#Burç yorumları #Haftalık Burç Yorumları

6 – 12 Mayıs Haftalık Burç Yorumları (2024)

6 – 12 Mayıs Haftalık Burç Yorumları yazımızla yeni haftaya merhaba diyoruz!

Öncesinde bu hafta hangi gökyüzü etkileşimleri var bunlara bir göz atalım. Şimdiden keyifli haftalar ve keyifli okumalar dileriz.

7
MAYIS

Merkür Chiron’la kavuşuyor

Merkür Chiron’la kavuşurken; İletişim yönlü yanlış anlaşılmalardan uzak durmanın ve dikkatli bir şekilde kendimizi ifade etmenin faydalı olabileceği vakitler.

7
MAYIS

Güneş Satürn sekstili

Güneş Satürn desteği aktifken; Uzun vadeli ve geleceğe yönelik planlar yapmak adına uygun olabilecek vakitler. Sistemli olabilmek bu dönem başarılı olmak hususunda destek verebilir.

8
MAYIS

Boğa burcunda Yeniay

Boğa burcunda bir Yeniay meydana geliyor. İstikrarlı bir şekilde ihtiyaçlarımızı giderebilmek ve somut bir şeyler elde edebilmek için birkaç gün bekleyerek hareket etmek faydalı olabilir.

6 - 12 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

Kendinizi ifade etmek isterken yanlış anlaşılmalara dikkat edilmesi gereken bir gündeminiz söz konusu. Yetenekleriniz hususunda ise sistemli olabilmek başarılı olabilmeniz adına size destek verecek bir etkiyi barındırmaktadır. Yeniay ile birlikte ihtiyaç duyduğunuz somutluğa karşı adım atmak isteyebilir ancak birkaç gün beklemenin faydalı olabileceği vakitler hasıl olmaktadır.

Boğa Burcu

Düşünceleriniz konusunda izole kalarak, iletişim kaynaklı olabilecek aksaklıkları önlemek isteyebileceğiniz bir etkileşim hasıl olmaktadır. Ayrıca bu dönem geleceğe yönelik planlar yapmak isteyebileceğiniz bir gündeminiz söz konusu olabilir. Fakat adım atmak adına Yeniay fazının geçmesini bekleyerek imtinalı olmak uygun olabilir.

İkizler Burcu

Sosyal çevrenizle kurduğunuz hızlı ve anlık iletişimler, bu dönem yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Dikkatli olmak ise faydalı olabilir. Kariyer yönlü uzun vadeli planlarınızı ise yalnız kalarak ve enine boyuna realist bir şekilde ele alarak sistemli bir hale getirmek istiyor olabilirsiniz. Yeniay’ın birkaç gün sonrası bunları hayata geçirmeniz ise fayda sağlayabilir.

Yengeç Burcu

Kariyeriniz konusunda hızlı kararlardan ve iletişim kaynaklı yanlış anlaşılmalardan imtina etmeniz faydalı olabilir. Gelecek planlarınız konusunda ise uzun vadeli düşünmek için sabırlı davranmak isteyebileceğiniz vakitler. Bu konulara dair motivasyonlarınızı Yeniay’dan birkaç gün sonra gerçekleştirmeye çalışmanız daha uygun olabilir.

Aslan Burcu

Hayat görüşünüzle ilgili düşünceleriniz, sizi bu dönem hızlı kararlar almaya itebilir. Ani kararlardan ve buna istinaden oluşabilecek aksaklıklardan uzak durmak, sağduyulu iletişim kurabilmek uygun olabilir. Statünüzle ilgili ise somut ve kalıcı kararlar almak için Yeniay’ın ardındaki günleri beklemek faydalı olabilir.

Başak Burcu

Ortaklı paylaşımlarla ilgili hızlı kararlar almaktan imtina etmeniz uygun olabilir. Yabancılarla uzun vadeli birebir ilişkiler içerisinde bulunabileceğiniz bir vakit hasıl olmaktadır. Gündeminizdeki bu konuları, Yeniay sonrası hızlandırmak faydalı olabilir.

Terazi Burcu

İkili ilişkilerde iletişim yönlü yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir, dikkatli olmak ve düşüncelerinizi aktarırken dikkat etmek uygun olabilir. Paylaşımlar hususunda ise tedbirli olmak ve uzun vadeli planlar kurmak isteyebileceğiniz bir dönem söz konusu olabilir.

Akrep Burcu

Çalışma hayatınıza yönelik ani kararlardan ve fevri çıkışlardan uzak durmak sizler için faydalı olabilir. İlişkilerinize istinaden ise güven odaklı olabileceğiniz, geleceğe yönelik planlar yapmak isteyebileceğiniz bir vakit hasıl olabilir.

Yay Burcu

Hobileriniz konusunda yeni girişimlerde bulunmak adına hareket edebileceğiniz, hızlı değişimlerden imtina etmeniz gereken bir etkileşim söz konusu olabilir. Mesleğiniz hususunda ise somut ve elle tutulur bir şeyler istediğiniz bir vakit hasıl olmaktadır, ancak karar alırken Yeniay’ın sonraki günleri daha uygun olabilir.

Oğlak Burcu

Keyif aldığınız konulara yönelebileceğiniz, geleceğe yönelik bir şekilde somut hale getirmek adına üretkenliğinizi kullanabileceğiniz bir vakit söz konusu olabilir. Ailevi konularda iletişim kaynaklı yanlış anlaşılmalara dikkat etmek uygun olabilir.

Kova Burcu

Fikirleriniz hususunda yeni girişimler yapmak için inisiyatif alarak hızlı kararlar vermekten uzak durmak, bu dönem faydalı olabilir. Ailevi konularla alakalı ise güven temalı durumlar ve kaynaklarınıza dair uzun vadeli planlar esas olabilir.

Balık Burcu

Geleceğe yönelik sistemli olmak ve fikirlerinizi de somut bir hale getirebilmek adına bu dönem yeteneklerinizi de kullanarak yeni girişimlerde bulunmak için hareket edebileceğiniz bir vakit hasıl olabilir. Hedef odaklı olabileceğiniz için dikkatli adım atmak fayda sağlayabilir.

Merve'nin Mesajı

Bu hafta; iletişim yönlü yanlış anlaşılmalara dikkat etmenin faydalı olabileceği bir vakit.

Yeniay’da yeni kararlar almaktan kaçınmak ve birkaç gün etkisinin geçmesini beklemek uygun olabilir.

Başarılı olmak adına en güzel ve verimli şekilde geçirebileceğimiz bir hafta olması dileğiyle…

6 – 12 Mayıs Haftalık Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra hafta içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Ay Boşluk Takvimi’nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

6 – 12 Mayıs Haftalık Burç Yorumları (2024)

Boğa Yeniayı 8 Mayıs 2024 Yükselen Burç

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir