#Burç Değişimi #Burç yorumları #Gezegenler #Ingress #Kova Burcu #Plüto #Plüto Burçlarda

Plüto Kova Burcunda Yükselen Burç Yorumları

Plüto Kova burcunda Yükselen Burç Yorumları yazımızla sizlere merhaba diyoruz!

Önce Plüto Kova burcunda Yükselen Burç Yorumları yazımızı okumadan bu geçişin (astrologlar olarak buna Ingress deriz) bize getirdiği genel etkilere bir göz atalım. Şimdiden keyifli sezonlar ve keyifli okumalar dileriz.

Plüto Kova burcunda seyrederken sizlere keyifli gelişmeler getirmesi dileğiyle…

Plüto Kova burcunda 2024 - 2044 Genel Etkileri

Plüto Kova burcunda seyri ile neler bekleriz?

Plüto kuşaklar için güç algısı, güç odakları, geri dönülemez dönüşüm ya da yıkım (gerek biyolojik, gerekse de deneyimsel), ölüm, korkular ya da kontrol edilemeyen korku sebepleri, manipülasyon, yeraltı, gizlilik, dışlanma, baskı gibi kavramları ifade eder.

Uzunca bir süredir Oğlak’ta seyrine devam eden Plüto, global anlamda hükümetlerin, devletlerin, sistemlerin, yapıların ve kuralların dönüşümüne sebep oldu. Yay ile antisyasında yabancılar, uzaklara seyahatler, eğitim, sosyo-kültürel gelişim, aşırılıklar, yayılmacılıklar gibi pek çok konuyla ilintili de geri dönülmez değişimler gerçekleştirdi.

Tarihe dönüp baktığımızda Plüto’nun her burç değiştirdiğinde dünyada geri dönülmez değişimler meydana geldiğini görürürüz.

Şimdi ise Kova’nın ilk derecesine giren Plüto, global anlamda gücün merkezinin değiştiğinin ilk işaretlerini vermeye başlayacak. Aslında 2023 ve 2024 bu etkiler için bir fragman niteliğinde olacak ve daha sonraki yıllarda daha da hissedeceğiz.

Plüto gibi ağır bir gezegenin Kova enerjisiyle birleşmesiyle; Plüto Kova burcunda ; kollektiflerin, aynı amaç için birleşmiş toplulukların, sosyal kabullerin, “güç” olarak bilinen merkezlerin algısının geri dönülmez dönüşümünü izleyeceğiz.

Bozuk ve çürümüş toplulukların yıkılmasından tutalım da gücün artık hangi alana kaydığına kadar dönüşüm kaçınılmaz olacak. Akrep antisyumuyla da yine kesip atmak, temizlemek ve survive konuları da bu kapsamda kendini hissettirecektir.

Plüto Kova burcunda 2024 - 2044

Yükselen Burç Yorumları

Koç Burcu

Plüto Kova burcunda |

Bu değişimi sizler sosyal çevreniz, çalışma hayatınızdaki aktif portföyünüz, gruplarla veya topluluklarla etkileşiminiz ya da gelecek planlarınız alanında hissedersiniz. Bu durumun bir yansıması olarak paylaşılan finansal kaynaklarınız (borç, nafaka, sigorta, kredi), ortak gelirler, eş veya ortağınızın kaynakları, finansal güven ortamı yaratma girişimleriniz ya da ilişkilerinizde paylaşılan özel şeyler alanınız da bu köklü değişimden etkilenecektir.

Boğa Burcu

Plüto Kova burcunda |

Bu değişimi sizler aslında kariyeriniz, mesleki başarılarınız, aile rolünüzün gerektirdiği sorumluluklarınız veya başarı planlarınız alanında yaşayacaksınız. Bu durumun bir yansıması olarak hayatınızı paylaştığınız kişiler (eş, ortak, partner), sosyal ve resmi birliktelikleriniz, sözleşmeleriniz ile ilgili alanınız da bu köklü değişimden etkilenecektir.

İkizler Burcu

Plüto Kova burcunda |

Bu değişimi sizler hukuk, medya, eğitim, uzaklar, yabancılar, ticaret, üst makam ve kurumlarla ilgili konular alanında yaşayacaksınız. Bu durumun bir yansıması olarak hayatı yaşama şekliniz, rutin akış (günlük yaşam, çalışma ortamı, sağlık, küçük görev ve sorumluluklar, sınavlar, evcil hayvanlar, bakımıyla sorumlu olduğunuz kişiler) da bu köklü değişimden etkilenecektir.

Yengeç Burcu

Plüto Kova burcunda |

Bu değişimi sizler paylaşılan finansal kaynaklar (borç, nafaka, sigorta, kredi), eşin ya da ortağın gelirleri ya da ilişkilerinizde paylaşılan özel şeylerle ilgili konular alanında yaşayacaksınız. Bu durumun bir yansıması olarak; hayattan aldığınız keyif, hobi ve projeler, yaratıcılık, gelecek projeksiyonları, çocuklar, moral ve motivasyon konuları da bu köklü değişimden etkilenecektir.

Aslan Burcu

Plüto Kova burcunda |

Bu değişimi sizler hayatınızı paylaştığınız kişiler (eş, ortak, partner), sosyal ve resmi birliktelikleriniz ile ilgili konular alanında yaşayacaksınız. Bu durumun bir yansıması olarak da aile, ev, memleket, kökleriniz, özel hayatınız, başlatmak ya da sonlandırmak istediğiniz koşullara dair uğraşlar da bu köklü değişimden etkilenecektir.

Başak Burcu

Plüto Kova burcunda |

Bu değişimi sizler rutin hayat akışınız, sağlığınız, çalışma ortamınız, bakımıyla sorumlu olduklarınız, küçük görev ve sorumluluklar (sınav, test, evrak vs) ile ilgili konular alanında yaşayacaksınız. Bu durumun bir yansıması olarak da olağan iletişim çevreniz, kardeş, komşular, aracınız, kısa yolculuklar, yazı ve satış ile ilgili durumlar ve zihinsel süreçlerinize (karar alma, muhakeme, öğrenme) dair uğraşlar da bu köklü değişimden etki alabilir.

Terazi Burcu

Plüto Kova burcunda |

Bu değişimi sizler hayattan aldığınız genel keyif, yaratıcılığınız, kişisel projeleriniz, çocuklarınız, gelecek projeksiyonlarınız veya genel moral ve motivasyonunuz ile ilgili konular alanında yaşayacaksınız. Bu durumun bir yansıması olarak da finansal kaynaklarınız, kaynak yaratma becerileriniz, yetenekleriniz ya da özdeğer duygunuza dair süreçleriniz de bu köklü değişimden etkilenecektir.

Akrep Burcu

Plüto Kova burcunda |

Bu değişimi sizler özel hayatınız, eviniz, aile ile ilişkileriniz, kökleriniz, memleketiniz, başlatmak veya sonlandırmak istediğiniz şeylerle ile ilgili alanlarda yaşayacaksınız. Bu durumun bir yansıması olarak; sağlık, hayata bakış, genel tavrınız, size yön veren motivasyonlar, fiziki görünüşünüz ve hayatı nasıl yönlendirdiğinize dair süreçler de bu köklü değişimden etkilenecektir. Bireysel olarak köklü değişiminiz başlıyor.

Yay Burcu

Plüto Kova burcunda |

Bu değişimi sizler olağan iletişim çevreniz, kardeş, komşu, aracınız, kısa yolculuklar, yazı ve satış ile ilgili işler ve zihinsel süreçler (karar alma, öğrenme) ile ilgili alanlarda yaşayacaksınız. Bunun bir yansıması olarak; hayatınıza yansıyan dış etkiler, hayatınızdaki önemli kişilerin süreçleri, piyasa ve sektörel değişimler ya da henüz açıklamadığınız gelecek planlamalarınız da bu köklü değişimden etkilenecektir.

Oğlak Burcu

Plüto Kova burcunda |

Bu değişimi sizler maddi gelirler, öz kaynaklarınız (yetenekleriniz olabileceği gibi özdeğer duygunuz da dahil) ve gelir yaratma girişimleriniz ile ilgili konular alanında yaşayacaksınız. Bunun bir yansıması olarak; sosyal çevreniz, iş yaptığınız portföy kitleniz, kalabalıklarda olmak istediğiniz yeriniz veya insan toplulukları (dernek, kulüp) ile ilişkileriniz de bu köklü değişimden etkilenecektir.

Kova Burcu

Plüto Kova burcunda |

Bu değişimi sizler sağlık, hayata bakış, genel tavrınız, size yön veren motivasyon konularınız, fiziki görünüşünüz ve hayatı nasıl yaşamayı – yönlendirmeyi seçtiğiniz ile ilgili konular alanında yaşayacaksınız. Bireysel anlamda köklü değişim sürecine giriş yapıyorsunuz. Bu durumun yansıması ile; kariyer, mesleki başarılarınız, aile rolünüzün gerektirdiği sorumluluklar veya başarı planlarınız da bu köklü değişimden etkilenebilir.

Balık Burcu

Plüto Kova burcunda |

Bu değişimi sizler hayatınıza yansıyan dış etkiler, hayatınızdaki önemli kişilerin içinden geçtiği süreçler, piyasa ya da sektörel değişim dalgaları ve sizin henüz açıklamadığınız gelecek planlamalarınız ile ilgili konular alanında yaşayacaksınız. Bunun bir yansıması olarak; hukuk, medya, eğitim, uzaklar, yabancılar, ticaret, uzak çevreler, üst makam ve kurumlarla irtibatlarınız da bu değişimden etkilenir.

Ecem'in Mesajı

Plüto Kova burcunda !

Gökyüzü hareket ederken bizler de dünya ile beraber değişiriz. Zamanlar, dönemler ve devirler de değişir, tabii şartlarıyla beraber…

Şimdi Plüto Kova’da seyrederken çürümüş, zararlı hale gelmiş, yozlaşmış pek çok sosyal yapı, etkileşim ve topluluk değişmeye başlayacak. Bu değişim çok yavaş devam ederek toplumları ve küresel dünyayı değiştirecek. Peki ya siz bu değişime hazır mısınız?

Keyifli sezonlar,  Plüto Kova burcunda seyrederken size güzellikler getirmesi dileğiyle…

 

Astrolog Ecem Onay

Plüto Kova burcunda 2024 – 2044 Yükselen Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra ay veya yıl içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Gezegen Geçişleri 2024 Takvimi‘nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

Plüto Kova Burcunda Yükselen Burç Yorumları

Güneş Kova Burcunda Yükselen Burç Yorumları

Plüto Kova Burcunda Yükselen Burç Yorumları

Aslan Dolunayı 25 Ocak 2024 Yükselen Burç

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir