#Başak Burcu #Burç yorumları #Dolunay

Başak Dolunayı 24 Şubat 2024 Yükselen Burç Yorumları

Başak Dolunayı Yükselen Burç Yorumları yazımızla sizlere merhaba diyoruz!

Önce Başak Dolunayı Yükselen Burç Yorumları yazımızı okumadan bu fenomenin bize getirdiği genel etkilere bir göz atalım. Şimdiden keyifli haftalar ve keyifli okumalar dileriz.

Başak Dolunayı fenomeninin sizlere keyifli gelişmeler getirmesi dileğiyle…

Başak Dolunayı 24 Şubat 2024 Genel Etkileri

Başak’ta gerçekleşen bir Dolunay; hazırlıklar, projeler, yıpranma, rahatsızlıklar, parçacık / partiküller, küçük işler, tekrarlanan durumlar, seriye bağlanan şeyler, analiz, faydacılık, çalışma ve sorumluluklar ile ilgili sonuçları, finalleri ya da ortaya çıkışlarıyla ilgilidir.

Ayrıca esnaflar, marketler, ihtiyaç ürünleri, parçalı toprak, laboratuvar işleri, küçükbaş hayvanlar, toz, mikro alem, hizmet ve sağlık, seri üretim ve sahtelik ya da sahtekarlık ile ilgili konu ve gündemler de olasıdır.

Yıl bazında iletişim, eğitim, hukuk, medya, ticaret, diğer ülkelerle irtibatlar, döviz, uzak yerler (deniz, hava, kara) ile ilgili bazı gizli konular açığa çıkabilir. Üstü kapatılan şeyler duyulabilir.

Genel bazda ise gizli gruplar & işler, kontrol dışı durumlar, çözümlenmesi gereken sorunlar yaratan konular, şifa, toplum dışı kalmış (suç) ya da yardıma muhtaç kişi ve canlılar, ilerisi için yapılan hazırlıklar ve hibelerle ilgili gelişmeler olasıdır.

Gündelik haberlerde ise yollar, sokaklar, iletişim, ulaşım, haberleşme, seyahat, gelecek üzerine düşündüren durumlar, doğa hareketleri (hava, deniz, toprak) gibi gündemler gözlenebilir. Kontrol edilmesi gereken fakat şu anda netleşmemiş ya da kafa karıştıran spekülatif durumların konuşulması da olası.

Pek tabi ekonomi hala aktif bir konu olmakla beraber toplumsal hizmet adına pek çok krizi çözümlemek için atılacak kalıcı adımların da gelişmelerimi duyabiliriz.

Başak Dolunayı ile Bireysel anlamda ise kendi değerimiz, yeteneklerimiz, maddi kaynaklar ağırlıkta olmak üzere gelecek adına yapmamız gereken hazırlıklar ve ihtiyaç duyduğumuz düzenler önem kazanacak. İlişki, ortaklık, taşınma (ev sahibi /kiracı vs) adına kalıcı bazı süreçler oluşabilir.

Başak Dolunayı sürecinde krizlerini yönetmek isteyenlerin; oldukça objektif ve uzun soluklu planlar yapması, nelerden vazgeçip neler için mücadele etmek gerektiğini ileriye dönük düşünmesi faydalı olabilir.

Başak Dolunayı 24 Şubat 2024 Yükselen Burç Yorumları

Koç Burcu

Başak Dolunayı ile Çalışma hayatı, rutin, sağlık ve görevler ile ilgili bir gündem veya farkındalık; şimdi ileriye dönük hazırlığını yapmanız gereken durumlarla ilgili sizi aydınlatıyor. Biraz kafa karıştırıcı ya da yorucu olsa da bazı şeyleri geride bırakıp onlardan vazgeçme zamanı gelmiş olabilir. Yeteneklerinizi geliştirmek ve kendinize yatırım yapmak konularında fırsatları değerlendirin.

Boğa Burcu

Başak Dolunayı ile Motivasyon, gelecek, çocuklar ve yaratıcılık ile ilgili bir gündem veya farkındalık; şimdi maddi ve manevi konular ve geleceğiniz için atmanız gereken adımlarla ilgili size bazı zeminler hazırlıyor. Biraz motivasyon dağıtıcı ya da zihinsel olarak yoğun olsa da bazı şeyleri geride bırakıp vazgeçme zamanı gelmiş olabilir. Olayları akışta karşılarken son zamanlarda kendinize ne kadar katkı yaptığınızı hatırlayın.

İkizler Burcu

Başak Dolunayı ile Ev, aile ve bitirmek istediğiniz şeylerle ilgili bir gündem veya farkındalık; şimdi ileriye dönük başarı ve hayat yönetiminiz için sizin bazı şeyleri farketmenizi sağlıyor. Şartlar ve koşullar biraz değişken ya da yorucu olsa da bazı hedef ve gereksiz sorumlulukları geride bırakmak ya da yeniden sistematize etme zamanı gelmiş olabilir. Elinizde olmayan şeyler için kendinizi hırpalamak yerine sahip olduklarınıza düzen getirmeye çalışabilirsiniz.

Yengeç Burcu

Başak Dolunayı ile Yakın çevre, iletişim, kardeş, komşu ve küçük seyahat ve eğitimlerle ilgili gündem ve farkındalık; şimdi ufkunuzu genişletmek için size uygun bir zemin sunuyor. Zihniniz hayli yoğun olsa da biraz efor ile vizyoner plan ve sosyal konularla ilgili (eğitim, medya, uzaklar, hukuk vs) programlarınız adına bazı revizyonlara gidebilirsiniz. Böylece gelecek adına gelişme ve büyüme fırsatları da elde edebilirsiniz.

Aslan Burcu

Başak Dolunayı ile Finans, maddi kaynak ve yeteneklerleile ilgili bir gündem veya farkındalık; şimdi odağınızı topluyor. Şartlar pek elinizde değil gibi hissedebilir, finansal konularda bazı iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Biraz kafa karıştırıcı ya da yorucu olsa da özellikle sağlık, ikili paylaşım ve borçlar ile ilgili bazı gereksiz sorumlulukları sonlandırmak ya da yeniden yapılandırmak zamanı gelmiş olabilir.

Başak Burcu

Başak Dolunayı ile Hayatınız, genel motivasyonunuz ve bireysel ihtiyaçlarınıza odaklandığınız ve ipleri elinize almakta belki bir tık zorlanabileceğiniz bir süreç olmayabilir. Sizi anlamayan, dinlemeyen, mutlu etmeyen ve gelecek vaad etmeyen şeyleri ve kişileri geride bırakma zamanı gelmiş olabilir. Kendinizi arındırmak, çözümlenmesi gereken konuları çözmek ve hali hazırda zaten yoğun gündemler taşırken yüklerinizden arınmak için kullanabileceğiniz bir süreç olabilir. Bol şanslar!

Terazi Burcu

Başak Dolunayı ile Kontrol dışı gelişen ya da arka planda aklınızı yoran şeylerle ilgili bir farkındalık; şimdi odağınızı topluyor. Şartlar pek elinizde değil gibi hissedebilir, pek çok fikir, plan ve iletişim hakkında bazı iniş çıkışlar oluşabilir. Biraz kafa karıştırıcı ya da yorucu olsa da özellikle sağlık, çalışma, görev, sınav ve küçük sorumluluklarınızla ilgili gereksiz şeyleri sonlandırmak ya da yeniden yapılandırmak zamanı gelmiş olabilir.

Akrep Burcu

Başak Dolunayı ile Sosyal çevreler ve gelecek planlarınızla ilgili bir gündem veya farkındalık; şimdi gelecek için bazı destekler almanız adına size uygun bir zemin sunuyor. Sosyal takviminiz hayli yoğun olsa da biraz efor ile güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz. Ayrıca yaratıcı bir proje, çocuklar, gelecek projeksiyonları, riskli bir yatırım ile ilgili bazı revizyonlar yapma ya da vakit kaybı gibi sebeplerle vazgeçme için uygun zemin oluşabilir.

Yay Burcu

Başak Dolunayı ile Kariyer ve başarılarınızla ilgili bir gündem veya farkındalık; şimdi ev, aile, özel hayat ya da başlatıp bitirmek istediğiniz şeyler ile ilgili gereklilikleri farketmenizi sağlıyor. Şartlar ve koşullar biraz değişken ya da yorucu olsa da bazı hedef ve gereksiz sorumlulukları geride bırakmak ya da yeniden sistematize etme zamanı gelmiş olabilir. Şimdi akışta kalmak bir tık zorlu olsa da şimdi temel atılacak bazı seçimler ileride iyi ki demenizi sağlayabilir.

Oğlak Burcu

Başak Dolunayı ile Uzak çevre, sosyal iletişimler, seyahat ve eğitimlerle ilgili gündem ve farkındalık; şimdi planlarınızı ve fikirlerinizi genişletmek için size uygun bir zemin sunuyor. Zihniniz hayli yoğun olsa da biraz efor ile plan ve fikirleriniz adına bazı revizyonlara gidebilirsiniz. Zaman kaybı olanları eleyebilirsiniz. Trafikte, yakın çevrenizdeki kişilerle ve kardeşlerle ilgili bazı gelişmeler olabilir. Bazı şeyleri zamana bırakmakla ilgili durumlar da oluşabilir.

Kova Burcu

Başak Dolunayı ile Maddi ve manevi paylaşılan kaynaklar, çözümlenmesi gereken konular ve yatırımlar ile ilgili bir farkındalık; şimdi odağınızı topluyor. Şartlar pek elinizde değil gibi hissetseniz de efor göstererek, gelişmeleri yolda karşılayıp bazı finansal planları şekillendirmeniz gerekebilir. Biraz kafa karıştırıcı ya da yorucu olsa da özellikle yetenekler ve finansla ilgili gereksiz sorumlulukları sonlandırmak ya da yeniden yapılandırmak zamanı gelmiş olabilir.

Balık Burcu

Başak Dolunayı ile İkili ilişkiler, ortaklık, sözleşmeler ve taşınma,ile ilgili bir gündem veya farkındalık; şimdi bireysel motivasyonlarınızı, yaklaşımınızı ve fikrinizi değiştirebilir. Sizi anlamayan, dinlemeyen, mutlu etmeyen ve gelecek vaad etmeyen şeyleri ve kişileri geride bırakma zamanı gelmiş olabilir. Sizin için bu konu nasıl tezahür ediyorsa, yeniden sorumluluklarınızı gözden geçirmek, gelecek planlarınızı revize etmek ya da olayların akışını kontrol etmek gibi bazı adımlar atmanız gerekebilir.

Ecem'in Mesajı

Başak Dolunayı kapıda!

Bir kaç önemli irtibat bir Dolunay’da toplandığında kapımızda önemli değişimler olduğunu anlayabiliyoruz. Peki siz de bazı şeylerin değişmesi gerektiğini hissediyor musunuz?

Şimdi biraz dağılabilir, biraz karışabiliriz fakat sular da bulanmadan durulmuyor. Bu sebeple olabildiğince hazırlıklarımıza, ihtiyaçlarımıza ve bunların geleceğimize nasıl yansıyacağına odaklanmalıyız. Uygun adımları seçerken bazı şeylerden vazgeçebilir, şimdilik gizli tutabilir ya da akışta kalmayı seçebiliriz.

Keyifli Dolunaylar, Başak Dolunayı fenomeninin size güzellikler getirmesi dileğiyle…

Başak Dolunayı 24 Şubat 2024 Yükselen Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra ay veya yıl içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Yeniay ve Dolunay Takvimi’nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

Başak Dolunayı 24 Şubat 2024 Yükselen Burç Yorumları

19 – 25 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Başak Dolunayı 24 Şubat 2024 Yükselen Burç Yorumları

26 Şubat – 3 Mart Haftalık Burç

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir