#Burç yorumları #Haftalık Burç Yorumları

22 – 28 Nisan Haftalık Burç Yorumları (2024)

22 – 28 Nisan Haftalık Burç Yorumları yazımızla yeni haftaya merhaba diyoruz!

Öncesinde bu hafta hangi gökyüzü etkileşimleri var bunlara bir göz atalım. Şimdiden keyifli haftalar ve keyifli okumalar dileriz.

22
NİSAN

Merkür durakta

Merkür normal seyrine ulaşmak adına durağa giriyor:

Bu dönem iletişimde aksaklık ve yanlış anlaşılmalar söz konusu olabileceği için dikkat etmek faydalı olabilir.

24
NİSAN

Akrep Dolunayı

Gizlenmiş durumların ayyuka çıkabileceği bir vakit hasıl olabilir.

28
NİSAN

Merkür ileri harekette

Merkür normal seyrine dönüyor:

Fikirsel hususlarda olağan durumumuza döndüğümüz, iletişim konularının hızlanmaya başladığı vakitler söz konusu olabilir.

22 - 28 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

İletişim hususlarında kendimizi ifade etmek isterken aksaklıklar yaşayabileceğimiz bir haftaya başlıyoruz, ancak hafta bitiminde düşüncelerimiz ve iletişimimiz konusunda işlerimiz kolaylaşabilir. Ortaklı paylaşımlara yönelik ise dikkatli olmak faydalı olabilir.

Boğa Burcu

Düşüncelerinize mahsuben izole olmak adına hareket edebileceğiniz, iletişime yönelik bir süre dikkat ederek ilerlemeyi düşünebileceğiniz bir gündeminiz söz konusu olabilir. İkili ilişkiler konusunda sabırlı ve imtinalı davranmak uygun olabilir.

İkizler Burcu

Gelecek planlarınız konusundaki fikirleriniz ile alakalı çelişkiye düşebileceğiniz vakitler söz konusu olabilir. Sosyal çevrenizde hafta sonuna kadar yanlış anlaşılmalardan uzak durmak faydalı olabilir. Çalışma ortamınıza dair farkındalıklar yaşayabileceğiniz ve akabinde de çeşitli elemeler yaparak ilerlemek isteyebileceğiniz bir dönem olabilir.

Yengeç Burcu

Kariyeriniz konusunda fikirlerinizi hayata geçirmek adına aksaklıklar yaşayabileceğiniz bir dönem söz konusu olabilir. İlerleyen günlerde iletişim konusunda ve düşünceleriniz hususunda daha kolay ilerleme gerçekleştirebileceğiniz bir vakit hasıl olmaktadır. Kişisel zevklerinize yönelik düaliteye düşebileceğiniz de bir dönem söz konusu olabilir.

Aslan Burcu

Bakış açınız konusunda farklı fikirlere karşı ikileme düşerek problemler yaşayabileceğiniz bir vakit söz konusu olabilir. İlerleyen zamanlarda tekrar değerlendirmek isteyebileceğiniz görüşleriniz ve iletişimleriniz bulunabilir. Aile ve statü konularında çelişkileriniz adına dikkatli olmakta fayda var.

Başak Burcu

Ortaklı paylaşımlarınıza yönelik yeni fikirler geliştirmek için bir süre daha beklemenizin uygun olabileceği vakitler. İlerleyen zamanlarda daha hızlı kararlar alabileceğiniz zamanlar söz konusudur. Gizlenen ve arka planda kalan düşünceleriniz hususunda ise ikileme düşebileceğiniz bir gündeminiz bulunabilir.

Terazi Burcu

İkili ilişkilere yönelik iletişim konularında bu dönem biraz daha dikkatli olmakta fayda var. Yanlış anlaşılmaları önlemek adına ilerleyen süreçte fikir ve düşüncelerinizi belirtmek uygun olabilir. Yeteneklerinizi değerlendirmek hususunda ikilem yaşayabileceğiniz bir gündeminiz bulunabilir.

Akrep Burcu

İlişkiler konusunda farkındalıklar yaşayabileceğiniz ve buna istinaden çelişkiler arasında kalabileceğiniz bir vakit hasıl olmaktadır. Mesleki konularla ilgili tekrara düşebileceğiniz düşünceleriniz sizi sekteye uğratabilir. Bu hususta dikkat etmeniz ve ilerleyen günlerde fikirlerinizle ilgili hareket etmeniz faydalı olabilir.

Yay Burcu

İstekleriniz konusunda aksaklıklar ve kafa karışıklıkları sizleri geriye çekebilir. İlerleyen günlerde üzerine tekrar düşünerek hareket etmek uygun olabilir. Bu dönem yalnız kalmak ve hayatınızdan uzaklaştırmak istediğiniz durumlara yönelik farkındalıklar geliştirebileceğiniz bir dönem olabilir.

Oğlak Burcu

Ailevi hususlarda tekrar gündeme gelebilecek ve sizi çelişkiye düşürebilecek konular bu dönem tekrar gündeme gelerek konuşulabilir. İkilemli durumların bitmesi ilerleyen günleri bulabilir. Sosyal çevrenizde eleme yapmak adına farkındalıklar geliştirebileceğiniz bir süreç hasıl olabilir.

Kova Burcu

Düşünceleriniz konusunda düalite yaşayabileceğiniz bir hafta başlıyor. Fikirsel manada yeni girişimlerinize ilerleyen günlerde başlamak daha uygun olabilir. Kariyer konusunda da bu dönem farkındalıklar yaşayabileceğiniz ve karar konusunda ikileme düşebileceğiniz bir vakit söz konusu olabilir.

Balık Burcu

Kaynaklarınız hususunda yeni girişimlere yönelik düşünceleriniz var ise, bu dönem imtinalı davranmak daha uygun olabilir. Yanlış anlaşılmalardan kaçınmanız adına ilerleyen günlerde hareket etmek fayda sağlayabilir.

Merve'nin Mesajı

Bu hafta; iletişim yönlü aksaklıklar bulunabileceği için yanlış anlaşılmalara dikkat etmenin faydalı olabileceği bir vakit.

Dolunayın aydınlatıcı etkisini de en güzel ve verimli şekilde geçirebileceğimiz bir hafta olması dileğiyle…

22 – 28 Nisan Haftalık Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra hafta içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Ay Boşluk Takvimi’nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

22 – 28 Nisan Haftalık Burç Yorumları (2024)

Güneş Boğa Burcunda Burç Yorumları

22 – 28 Nisan Haftalık Burç Yorumları (2024)

Akrep Dolunayı 24 Nisan 2024 Yükselen Burç

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir