#Burç Değişimi #Burç yorumları #Gezegenler #Ingress #Mars #Mars Burçlarda #Oğlak Burcu

Mars Oğlak Burcunda Yükselen Burç Yorumları

Mars Oğlak burcunda Yükselen Burç Yorumları yazımızla sizlere merhaba diyoruz!

Önce Mars Oğlak burcunda Yükselen Burç Yorumları yazımızı okumadan bu geçişin (astrologlar olarak buna Ingress deriz) bize getirdiği genel etkilere bir göz atalım. Şimdiden keyifli sezonlar ve keyifli okumalar dileriz.

Mars Oğlak burcunda seyrederken sizlere keyifli gelişmeler getirmesi dileğiyle…

Mars Oğlak Burcunda 4 Ocak - 13 Şubat 2024 Genel Etkileri

Mars Oğlak burcunda seyri ile neler bekleriz?

Mars; enerji sarf etmek ile ilgili bir gök cismidir. 

En çok efor harcadığımız ve aslına bakarsanız ittiğimiz konuları ifade eder. 

Çaba gösterirken bir yanımız, bir yanımız da mücadele edip ter akıtır yapacağı iş için. 

Peki Mars Oğlak tam olarak nedir? 

Mars Oğlak, sistemli hareket etmektir. 

Enerjiyi heba etmektense, var gücü ile hareket etmektir. 

Konsantrasyon sağlamak ve uzun vadeli planlar ile inisiyatifler almaktır. 

Mars Yay fanatizmi, yerini sistemli bir şekilde enerji harcamaya ve girişimlerini buna göre değerlendirmeye bırakmıştır artık. 

Bu dönem daha planlı hareket etmek isteyebileceğimiz bir dönem söz konusu olabilir.

Bulunduğumuz alanlarda da planlı ve programlı hareket ediyor oluşumuz, hedefe konsantre olmamızı sağlayabilir. 

Gündemimizi ise halletmemiz gereken uzun vadeli planlarımız meşgul edebilir. Hedefimize konsantre bir şekilde ve enerjimizi tüm gücümüzle bu yöne aktarabileceğimiz bir vakit söz konusu olabilir. 

Mars Oğlak Burcunda 4 Ocak - 13 Şubat 2024

Yükselen Burç Yorumları

Koç Burcu

Mars Oğlak burcunda |

Kariyer planlarınızda uzun vadeli hedefleriniz adına mücadele edebileceğiniz, sistemli bir şekilde hareket ederek girişimlerinizi bu yönde yapabileceğiniz bir vakit söz konusu olabilir. 

Boğa Burcu

Mars Oğlak burcunda |

Yabancılarla bir arada olabileceğiniz projeler içerisinde yer alarak hareket etmeniz gerekebilir. Prosedür işler için efor sarf ederek bir sistem oluşturmak adına inisiyatif almanız hasıl olabilir.

İkizler Burcu

Mars Oğlak burcunda |

Paylaşımlı alanlarla ilgili sistemli davranmanız gereken bir vakit hasıl olmaktadır. Planlamalarınızı yaparken uzun vadeli durumları da göz önüne almanız faydalı olabilir. 

Yengeç Burcu

Mars Oğlak burcunda |

İlişki içerisinde bulunduğunuz insanlara yönelik, uzun zamandır planladığınız durumlara istinaden harekete geçip, girişimlerde bulunabileceğiniz bir vakit söz konusu olabilir. 

Aslan Burcu

Mars Oğlak burcunda |

Çalışma hayatınız ile ilgili sistemli hareket ederek ilerleme gerçekleştirmek, varsa çalıştığınız projeler üzerinde planlı bir şekilde ilerlemek isteyebileceğiniz gündemleriniz bulunabilir. 

Başak Burcu

Mars Oğlak burcunda |

Hobilerinize yönelik girişimlerde daha sistemli olmak isteyebileceğiniz, sorumluluk altına girerek hobinizi bir proje haline getirmek adına inisiyatif alabileceğiniz gündemleriniz bulunabilir. 

Terazi Burcu

Mars Oğlak burcunda |

Ailevi konularda eskiye dair hususlarda kararlar almanız, sorumluluk altına girebilmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Sistemli bir şekilde hareket etmeniz faydalı olabilir. 

Akrep Burcu

Mars Oğlak burcunda |

Fikirlerinize istinaden konsantre bir şekilde hareket etmeniz gereken bir dönem hasıl olmaktadır. Ani kararlardan kaçınarak, uzun vadede hareket etmeniz faydalı olabilir. 

Yay Burcu

Mars Oğlak burcunda |

Yeteneklerinizi kullanmak adına girişimlerde bulunabileceğiniz, sorumluluk alabileceğiniz bir dönem söz konusu olabilir. Sistemli olabilmeniz, verimliliğiniz hususunda da problemlerinizi çözmekte katkı sağlayabilir.

Oğlak Burcu

Mars Oğlak burcunda |

Motivasyonlarınıza yönelik öncelikleriniz konusunda planlı hareket etmeniz, enerjiniz hususunda tasarruflu ve yöntemli hareket etmeniz uzun vadede gerçekleştirmek istedikleriniz konusunda faydalı olabilir. 

Kova Burcu

Mars Oğlak burcunda |

Bu dönem izole bir şekilde projelerinize odaklı olarak hareket etmek, yeni girişimlerinizde enerji toplamanıza ve daha konsantre bir şekilde sistem oluşturmanız adına fayda sağlayabilir.

Balık Burcu

Mars Oğlak burcunda |

Geleceğe dair planlarınıza istinaden uzun vadeli çözümler üretmek için efor sarf edeceğiniz ve sistematik bir şekilde hareket ederek, inisiyatif alabileceğiniz bir gündeminiz hasıl olabilir. 

Merve'nin Mesajı

Mars Oğlak burcunda !

Mars Yay’ın ayaklarımızı yerden kesen enerjisi artık yerini girişimlerinde planlı olabilecek ve planları aniden bozulduğunda da fazlasıyla panik olabilecek bir enerjiye bırakıyor.

Uzun vadeli hareket etmek Mars Oğlak için bir yaşam biçimi:)

Bizler de bu dönemi sistematik hareket etmek ve konsantre bir şekilde projelerimize, girişimlerimize yönelmek adına değerlendirebiliriz naçizane. 

Keyifli sezonlar,  Mars Oğlak burcunda seyrederken size güzellikler getirmesi dileğiyle…

Mars Oğlak Burcunda 4 Ocak – 13 Şubat 2024 Yükselen Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra ay veya yıl içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Gezegen Geçişleri 2024 Takvimi‘nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

Mars Oğlak Burcunda Yükselen Burç Yorumları

1-7 Ocak Haftalık Burç Yorumları (2024)

Mars Oğlak Burcunda Yükselen Burç Yorumları

Koç Burcu 2024 Burç Yorumları

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir