#Burç yorumları #Haftalık Burç Yorumları

18 – 24 Mart Haftalık Burç Yorumları (2024)

18 – 24 Mart Haftalık Burç Yorumları yazımızla yeni haftaya merhaba diyoruz!

Öncesinde bu hafta hangi gökyüzü etkileşimleri var bunlara bir göz atalım. Şimdiden keyifli haftalar ve keyifli okumalar dileriz.

19
MART

Merkür Koç Kuzey Düğümle kavuşuyor

Yenilikçi fikirler ve ilk iletişimler için kalabalıklara dahil olabilirsiniz.

20
MART

Güneş Koç burcunda, Güneş Plüto Sekstili

Ekinoks zamanı! Güneş Koç’ta doğa gibi bizler de uyanıyoruz. Yeniler, ilkler ve başlangıçlar zamanı…

22
MART

Venüs - Satürn Balık Kavuşumu

Büyük stratejiler ve sistemler planlama ve birlikler kurma zamanı! Teknoloji, bilim ve toplumla ilgili önemli döngüler başlıyor. 

23
MART

Mars Balık burcunda

Mücadele ve efor gezegeni Mars, Balık’ın engin sularında! Kendimize büyük çerçeveli bir hedef belirleyerek stratejik hareket etmeye başlayabiliriz.  

23
MART

Venüs Balık - Jüpiter Boğa Sekstili

Sosyal destek ve yardımlaşmanın somut ve soyut faydalarından yararlanma zamanı. 

18 - 24 Mart Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

Haftaya kendiniz, bireysel motivasyonlarınız ve özel meselelerinizde yeni fikirler, iletişimler ve irtibatlarla başlıyorsunuz. Şimdi artık arka planlı alanlardan çıkıp daha önde ve görünür olabilir, kendinize odaklanabilirsiniz. Yine de geçtiğimiz dönem arka planda deneyimlediğiniz ve henüz pek kimseye bahsetmediğiniz konularda ilişki ve ortaklıklarınızı da ilgilendiren bazı meseleler için sorumluluk almak ya da geleceğe dönük stratejik yeni başlangıçlar yapmak gerekebilir.

Boğa Burcu

Haftaya arka planda geleceğiniz için yeni fikirler üzerine düşünmek, bazı araştırmalar yapmak ya da yeni deneyimler edinmek gibi konularla başlıyorsunuz. Bir ay boyunca arka planda gelecek projeksiyonlarınız, moral ve motivasyonlarınızı ilgilendiren yaratıcı konular ile ilgili kurgular üzerine eğilebilir alternatif olarak yoğun temponuzdan zaman alıp dinlenmek isteyebilirsiniz. Bu esnada geçtiğimiz sürecin yansımalarıyla beraber sosyal çevre ve gelecek planlarınızla ilgili yeni birlikler, ortaklık ve oluşumlar görev, çalışma ve rutinlerinizi etkileyecek bazı değişimler getirebilir.

İkizler Burcu

Haftaya sosyal çevreler, gelecek ve dostluklar için yeni fikirler üzerine düşünmek, araştırma yapmak ya da yeni deneyimler edinmek gibi konularla başlıyorsunuz. Bir ay boyunca gelecek hedefleriniz ve sosyal çevreleriniz için faydalı bir zemin yaratacak yeni dostluklar ve imkanlar bulmaya odaklanabilirsiniz. Bu esnada kariyer ve başarı konularınızla ilgili yeni birlikler, ortaklık ve oluşumlar; gelecek projeksiyonlarınızı, çocuklar, moral ve yaratıcılığı etkileyecek gündemler getirebilir.

Yengeç Burcu

Haftaya başarı konularınız ve kariyeriniz için yeni teklif, fikir ve iletişimler, araştırmalar ya da yeni deneyimler edinmek gibi konularla başlıyorsunuz. Bir ay boyunca kariyer ve başarı hedefleriniz için uygun bir yakın çevre iletişimi veya adaptasyonu için zemin yaratacak hedefler üzerine odaklanabilirsiniz. Bu esnada eğitim, medya, yabancılar, seyahat gibi konularınızla ilgili yeni birlikler, sorumluluklar ve ortaklıklar; ev ve özel hayatı, yerleşiminizi ya da başlayıp bitmesi gereken süreçleri etkileyecek gündemler getirebilir.

Aslan Burcu

Haftaya eğitim, medya, seyahat, yabancılar ve sosyal deneyimler için yeni fikirler üzerine düşünmek, araştırma yapmak ya da yeni şeyler denemek gibi konularla başlıyorsunuz. Bir ay boyunca bu konularla ilgili kendinize yatırım yapmak, kişisel gelişim adımları atmak ya da gelirlerinizle ilgili bağlantılar, hedef ve imkanlar bulmaya odaklanabilirsiniz. Bu esnada ikili paylaşımlar, finansal konular ve çözümlenmesi gereken ortak konularla ilgili yeni birlikler, oluşumlar ve sorumluluklar; yakın çevre iletişimi, fikir ve planları etkileyecek gündemler getirebilir.

Başak Burcu

Haftaya ikili paylaşımlar, finansal konular ve çözümlenmesi gereken ortak konular için yeni fikirler üzerine düşünmek, araştırma yapmak ya da yeni şeyler denemek gibi konularla başlıyorsunuz. Bir ay boyunca bu konularla ilgili kendinize yatırım yapmak ya da bireysel konularla ilgili çözümler, hedef ve imkanlar bulmaya odaklanabilirsiniz. Bu esnada ikili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşme ve taşınma gibi konularla ilgili yeni yatırımlar, oluşumlar ve sorumluluklar; gelirleriniz, yetenek ve bireysel kaabiliyetlerinizle ilgili gündemler getirebilir.

Terazi Burcu

Haftaya ikili ilişkiler, ortaklıklar, birlikler, sözleşme ve ikili iletişimlerle ilgili yeni fikirler üzerine düşünmek, araştırma yapmak ya da yeni şeyler denemek gibi konularla başlıyorsunuz. Bir ay boyunca bu konularla ilgili arka planlı bazı durumlarla beraber çözümler, hedef ve imkanlar bulmaya odaklanıp, diğer insanlarla ilgili temalarla karşılaşabilirsiniz. Bu esnada çalışma hayatı, sağlık, rutin akışlarınız, küçük görev ve sorumluluklar gibi konularla ilgili yeni birlikler, oluşumlar ve sorumluluklar; direkt sizin ön planda olmanız ya da bireysel gündemlerinizle ilgili durumlar getirebilir.

Akrep Burcu

Hafta sizin için; çalışma hayatı, sağlık, rutin akış, küçük görev ve sorumluluklarla ilgili yeni fikirler üzerine düşünmek, araştırma yapmak ya da yeni şeyler denemek gibi konularla başlıyor. Bir ay boyunca bu konularla ilgili sosyal çevre ve gelecek planlarınızı da ilgilendiren çözümler, hedef ve imkanlar bulmaya odaklanabilirsiniz. Bu esnada moral, motivasyon, yaratıcı işler, çocuklar ve gelecek projeksiyonları gibi konularla ilgili yeni ortaklıklar, oluşumlar ve sorumluluklar; henüz farketmediğiniz bazı arka planlı konuları da beraberinde getirebilir.

Yay Burcu

Hafta sizin için; moral, motivasyon, çocuklar, yaratıcı işler ve gelecek projeksiyonlarınızla ilgili yeni fikirler üzerine düşünmek, araştırma yapmak ya da yeni şeyler denemek gibi konularla başlıyor. Bir ay boyunca bu konularla ilgili başarı ve kariyer planlarınızı da ilgilendiren çözümler, hedef ve imkanlar bulmaya odaklanabilirsiniz. Bu esnada ev, aile, özel hayat, başlayıp bitirmek istediğiniz bazı konularla ilgili yeni imkanlar, ortaklıklar, oluşumlar ve sorumluluklar; sosyal bağlar ve gelecek planlarıyla ilgili bazı gündemleri de beraberinde getirebilir.

Oğlak Burcu

Hafta sizin için; ev, aile, özel hayat, başlayıp bitirmek istediğiniz bazı konularla ilgili yeni fikirler üzerine düşünmek, araştırma yapmak ya da yeni şeyler denemek gibi konularla başlıyor. Bir ay boyunca bu konularla ilgili eğitim, medya, seyahat, sosyal deneyimler ve hukuk temalarınızı da ilgilendiren çözümler, hedef ve imkanlar bulmaya odaklanabilirsiniz. Bu esnada kardeş, kuzen ve yakın çevre iletişimi ve adaptasyonunuz ile ilgili yeni imkanlar, ortaklıklar, oluşumlar ve sorumluluklar; başarı ve aile sorumluluklarıyla ilgili gündemleri de beraberinde getirebilir.

Kova Burcu

Hafta sizin için; kardeş, kuzen ve yakın çevre iletişimi ve adaptasyonunuzla ilgili yeni fikirler üzerine düşünmek, araştırma yapmak ya da yeni şeyler denemek gibi konularla başlıyor. Bir ay boyunca bu konularla ilgili ikili paylaşımlar, ortak paralar ve çözümlenmesi gereken konularınızı da ilgilendiren çözümler, hedef ve imkanlar bulmaya odaklanabilirsiniz. Bu esnada maddi imkanlarınız ve yetenekleriniz ile ilgili yeni imkanlar, ortaklıklar, oluşumlar ve sorumluluklar; sosyal deneyimlerle ilgili gündemleri de beraberinde getirebilir.

Balık Burcu

Hafta sizin için; finans, kaynaklar ve yeteneklerle ilgili yeni fikirler üzerine düşünmek, araştırma yapmak ya da yeni şeyler denemek gibi konularla başlıyor. Bir ay boyunca bu konularla ilgili ikili paylaşımlar, ortaklaşa gündemlerle ilgili konularınızı da ilgilendiren çözümler, hedef ve imkanlar bulmaya odaklanabilirsiniz. Bu esnada kendi bireysel gündemleriniz, hayattaki hedef ve motivasyonlarınızla ile ilgili yeni imkanlar, ortaklıklar, oluşumlar ve sorumluluklar; finansal paylaşım ve ortaklıklarla ilgili gündemleri de beraberinde getirebilir.

Ecem'in Mesajı

Baharı karşılayacağımız bu son demlerde hala üstümüzde kışın ağır enerjisi var. Güneş’in Koç burcuna geçişiyle baharla beraber uyanacak ve enerjimizi bir tık yükselteceğiz.

Hala bazı şeyler için akışta kalmak, bazı şeyler için de harekete geçmek gibi ikilemli durumlar yaşayabiliriz.

Yine de enerjimizin tazelenmesi, yeni deneyimler ve stratejik yaklaşımlar bu hafta ilginç oluşumlara dahil olmamıza olanak verebilir 🙂

18 – 24 Mart Haftalık Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra hafta içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Ay Boşluk Takvimi’nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

18 – 24 Mart Haftalık Burç Yorumları (2024)

11 – 17 Mart Haftalık Burç Yorumları

18 – 24 Mart Haftalık Burç Yorumları (2024)

Güneş Koç Burcunda Burç Yorumları

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir