#Akrep Burcu #Burç yorumları #Dolunay

Akrep Dolunayı 24 Nisan 2024 Yükselen Burç Yorumları

Akrep Dolunayı Yükselen Burç Yorumları yazımızla sizlere merhaba diyoruz!

Önce Akrep Dolunayı Yükselen Burç Yorumları yazımızı okumadan bu fenomenin bize getirdiği genel etkilere bir göz atalım. Şimdiden keyifli haftalar ve keyifli okumalar dileriz.

Akrep Dolunayı fenomeninin sizlere keyifli gelişmeler getirmesi dileğiyle…

Akrep Dolunayı 24 Nisan 2024 Genel Etkileri

Akrep Dolunayı 

Akrep’te gerçekleşen bir Dolunay; risk, tehlike, acı, paylaşılan kaynaklar, utanma, korku, tabular, eksiklik, batıl inançlar, manevi güç, manipülasyon, cinsellik, operasyon – ameliyatlar, dönüşüm, gözlemlemek, kesip atmak, elemek ve hayattan bir şeyleri çıkartmak ile ilgili sonuçları, finalleri ya da ortaya çıkışlarıyla ilgilidir.

Bu Dolunay’da ;

Dönüşüm kaçınılmazdır. Neyin dönüşmesi gerektiğine dair bir farkındalık yaşayarak; ya keskin seçimler yapacağız ya da şartları zorlayacağız.

Önemli kararlar ve adımlar bu Dolunay’ı izleyen günlerde önümüze gelecek. Bazılarımız iradesiyle bazılarımız sistemin kararıyla kararlarını verecek. Çoğumuz tıpkı bu Dolunay exile’liği gibi konuya ve duruma “yabancı” ya da “yabancılaşan” olabiliriz.

Olayları zamana bırakmak pek mümkün görünmüyor, ne kadar erteleyip kurtulmaya çalışsak da bir şekilde geri dönüş yaşayacağımız için köklü çözümler bulmamız gerekecek.

Bu Dolunay‘da;

  • Hayatın geneline yayılan etkileri önce düşünce dünyamızda hissedeceğiz, bu da bize bir sorunu ele alırken, çok yönlü ve geleceğe dönük en uygun ve uzun soluklu seçimler yaptıracak.
  • Şimdiki seçimleriniz artık bazı gündemlerin bitişi ile başka ihtimallerin kapısını açabilir.
  • Üzülebiliriz, elimizden pek bir şey gelmeyebilir fakat; “sırf bir gün bize lazım olabilir diye” bir şeyleri sırtımızda yük yapmamamız gerektiğini anlayacağız. Gözü pek enerjiyi kullanalım.
  • İlişkilere ayrıca dikkat. Bugün fırsat ya da harika görünen ilişkiler, sonrasında arka planda şartların da değişimiyle çok farklı koşullar getirebilir.
  • Geleceğimizin önünü tıkayacak kalıcı ve sıkı şartlarla bağlayıcı olabilecek kararlardan, sözleşmelerden, hatalardan sakınalım. Ama işe yaramayan şeyleri terk etmemizi sağlayacak yeni kapıları da es geçmeyelim.

Akrep Dolunayı 24 Nisan 2024 Yükselen Burç Yorumları

Koç Burcu

Akrep Dolunayı ile Maddi ve manevi paylaşılan kaynaklar, çözüm gereken konular ve yatırımlar ile ilgili bir farkındalık; şimdi odağınızı topluyor. Şartlar pek elinizde değil gibi hissetseniz de sosyal çevrenizdeki gelişmeleri karşılayıp bazı finansal planları şekillendirmeniz gerekebilir. Kendi değerinizi başkalarının sahip olduklarıyla kıyaslamak yerine, mevcut şartlardaki açık ve eksiklerinizi gidermeye ve adapte etmeye odaklanın.

Boğa Burcu

Akrep Dolunayı ile İkili ilişkiler, ortaklık, sözleşmeler ve taşınma ile ilgili bir gündem veya farkındalık; şimdi bireysel motivasyonunuzu, yaklaşımınızı ve fikrinizi değiştirebilir. Sizi anlamayan, dinlemeyen, mutlu etmeyen, başarı algınızı çarpıtan sistemleri ve gelecek vaad etmeyen şeyleri ve kişileri geride bırakma zamanı gelmiş olabilir. Yeniden sorumluluklarınızı gözden geçirmek, gelecek planlarınızı revize etmek ya da olayların akışını kontrol etmek gibi bazı adımlar atmanız gerekebilir.

İkizler Burcu

Akrep Dolunayı ile Çalışma hayatı, rutin, sağlık ve görevler ile ilgili bir gündem veya farkındalık; şimdi bir güvenlik açığı ya da şüphe hakkında sizi aydınlatıyor. Biraz kafa karıştırıcı ya da yorucu olsa da bazı şeyleri geride bırakıp onlardan vazgeçme zamanı gelmiş olabilir. Yeteneklerinizi geliştirmek ve mesleğinize ve gelecek adına kendinize yatırım yapmak konularında bazı gerçekçi adımları atarak kalıcı ve vizyoner fırsatları değerlendirin.

Yengeç Burcu

Akrep Dolunayı ile Motivasyon, gelecek, çocuklar ve yaratıcılık ile ilgili bir gündem veya farkındalık; şimdi maddi ve manevi konular ve geleceğiniz için atmanız gereken adımlarla ilgili size bazı zeminler hazırlıyor. Olayları akışta karşılarken kendinizi, geleceğe dair umutlarınızı, planlarınızı ve her şeyden önce vizyonunuzu tekrar hatırlayın. Yola çıktığınızda nasıldı, şimdi nereye gidiyorsunuz, neleri tekrar yakalayabilirsiniz bir gözden geçirin. 

Aslan Burcu

Akrep Dolunayı ile Ev, aile ve bitirmek istediğiniz şeylerle ilgili bir gündem veya farkındalık; şimdi ileriye dönük başarı ve hayat yönetiminiz için sizin bazı şeyleri farketmenizi sağlıyor. Şartlar ve koşullar biraz sabit ya da yorucu olsa da bazı yükler ve gereksiz sorumlulukları geride bırakmak ya da yeniden sistematize etme zamanı gelmiş olabilir. Elinizde olmayan şeyler için kendinizi hırpalamak yerine sahip olduklarınıza düzen getirmeye çalışabilirsiniz.

Başak Burcu

Akrep Dolunayı ile Yakın çevre, iletişim, kardeş, komşu ve kısa seyahat & eğitimlerle ilgili farkındalıklar; gelecek ve sosyal çevrenizin selameti için size uygun bir zemin sunuyor. Zihniniz hayli yoğun olsa da biraz efor ile vizyoner plan ve sosyal konularla ilgili programlarınız adına bazı revizyonlara gidebilirsiniz. İlk adım olarak yakın ilişkileriniz veya çevrenizdeki bazı insanları elemek; gelecek vizyonunuz adına sizi başka ihtimallere taşıyabilir.

Terazi Burcu

Akrep Dolunayı ile Finans, maddi kaynak ve yeteneklerle ile ilgili bir gündem veya farkındalık; şimdi odağınızı topluyor. Şartlar pek elinizde değil gibi hissedebilir, finansal konularla beraber sosyal başarılarınızla ilgili bazı iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Biraz keskin ya da yorucu olsa da özellikle sağlık – çalışma , ikili paylaşım ve borçlar ile ilgili bazı gereksiz sorumlulukları sonlandırmak ya da yeniden yapılandırmak zamanı gelmiş olabilir.

Akrep Burcu

Akrep Dolunayı ile Hayatınız, genel motivasyonunuz ve bireysel ihtiyaçlarınıza odaklandığınız ve ipleri elinize almaya zorlanacağız bir süreç olabilir. Bu Dolunay’da ipler sizin elinizde ve yapacağınız ya da karar vereceğiniz pek çok şey şimdi sıralanmış kaderlerini tayin etmenizi bekliyor olabilir. Sizi anlamayan, dinlemeyen, mutlu etmeyen ve gelecek vaad etmeyen şeyleri ve kişileri geride bırakma zamanı gelmiş olabilir. Bol şanslar!

Yay Burcu

Akrep Dolunayı ile Kontrol dışı gelişen ya da arka planlı gelişen diğer insanlarla ilgili şeyler hakkında bir farkındalık; şimdi odağınızı topluyor. Şartlar pek elinizde değil gibi hissedebilir, pek çok fikir, plan ve iletişim hakkında bazı iniş çıkışlar oluşabilir. Biraz zorlayıcı ya da yorucu olsa da özellikle bazı şeylerin ‘özellikle de ikili paylaşımları ya da sağlık- çalışma hayatını ilgilendiren’ geleceğine karar vermek ya da bazı elemelerle adapte olmak gerekebilir.

Oğlak Burcu

Akrep Dolunayı ile Sosyal çevre ve gelecek planları ile ilgili bir farkındalık; şimdi gelecek için gözü kara atılımlar ya da elemeler yaparak destekler almanız adına size uygun bir zemin sunuyor. Sosyal gündemleriniz hayli yoğun olsa da biraz efor ile kalıcı bir fırsat yakalayabilirsiniz. Ayrıca yaratıcı bir proje, çocuklar, gelecek projeksiyonları, riskli bir yatırım ile ilgili bazı revizyonlar yapmak ve düşüncelerinizi uzun soluklu planlara çevirebilirsiniz.

Kova Burcu

Akrep Dolunayı ile Kariyer ve başarılarınızla ilgili bir gündem veya farkındalık; şimdi ev, aile, özel hayat ya da başlatıp bitirmek istediğiniz şeyler ile ilgili gereklilikleri farketmenizi sağlıyor. Şartlar ve koşullar biraz zorlayıcı ya da yorucu olsa da bazı hedef ve gereksiz sorumlulukları geride bırakmak ya da hayata bakışımızı köklü olarak değiştirmek zamanı gelmiş olabilir. Şimdi yeteneklerinizi ön plana alarak kalıcı kararlar ve elemeler için krizi fırsata çevirebilirsiniz.

Balık Burcu

Akrep Dolunayı ile Uzak çevre, sosyal iletişimler, seyahat ve eğitimlerle ilgili gündem ve farkındalık; şimdi planlarınızı ve fikirlerinizi genişletmek için size uygun bir zemin sunuyor. Gerek kişisel sorumluluklarınız gerek finansal zeminininiz gerekse de zihniniz hayli yoğun olsa da biraz efor ile plan ve fikirleriniz adına gelecek vizyonunuzda bazı revizyonlara gidebilirsiniz. Geçmişte kaçırdığınız pencerelerden bazıları tekrar önünüzde belirebilir. Kendinizi ve vizyonunuzu hatırlayın, kararınızı verin. 

Ecem'in Mesajı

Akrep Dolunayı kapıda!

Şimdi Akrep’in mistik ve zorlayıcı Dolunay enerjisi bizlere; hayatta kalmamızı ve gelecekteki gelişim fırsatlarına atılmadan önce önümüzü temizleme ve değişim şansı sunuyor.

Şimdi fark ediyoruz; Neleri kaçırdık? Sırtımıza hangi yükleri aldık? Bir kaç defa vurgulanan kalıcılık temasıyla “bir şeylerin artık dönmeyeceği” mesajını da fark ediyoruz değil mi?

Artık bazı şeyler için “hoşçakal” borusu çalmaya başlıyor. Yaz öncesi bahar vaktinde çürümüş dallarımızı budayalım, birlikte geleceğe bakalım.

Keyifli Dolunaylar, Akrep Dolunayı fenomeninin size güzellikler getirmesi dileğiyle…

Akrep Dolunayı 24 Nisan 2024 Yükselen Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra ay veya yıl içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Yeniay ve Dolunay Takvimi’nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

Akrep Dolunayı 24 Nisan 2024 Yükselen Burç Yorumları

22 – 28 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Akrep Dolunayı 24 Nisan 2024 Yükselen Burç Yorumları

Mars Koç Burcunda Burç Yorumları

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir