#Burç yorumları #Haftalık Burç Yorumları

29 Nisan – 5 Mayıs Haftalık Burç Yorumları (2024)

29 Nisan – 5 Mayıs Haftalık Burç Yorumları yazımızla yeni haftaya merhaba diyoruz!

Öncesinde bu hafta hangi gökyüzü etkileşimleri var bunlara bir göz atalım. Şimdiden keyifli haftalar ve keyifli okumalar dileriz.

29
NİSAN

Mars ve Neptün kavuşumu

Mars ve Neptün kavuşurken; ideal ve amacı olanlar için ufuk açıcı, herhangi bir yönü olmayanlar için de sisli bir atmosfer oluşabilir. Sanatsal ve kreatif çalışmalar için uygundur.

29
NİSAN

Venüs Boğa burcunda & Plüto durakta

Venüs Boğa’da; İstek, ilişkiler ve finansta somut güç ve güven zemini kazanmayı arzuladığımız zamanlardayız! Plüto yıllardır dönüştürdüğü Oğlak burcuna geri dönmek için şimdi Kova’nın ilk derecelerinde yeni veya temeli atılmış sistemlerde ve yıkılması gereken alanlarda dikkat çekerek bir duraksama ve sıkışma yaratıyor. 5 Mayıs Pazar günü son kez Oğlak’a doğru retroya başlayacak.

30
NİSAN

Mars Koç burcunda

Mars Koç’ta; enerjimiz hızlanıp, girişim azmimiz artarken; engelleri kaldırmaya güdüleniyoruz.

1
MAYIS

Venüs Plüto karesi

Venüs Plüto’yla kare; İstek, ilişkiler ve finansta; güç ve kontrol temaları bizi sıkıştırabilir, bazı ilişkiler, birikimler ve sosyal birlikler sonlanabilir veya kalıcı seçimler söz konusu olabilir.

3
MAYIS

Mars Plüto sekstili

Mars Plüto’yla destek; engel kaldırma, durdurma ya da kalıcı temeller atmak söz konusu olabilir. Durak Plüto söz konusu olacağından kalıcılıkla ve bunun zamanlamasıyla ilgili dikkatli olmalıyız.

29 Nisan - 5 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

Haftaya partner ve sözleşmelerle ilgili bazı belirsiz koşullar, kafa karışıklığı ya da sisli bir atmosferle başlayabilirsiniz. Şimdi bir süre finansal anlamda somut istekleriniz artarken; kişisel enerjiniz ve girişimlerinizde hareketlilik oluşabilir. Daha uzun soluklu gelişmeler adına da sosyal çevre ve gelecek planlarınızda köklü değişimler veye büyük sistemlere girmeden önce son değişim eşiklerini hissedebilirsiniz.

Boğa Burcu

Haftaya sosyal çevre ve gelecek planları ilgili bazı belirsiz koşullar, büyük vizyoner kurgular ya da sisli bir atmosferle başlayabilirsiniz. Şimdi bir süre bireysel olarak somut istekleriniz artarken; kişisel enerjiniz ve girişimlerinizde arka planlı gündemler ya da dinlence konularınız oluşabilir. Daha uzun soluklu gelişmeler adına da kariyer, mesleki başarıları, aile rolünüzün gereği sorumluluklar veya başarı planlarınızda köklü değişimler veye büyük sistemlere girmeden önce son değişim eşiklerini hissedebilirsiniz.

İkizler Burcu

Haftaya kariyer, başarı ve aile rolü gereği sorumluluklar ilgili bazı belirsiz koşullar, büyük kurgular ya da sisli bir atmosferle girebilirsiniz. Şimdi bir süre arka planda somut istekleriniz ve ilişkilerde gizliliğiniz artarken; sosyal çevre ve gelecek planlarınıza dair girişim ve atılım konularınız oluşabilir. Daha uzun soluklu gelişmeler adına da; hukuk, medya, eğitim, uzak çevre, yabancılar, ve sosyal deneyimler ile ilgili konularda köklü değişimler veye büyük sistemlere girmeden önce son değişim eşiklerini hissedebilirsiniz.

Yengeç Burcu

Haftaya hukuk, medya, eğitim, uzak çevre, yabancılar, ve sosyal deneyimlerle ilgili bazı belirsiz koşullar, büyük kurgular ya da sisli bir atmosferle girebilirsiniz. Şimdi sosyal çevre ve geleceğe dair somut istekleriniz ve ilişki kurma irtibatlarınız artarken; kariyer, başarı ve aile rolü gereği sorumluluklarınıza dair girişim ve efor konularınız oluşabilir. Daha uzun soluklu gelişmeler adına da; paylaşılan finansal kaynaklarınız ile ilgili konularda köklü değişimler veye büyük sistemlere girmeden önce son değişim eşiklerini hissedebilirsiniz.

Aslan Burcu

Haftaya paylaşılan kaynaklar ve çözümlenmesi gereken konularla ilgili bazı belirsiz koşullar ya da sisli bir atmosferle girebilirsiniz. Şimdi bir süre toplumsal görünüş, kariyer ve başarıya dair somut istekler ve ilişki irtibatları artarken; sosyal deneyimlere (eğitim, medya, seyahat, hukuk, uzaklar) dair girişim ve atılım zeminleri oluşabilir. Daha uzun soluklu gelişmeler adına da; paylaştığınız kişiler (eş, ortak, partner), sosyal ve resmi birliktelikler ile ilgili konularda köklü değişimler veye büyük sistemlere girmeden önce son değişim eşiklerini hissedebilirsiniz.

Başak Burcu

Haftaya ikili ilişki, sözleşme ve taşınmayla ilgili bazı belirsiz koşullar, büyük kurgular ya da sisli bir atmosferle girebilirsiniz. Şimdi bir süre sosyal deneyimlere (eğitim, medya, seyahat, hukuk, uzaklar) dair somut istekler ve ilişki irtibatları artarken; finansal paylaşım ve çözüm gereken konulara dair öngörülemeyen ani girişim ve efor zeminleri oluşabilir. Daha uzun soluklu gelişmeler adına da; rutin hayat, çalışma ve görevler ile ilgili konularda köklü değişimler veye büyük sistemlere girmeden önce son değişim eşiklerini hissedebilirsiniz.

Terazi Burcu

Haftaya çalışma, görevler, sınavlar, rutin akış ve sağlıkla ilgili bazı belirsiz koşullar, büyük kurgular ya da sisli bir atmosferle girebilirsiniz. Şimdi bir süre finansal paylaşım ve çözüm gereken konulara dair somut istekler ve ilişki irtibatları artarken; ortaklık, sözleşme ve ilişki konulara dair seçimlerle gelen girişim ve efor zeminleri oluşabilir. Daha uzun soluklu gelişmeler adına da; motivasyon, yaratıcı işler, gelecek öngörüleri konularda köklü değişimler veye büyük sistemlere girmeden önce son değişim eşiklerini hissedebilirsiniz.

Akrep Burcu

Haftaya motivasyon, yaratıcı işler, gelecek öngörüleriyle ilgili bazı belirsiz koşullar, büyük kurgular ya da sisli bir atmosferle girebilirsiniz. Şimdi bir süre ortaklık, sözleşme ve ilişki konulara dair somut istekler ve ilişki irtibatları artarken; çalışma hayatı, rutin akış ve görevler ile ilgili ani, uyum sağlanması gereken girişim ve efor zeminleri oluşabilir. Daha uzun soluklu gelişmeler adına da; ev, aile, özel hayat ve başlayıp bitmesi gereken konularda köklü değişimler veye büyük sistemlere girmeden önce son değişim eşiklerini hissedebilirsiniz.

Yay Burcu

Haftaya ev, aile, özel hayat ve başlayıp bitmesi gereken konularla ilgili bazı belirsiz koşullar, büyük kurgular ya da sisli bir atmosferle girebilirsiniz. Şimdi bir süre çalışma hayatı, rutin akış ve görevlere dair somut istekler ve ilişki irtibatları artarken; motivasyon, keyif, yaratıcılık ve gelecek ile ilgili girişim ve atılım zeminleri oluşabilir. Daha uzun soluklu gelişmeler adına da; kardeşler, kısa seyahatler, yakın aktif çevre ve iletişim alanlarınızda köklü değişimler veye büyük sistemlere girmeden önce son değişim eşiklerini hissedebilirsiniz.

Oğlak Burcu

Haftaya kardeşler, kısa seyahatler, yakın aktif çevre ve iletişim ile ilgili bazı belirsiz koşullar, büyük kurgular ya da sisli bir atmosferle girebilirsiniz. Şimdi bir süre gelecek, yaratıcılık ve motivasyona dair somut istekler ve ilişki irtibatları artarken; ev, aile ve başlangıç – bitiş gereken konular ile ilgili seçimler getiren girişim ve atılım zeminleri oluşabilir. Daha uzun soluklu gelişmeler adına da; yetenekler, finansal kaynaklar ve üretkenliğinizde köklü değişimler veye büyük sistemlere girmeden önce son değişim eşiklerini hissedebilirsiniz.

Kova Burcu

Haftaya yetenekler, finansal kaynaklar ve üretkenliğiniz ile ilgili bazı belirsiz koşullar, büyük kurgular ya da sisli bir atmosferle girebilirsiniz. Şimdi bir süre ev, aile ve bitiş – başlangıç gerektiren konulara dair somut istekler ve ilişki irtibatları artarken; yakın çevre, kardeşler, kısa seyahatler ile ilgili hareketlilik, girişim ve atılım zeminleri oluşabilir. Daha uzun soluklu gelişmeler adına da; hayatınızın akışında (çalışma ve rutin) köklü değişimler veye büyük sistemlere girmeden önce son değişim eşiklerini hissedebilirsiniz.

Balık Burcu

Haftaya hayatınızı yönlendirme ve genel motivasyonlarınız ile ilgili bazı belirsiz koşullar, büyük kurgular ya da sisli bir atmosferle girebilirsiniz. Şimdi bir süre aktif yakın çevre, kardeşler, kısa seyahatlere dair somut istekler ve ilişki irtibatları artarken; finansal kaynaklar, harcamalar ve yetenekler ile ilgili hareketlilik, girişim ve atılımlar oluşabilir. Daha uzun soluklu gelişmeler adına da; hayatınızın akışında hayatınızda köklü değişimler veye büyük sistemlere girmeden önce son değişim eşiklerini hissedebilirsiniz.

Ecem'in Mesajı

Bu hafta Venüs ve Mars’ın burç değişimleri bizleri epey hareketlendirecek gibi görünüyor. İstek, ilişkiler ve finansta somut güç ve güven zemini elde etmek için, bireysel atılım ve eforlarımızı yükseltebiliriz.

Yalnız bu hafta kalıcılıkla ilgili konuları oldukça hassasiyetle ele almamız gerekebilir. Çünkü Yeraltı Tanrısı Plüto Oğlak’a son kez geri dönmeden önce Kova’nın ilk derecelerinde bazı duraksama ve sıkışmalar yaratabilir. Neye başlayıp neyi bitireceğimize ve bunun zamanlamasına dikkat etmekte fayda var.

Sevgiler…

29 Nisan – 5 Mayıs Haftalık Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra hafta içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Ay Boşluk Takvimi’nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

29 Nisan – 5 Mayıs Haftalık Burç Yorumları (2024)

Venüs Boğa Burcunda Burç Yorumları

29 Nisan – 5 Mayıs Haftalık Burç Yorumları (2024)

Spotify Podcast : Burçlar Evrenine Giriş 1

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir