#Burç Değişimi #Burç yorumları #Gezegenler #Güneş Burçlarda #Ingress #Kova Burcu

Güneş Kova Burcunda Yükselen Burç Yorumları

Güneş Kova burcunda Yükselen Burç Yorumları yazımızla sizlere merhaba diyoruz!

Önce Güneş Kova burcunda Yükselen Burç Yorumları yazımızı okumadan bu geçişin (astrologlar olarak buna Ingress deriz) bize getirdiği genel etkilere bir göz atalım. Şimdiden keyifli sezonlar ve keyifli okumalar dileriz.

Güneş Kova burcunda seyrederken sizlere keyifli gelişmeler getirmesi dileğiyle…

Güneş Kova burcunda 20 Ocak - 19 Şubat 2024 Genel Etkileri

Güneş Kova burcunda seyri ile neler bekleriz?

Vakit artık bireyselliği bir kenara bırakıp kalabalıklar içerisinde görünme vakti. 

Güneş; farkındalığın yegane kralı, topluluklarda parlamaya ve alternatif çözümlerin var olduğuna bizleri inandırmaya karar vermiş olacak ki yolu Kova burcu ile kesişmiş olsun 🙂

Soğukkanlı yapısı ile bulunduğu her yerde bir şekilde belli olan; -ki bunun bir nedeni de yabancılık etkisidir, exile konum da denir.-  ait olmadığı yerlerde de barınabilen, fakat aidiyete pek de önem vermeyen bir konumdan bahsetmekteyiz. 

Bu da tabii ki Kova burcunu sıra dışı addetmemize neden oluyor 🙂 

Hoş geldiniz kış mevsiminin sabit koruyucuları, kalabalıkların aranılan yüzleri 🙂

Güneş Kova burcunda 20 Ocak - 19 Şubat 2024

Yükselen Burç Yorumları

Koç Burcu

Güneş Kova burcunda |

Gelecek planlarınız hususunda aynı fikir birliğine dahil olduğunuz sosyal çevrenizden alternatif çareler bulabileceğiniz ve farkındalıklar yaşayabileceğiniz bir gündeminiz söz konusu olabilir. 

Boğa Burcu

Güneş Kova burcunda |

Kariyer konularında, hedeflerinize yönelik bilinçlenme hali ile bireysellikten ziyade kalabalıklar arasında bulunmanız; daha göz önünde olmanız gibi durumlar hasıl olabilir. 

İkizler Burcu

Güneş Kova burcunda |

Yabancı toplulukların arasında bulunabileceğiniz, çevresel manada farklı alanlarda katılımlar sağlayarak kültür, eğitim gibi hususlarda bakış açınızı buna göre değerlendirebileceğiniz bir etkileşim söz konusu olabilir. 

Yengeç Burcu

Güneş Kova burcunda |

Bulunduğunuz zümreye istinaden, ortaklı paylaşımlar konusunda motivasyonlarınızı birçok farklı seçeneğe göre değerlendirme bilinci ile ilerlemeniz söz konusu olabilir. 

Aslan Burcu

Güneş Kova burcunda |

Birebir iletişim halinde olduğunuz kişilerle birlikte başarı kazanmak adına alternatif yöntemler denemeyi hedeflediğiniz durumlara yönelik kullanabilmek için uygun bir etkileşim söz konusu olabilir. 

Başak Burcu

Güneş Kova burcunda |

Bir grup faaliyeti olarak uğraştığınız çalışmalarınıza mahsuben, farklı seçenekler kullanarak motivasyon elde edebileceğiniz ve başarı sağlayabileceğiniz bir etkileşim hasıl olabilir.

Terazi Burcu

Güneş Kova burcunda |

Hobilerinize istinaden kalabalık etkinlikler içerisinde bulunmak ve bu hususta moral ve aynı zamanda farkındalık da kazanabileceğiniz bir etkileşim söz konusu olabilir.

Akrep Burcu

Güneş Kova burcunda |

Ailevi hususlarla alakalı bulunan yoğunluğunuz, bireyselliğinizi baltalayarak kalabalıklar içerisinde bulunmanız konusunda bu dönem teşvik edici bir rol oynayabilir. 

Yay Burcu

Güneş Kova burcunda |

İletişim ve düşüncelerinize yönelik hususlarda farklı seçenekler ve yöntemler denemek, topluluklar içerisinde aktif bulunabilmek için uygun bir dönem söz konusu olabilir.

Oğlak Burcu

Güneş Kova burcunda |

Yeteneklerimizi farklı bir sistemde geliştirmek, alternatif çözümler üreterek motivasyon sağlayabilmek için bu dönem uygunluk bulunabilir. 

Kova Burcu

Güneş Kova burcunda |

Farklı bakış açılarını değerlendirmek, bireysellikten ziyade topluluklar içerisinde aktif olmak ve buna istinaden yeni usuller denemek için kullanabileceğiniz bir etkileşim hasıl olmaktadır.

Balık Burcu

Güneş Kova burcunda |

Bulunduğunuz topluluktan izole bir şekilde ve farklı yöntemler deneyerek projelerinizi gerçekleştirmek isteyebileceğiniz bir etkileşim söz konusu olabilir.

Merve'nin Mesajı

Güneş Kova burcunda !

Güneş’in Kova seyri ile birlikte bireysellikten ziyade bir grup içerisinde iş bölümü yapmak ve bu konuda motivasyon sağlayıp, başarılı olmak isteyebileceğimiz bir dönem merhaba diyor.

Daha soğukkanlı ve aynı zamanda duyarlılık hususunda da amaçlar doğrultusunda farklı yöntemleri değerlendirebileceğimiz farkındalıklarımız söz konusu olabilir. Güzel bir Kova burcu sezonu geçirmemiz dileğiyle 🙂 

Keyifli sezonlar,  Güneş Kova burcunda seyrederken size güzellikler getirmesi dileğiyle…

Güneş Kova burcunda 20 Ocak – 19 Şubat 2024 Yükselen Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra ay veya yıl içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Gezegen Geçişleri 2024 Takvimi‘nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

Güneş Kova Burcunda Yükselen Burç Yorumları

Ay Burçlarda ; sizin Ay’ınız hangisi?

Güneş Kova Burcunda Yükselen Burç Yorumları

Plüto Kova Burcunda Yükselen Burç Yorumları

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir