#Burç yorumları #Haftalık Burç Yorumları

11 – 17 Mart Haftalık Burç Yorumları (2024)

11 – 17 Mart Haftalık Burç Yorumları yazımızla yeni haftaya merhaba diyoruz!

Öncesinde bu hafta hangi gökyüzü etkileşimleri var bunlara bir göz atalım. Şimdiden keyifli haftalar ve keyifli okumalar dileriz.

11
MART

Merkür Koç Sekstil Plüto Kova

Fikirlerimize odaklanarak, konsantre olabileceğimiz ve iletişim yönü daha derin etkiler barındırabilen bir etkileşim söz konusu olabilir. 

12
MART

Venüs Balık burcunda

İkili ilişkiler hususunda fedakarlık söz konusudur. Geri planda kalarak ilişkilerimize yönelik gözlem yapabileceğimiz bir etkileşim hasıl olabilir. 

17
MART

Güneş Balık Kavuşum Neptün Balık

Tasarılarımıza yönelik bakış açımızı değerlendirebileceğimiz, gözlem yapmanın önemli olabileceği ve yaratıcılık gerektirebilen işlerimiz adına değerlendirebileceğimiz bir etki olabilir. 

11 - 17 Mart Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

İdealistliğin ve yaratıcılığın hakim olabileceği ve izole kalmayı seçerek bu yaratıcılığınızı değerlendirmek ve tasarımlarınızı gerçekleştirmek isteyebileceğiniz; aynı zamanda da bu konuya odaklanarak yeni fikirleriniz adına harekete geçmeyi düşünebileceğiniz, konsantrasyonunuzun yüksek olduğu bir gündeminiz söz konusu olabilir.

Boğa Burcu

Gelecek planlarınıza yönelik tasarladığınız somut işleriniz adına bakış açısı geliştirebileceğiniz, bütüncül bir bakış açısı ile seçimlerinizi gerçekleştirmek isteyebileceğiniz, soyutlanmış bir şekilde yeni deneyimleriniz üzerine odaklanabileceğiniz bir vakit hasıl olmaktadır.

İkizler Burcu

Gelecek planlarınıza odaklı bir hayat görüşü geliştirmek ve yeni deneyimler için konsantrasyon sağlamayı düşünebileceğiniz bir etki söz konusu olabilir. Statünüz konusunda arka planda kalarak ilişkilerinizi buna göre değerlendirmeyi seçebileceğiniz, kariyerinize yönelik tasarılarınız için ise daha yaratıcı bir bakış açısı ile motivasyon geliştirebileceğiniz bir gündeminiz hasıl olabilir.

Yengeç Burcu

Ortaklı paylaşımlar hususunda, gerçekleştirmeyi düşündüğünüz; statünüze yönelik yeni fikirlere odaklı olabileceğiniz ve bu konuda çaba sarf edebileceğiniz bir etki söz konusudur. Bakış açınız ise bu dönem ikili ilişkilerde daha fedakar ve idealist olmayı isteyecek bir durumda olabilir. Gözlem yapmanın varsayımlarınız konusunda, size farkındalık kazandırabileceği bir hafta olabilir.

Aslan Burcu

İkili ilişkilerde hayat görüşünüze yönelik yeni fikirlere odaklanabileceğiniz bir etki hasıl olabilir. Ortaklı paylaşımlarınıza yönelik ise daha arka planda kalarak ve gözlem yaparak ilerlemek, farklı bakış açısı tasarlamak ve bütüncül bir bakış açısı ile imtinalı seçimler de bulunmak faydalı olabilir.

Başak Burcu

Paylaşımlarınız konusunda rutinlerinizi de işin içine katarak yeni deneyimlerinizi değerlendirmeyi düşünebileceğiniz bir etki söz konusu olabilir. İkili ilişkilerinize yönelik ve ortaklaşa iş yaptığınız kişilere istinaden, fedakarlık gerektiren, aynı zamanda idealist bir yaklaşım ile davranabileceğiniz vakitler hasıl olmaktadır. Tasarılarınıza yönelik yaratıcılık sağlayarak motivasyon elde edebilmek için geri planda kalmak ve gözlem yapmak gündeminizde bulunabilir.

Terazi Burcu

İkili ilişkiler adına isteklerinizi spontan bir şekilde dile getirmek, kendi mutluluğunuza odaklı olmak bu dönem söz konusu olabilir. Direkt iletişim kurmak isterken hataya düşmekten imtina etmek uygun olacaktır. Çalışma hayatınıza yönelik motivasyonlarınızda da; başarılarınız hususunda tasarılarınıza istinaden idealist bir yaklaşım ve bütüncül bir bakış açısı ile seçimlerinizi gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.

Akrep Burcu

Mesleki manada bitirmeyi düşündüğünüz durumlara yönelik harekete geçmek ve bu konulara odaklanabileceğiniz bir etki söz konusu olabilir. Hobileriniz konusunda ise; başarı elde etmek adına yaratıcı tasarımlar ortaya koymak ve sanatsal çalışmalara yönelik bir bakış açısı tercih edebilir, motivasyon sağlayabilirsiniz.

Yay Burcu

İsteklerinize ve motivasyonunuza yönelik, hedef odaklı olabileceğiniz düşünceler içerisinde bulunmanız söz konusu olabilir. Ailevi konularda arka planda kalarak ve gözlem yeteneğinizi de kullanarak bütünleştirici bir rol oynayabileceğiniz bir etkileşim gündeminizde bulunabilir.

Oğlak Burcu

Yeni deneyimleri karşılayabilmek için vedalaşmanız ve bitirmeniz gereken fikirleriniz olabilir, özellikle yetenekleriniz hususunda daha aktif ve direkt olarak fikirlerinizi hayata geçirmek ve odaklanmayı düşünebilirsiniz. Mental açıdan da gözlemlediğiniz birçok şeyi, yaratıcı bir şekilde ortaya koymak ve tasarımlarınızı realist bir biçimde değerlendirmek arzusunda olabilirsiniz.

Kova Burcu

Fikirlerinize yönelik yeniliklere, yeni deneyimlere açık olabileceğiniz ve bu hususta motivasyon sağlayarak çözüm odaklı ve hedefe kanalize olarak fikirler elde edebileceğiniz bir gündeminiz hasıl olabilir. Farkında olmadığınız yeteneklerinizi ve yaratıcı yönlerinizi bu dönem geliştirmek adına çeşitli tasarımlar ortaya koymak isteyebileceğiniz de bir gündeminiz bulunabilir.

Balık Burcu

Kaynaklarınıza yönelik ani, hızlı ve spontane karararlardan uzak durmak ve bu hususlarda irademizi devreye alarak imtinalı davranmak faydalı olabilir. Bu dönem farkındalık kazanmak konusunda geri planda kalarak ilişkilerinizi ve ortaya koymak istediğiniz tüm vizyoner bakış açınızı gözlem yaparak değerlendirmek, ölçüp tartarak yorumlamak isteyebileceğiniz bir etki gündeminizde bulunabilir.

Merve'nin Mesajı

Bu hafta; konsantre bir şekilde fikirlerimize yoğunlaşabileceğimiz, ilişkiler hususunda fazla fedakar olabileceğimiz ve yaratıcılığımızı değerlendirebileceğimiz, tasarımlarımız üzerine motivasyon sağlayabileceğimiz bir gündem söz konusu olabilir. Güzel ve verimli bir hafta geçirmemiz dileğiyle… 

Sevgiler… 

11 – 17 Mart Haftalık Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra hafta içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Ay Boşluk Takvimi’nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

11 – 17 Mart Haftalık Burç Yorumları (2024)

Venüs Balık Burcunda Burç Yorumları

11 – 17 Mart Haftalık Burç Yorumları (2024)

18 – 24 Mart Haftalık Burç Yorumları

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir