#Burç yorumları #Haftalık Burç Yorumları

13 – 19 Mayıs Haftalık Burç Yorumları (2024)

13 – 19 Mayıs Haftalık Burç Yorumları yazımızla yeni haftaya merhaba diyoruz!

Öncesinde bu hafta hangi gökyüzü etkileşimleri var bunlara bir göz atalım. Şimdiden keyifli haftalar ve keyifli okumalar dileriz.

13
MAYIS

Güneş Uranüs kavuşumu & Venüs Satürn sekstili

Şaşırtıcı, fırsatlarla dolu ve biraz da değişim getiren bir haftaya başlıyoruz. Haftanın ilk günü uzun soluklu ilişkiler kurarken ilkleri deneyimleyebilir, sürprizlerle karşılaşabiliriz.

15
MAYIS

Merkür Boğa burcunda

İletişim gezegeni Merkür Boğa’ya geçiyor! artık ekonomi, realite ve güveni konuşuyoruz.

16
MAYIS

Merkür Plüto karesi

Merkür Plüto’yla ters düşerken bazı manipülasyonlar, takıntılı fikirler ve bireysel çıkarlar adına sallantılı bir gün yaşayabiliriz.

17
MAYIS

Venüs Uranüs kavuşumu & Jüpiter Güneş Kavuşumu

Haftanın en ilginç görünümlerinden Venüs Uranüs kavuşumu ve Jüpiter’in Güneş tarafından yakılması kombinasyonuyla “ilk defa”lar veya bazı sosyal abartılar arasında gidip gelebiliriz.

13 - 19 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

Bu hafta finans, yetenek, kendi değeriniz ve üretkenliğinize odaklanıyorsunuz. Bu durum moral ve motivasyon yaratmak ve gelecek planları gibi konuları da etkiliyor. Arka planda hazırlandığınız sistem kurgularınızı gerçekleştirebilmek için fiziki zeminler bulabilir, kazancınızı arttırmak için fazladan sorumluluk alabilirsiniz. Yine bazı sürprizlerle planlarınızı tekrar gözden geçirmek ve yeni adaptasyonlar geliştirmeniz gerekebilir.

Boğa Burcu

Boğa sezonuna yaraşır bir çok bireysel konu ile kişisel hayatınızda bazı değişimlerin yaşanabileceği ilginç bir haftaya giriyorsunuz. Güç toplamak, sosyal destek almak, sosyal çevre ve gelecek planlarıyla ilgili ek sorumluluk alabilirsiniz. Sizin değişiminiz ev ve aileyi etkileyebilir ya da bu değişimler senkronize gelişebilir. Kendi değerinize ya da bakışınıza dair ilginç aydınlanmalar yaşamanız veya “ilkleri tatmanız”da olasıdır.

İkizler Burcu

Hayatı etkileyen dış koşullar, dinlence ya da hazırlık gündemlerine fazlasıyla odaklandığınız bir haftada pek de direksiyon başında hissetmeyebilirsiniz. Bazı sorumluluklar sizi arka planda kalarak bazı şeylere hazırlanmaya itiyor da olabilir Bu durum seyahatler, kardeşler ya da iletişim çevrenizi etkileyebilir. Sizin dışınızda gelişen ve şaşırtıcı olaylar dizisini biraz izleyerek atmosfere göre ilerlemek faydalı olur.

Yengeç Burcu

Sosyal çevre ilişkileri ve gelecek planları ile ilgili bir haftaya giriyorsunuz. Bu dönem sosyal çevrenizde pek çok şey oluyor ve bir değişim dalgası hissediyor olabilirsiniz. Yeni çevre veya gelecek planları yeni koşullar getirebilir. Gelecekte duracağınız yer için şimdiden finansal ya da kendi değer ve donanımınız ile ilgili hazırlık süreci yaşıyor olabilirsiniz. Ek olarak yeni bir deneyim ya da sosyal haklarınızdan faydalanmak için fırsatlar bulabilirsiniz.

Aslan Burcu

Kariyer, meslek, aile sorumlulukları ve başarı ile ilgili ipleri elinize almanız gereken bir haftadasınız. Öyle ki hayata bakışınızı, sosyal duruş ve bireysel yaklaşımınızı da etkileyen bir değişim süreci içine girmiş olabilirsiniz. Bir durumu kontrol edebilmenin ya da bazı şeyler konusunda aşırı abartının sınırlarında da dolaşabilirsiniz. Makul bir şekilde gelecek vaadeden seçimler yaparak size yük olan sorumlulukları gözden geçirmekte fayda var.

Başak Burcu

Yabancılar, uzaklar, eğitim, medya, ve sosyal deneyimler ile ilgili bir haftaya giriyorsunuz. Hayatınızda önemli yer tutan kişilerle ilgili bazı gündemleri bir sonraki aşamaya taşıyabilir, önemli ilişkiler ve birlikler kurabilirsiniz. Bu durum sizi, başkalarıyla birlikte; ilk defa bir şeyler yaşayacağınız, oldukça sürprizli ve yeniliklerle dolu bir deneyim alanına taşıyabilir. Alternatif olarak dava ve hakedişler ile ilgili de gündemleri olan Başak’lar olabilir.

Terazi Burcu

Finansal (kredi, miras borçlar), ikili paylaşım ve çözüm gereken konulara eğilmeniz gereken bir haftaya giriyorsunuz. Öyle ki bazen çalışma hayatı, bazen de diğerlerinin hayatınıza getirdiği koşullarla beraber kendinizi hem finansal hem de sosyal anlamda adapte olmak durumunda hissediyor olabilirsiniz. Güven konusunda insanlar ya da ortak finansal planlar sizi şaşırtabilecek koşullar getirebilir.

Akrep Burcu

İlişki, ortaklık, sözleşme, resmi ve sosyal birliktelikler ile ilgili bir haftadasınız! Güven duymaya olan ihtiyacınızın tavan yaptığı bu süreçte bir tık ipler sizin elinizde değilmiş, ya da diğerleri tarafından bir şeylere maruz bırakılmış hissedebilirsiniz. İnsanların değişimi, işler, sözleşmeler ve koşulların değişimi sizi şaşırtabilir. Ek olarak geleceğe dönük bazı şeyleri yeni ortaklıklarla ya da başlangıçlarla bağlamak gereğini hissedebilirsiniz.

Yay Burcu

Rutin hayat akışı, sağlık, çalışma ortamınız, bakım, görev, sorumluluk ve sizin için önemli kişilerin içinde bulunduğu koşullar ile ilgili bazı durumlara adapte olmak ya da bir düzen getirmek ile ilgili bir haftadasınız. Yaşamın akışında netlik kazanmasını istediğiniz birden çok konu ve önünüzü görüp ona göre bir vizyon geliştirmeniz gereken bir iş temponuz olabilir. Hayatınızın akışına olan inancınız ve sosyal baskıları elemeyi düşünebilirsiniz.

Oğlak Burcu

Hayattan keyif almak, motivasyon sağlamak, gelecek ve yaratıcılık ile ilgili bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Bazen kendi isteğiniz bazen de dış koşullarla beraber size akan bu değişimler zemininde “ilk defa”larla tanışabilirsiniz. Uzun zamandan beri yapmak isteyip sadece kurguda kalan planlarınızı somutlaştırarak yaratıcı şeyler yapmanız olasıdır. Ek olarak size akan sosyal değişimlerle beraber kendi motivasyon kaynağınızı da sorgulayabilirsiniz.

Kova Burcu

Ev, hane, aile ya da başlatmak ve bitirmek istediğiniz şeylerle ilgili bir hafta bekliyor. Bazı seçimler yapma gerekliliği ya da mecburiyet konuları olasıdır. Uzun zamandır temelde inandığınız ev, aile yaşamı, başlangıç ya da bitiş konularına farklı bir gözle bakmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Bazı konularda ayak diremenizin artık bir anlamı kalmamış olabileceğini de fark etmeniz olasıdır. Belki artık bazı finansal adımlar atmak gerekebilir.

Balık Burcu

Yakın iletişim çevresi, zihinsel plan ve karar süreçleri, kardeş ve komşular, kısa eğitim ve yolculuklar ile ilgili bir haftadasınız. Hali hazırda hayat sorumluluklarını üzerinizde daha da hissederken, şimdi biraz irade göstererek planlarınızda ve yakın çevrenizde bazı değişimler yapabilir, ilkleri hayatınızda somutlaştırabilirsiniz. Alternatif olarak çevrenizin değişimiyle beraber bazı sorumlulukların gelmesi de olasıdır.

Ecem'in Mesajı

İlginç bir haftaya giriyoruz. Boğa sezonu tüm sabitliği, realist tavrı ve temkiniyle bizimle.

Bazı sosyal faktörlerin ve değişim konuların hayatımıza aktardığı “ilk defalar”ı deneyimlememiz ya da yeni-eski düzleminde patlak veren pürüzleri aşmamız gerekebilir.

Bunları yaşarken çevremizin hayatımıza ne kadar müdahil olduğuna dikkat etmemiz gerekebilir 🙂

Keyifli haftalar olsun!

13 – 19 Mayıs Haftalık Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra hafta içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Ay Boşluk Takvimi’nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

13 – 19 Mayıs Haftalık Burç Yorumları (2024)

Boğa Yeniayı 8 Mayıs 2024 Yükselen Burç

13 – 19 Mayıs Haftalık Burç Yorumları (2024)

Merkür Boğa Burcunda Burç Yorumları

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir