıza özen göstermeniz yada bazı konuları çözüme kavuşturmanız söz konusu olabilir. Bir süre yeni fikirler ve zihinsel olarak yeni planlar kurmaya başlayabilirsiniz.

Balık Burcu

Bireysel motivasyonlarınız, sizi siz yapan şeyler ve hayata nasıl yön verdiğinizle ilgili pek çok kişisel gündem bu hafta boyu sizi meşgul edeceğe benziyor. Bazı kişisel konularınızı çözmek için uygun bir sürece adım atıyor ve kontrolü elinize almak için bütüncül bir plana başlıyor olabilirsiniz. Henüz bazı adımlarınız tam olmayabilir ya da arka planda finansal konuları ve yeteneklerinizi de ilgililendiren hazırlıklar içinde olabilirsiniz. Esnek ve makul olmalısınız. Şimdi bir süre kaynaklarınız için yeni fikir ve planlar üzerine zihninizi yoğunlaştırabilirsiniz.

Ecem'in Mesajı

Gerek tatlı gerek beklenmeyen sürprizleriyle dolu bu hafta özellikle hafta sonuna yoğunlaşan enerjilerle bizi karşılıyor. Balık Yeniayı ve getirdiği etkilerle beraber esnek kalıp genel hatlarla yola devam etmek ile ilgili gündemlerimiz olabilir.

Bazı şeyleri fark etmeye başlamak, bazılarına da bütüncül gözle bakmayı öğrenmekle ilgili pek çok deneyim bizi bekler. Esnek, makul, organize ve çözümcü olmak ise bize avantaj sağlayabilir.

4 – 10 Mart Haftalık Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra hafta içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Ay Boşluk Takvimi’nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

4 – 10 Mart Haftalık Burç Yorumları (2024)

26 Şubat – 3 Mart Haftalık Burç

4 – 10 Mart Haftalık Burç Yorumları (2024)

Balık Yeniayı 10 Mart 2024 Yükselen Burç

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir