#Burç Değişimi #Burç yorumları #Gezegenler #Ingress #Oğlak Burcu #Venüs #Venüs Burçlarda

Venüs Oğlak Burcunda Yükselen Burç Yorumları

Venüs Oğlak burcunda Yükselen Burç Yorumları yazımızla sizlere merhaba diyoruz!

Önce Venüs Oğlak burcunda Yükselen Burç Yorumları yazımızı okumadan bu geçişin (astrologlar olarak buna Ingress deriz) bize getirdiği genel etkilere bir göz atalım. Şimdiden keyifli sezonlar ve keyifli okumalar dileriz.

Venüs Oğlak burcunda seyrederken sizlere keyifli gelişmeler getirmesi dileğiyle…

Venüs Oğlak burcunda 23 Ocak - 14 Şubat 2024 Genel Etkileri

Venüs Oğlak burcunda seyri ile neler bekleriz?

Gücünüzü sınırlarınızdan alanlardan mısınız? Buyurun Venüs Oğlak sezonuna, doğru yerdesiniz; ee yazımız sizler için gelsin o halde 🙂 

Uzun vadeli planlar için gerekli ilişkileri dengede tutmak, tutamadığımız zamanda da panik haline girmek bu dönem bizleri biraz meşgul edebilir. 

Yardım istemekten çekinmek, her işi “ben hallederim”ci tavırlar bu dönem ayyuka çıkabilir. 

Her şeyi biz halledemeyebiliriz, halledemeyeceğimiz gibi, toleranslı olalım derken bize ait olmayan durumların sorumluluğu da yorucu olabilir. 

Bu dönem karar alırken de somut olmasına dikkat edebileceğimiz bir dönem söz konusu olacaktır. 

İlişkilerimize yönelik ciddiyetin de önem kazanabileceği bir vakit hasıl olmaktadır. 

Koyu renk döpiyesinizle hoş geldiniz Venüs Oğlak Hanım 🙂

Venüs Oğlak burcunda 23 Ocak - 14 Şubat 2024

Yükselen Burç Yorumları

Koç Burcu

Venüs Oğlak burcunda | 

Kariyer konularında sistemli, uzun vadeli olacak şekilde kontrolü elde tutacak bir strateji ile davranmak isteyebileceğiniz bir etkileşim gündeminizde bulunabilir. 

Boğa Burcu

Venüs Oğlak burcunda |

Yabancılarla birlikte bulunabileceğiniz eğitim ve bilgi alışverişleri gibi durumlarda disiplinli ilişkiler kurmak isteyebileceğiniz bir dönem söz konusu olabilir. 

İkizler Burcu

Venüs Oğlak burcunda |

Ortaklı paylaşımlar konusunda geleceğe yönelik finansal girişimler adına kontrollü bir biçimde değerlendirmek isteyebileceğiniz bir etkileşim hasıl olabilir.

Yengeç Burcu

Venüs Oğlak burcunda |

İlişki yürüttüğünüz kişilerle alakalı ciddiyet beklentisi içerisinde olmanız ve geleceğe yönelik planlarınız konusunda güç birliği yapmak istemeniz söz konusu olabilir. 

Aslan Burcu

Venüs Oğlak burcunda |

Çalışmalarınıza mahsuben uzun vadeli ilerlemek ve stratejiler kurmak isteyebileceğiniz, yaptığınız işlerde ciddiye alınmayı bekleyebileceğiniz bir iletişim hasıl olmaktadır.

Başak Burcu

Venüs Oğlak burcunda |

Hobilerinizi geleceğe dönük uğraşlar haline getirmek, sevdiğiniz şeyi finansal manada destekleyebilecek; uzun soluklu bir kazanç sistemi haline çevirebileceğiniz bir enerji söz konusu olabilir.

Terazi Burcu

Venüs Oğlak burcunda |

Ailevi konularla alakalı ciddiyet beklentinizin bulunduğu, toleransınızın sonuna geldiğinizde  sınırlarınızı çizmeyi istediğiniz durumlarla karşılaşmanız söz konusu olabilir. 

Akrep Burcu

Venüs Oğlak burcunda |

Fikirleriniz hususunda disiplinli olma isteği ile geleceğe yönelik stratejiler oluşturmak isteyebileceğiniz bir etkileşim hasıl olmaktadır. 

Yay Burcu

Venüs Oğlak burcunda |

Kaynaklarınıza yönelik kontrollü olmak, girişimlerinizi ise uzun vadeli değerlendirebilmek için planlı olmak isteyebileceğiniz bir enerji söz konusu olabilir.

Oğlak Burcu

Venüs Oğlak burcunda |

Motivasyonlarınıza istinaden sınırlarınızı korumak isteyebileceğiniz, ciddi ve mesafeli bir duruş sergileyerek ilişkilerinizi buna göre belirleyebileceğiniz bir gündeminiz bulunabilir.

Kova Burcu

Venüs Oğlak burcunda |

İzole şekilde ilişkilerinizi yönlendirmek ve çözüm üretmek, uzun vadede ise sınırılarınızı bu yönde koruyarak girişimlerde bulunmak isteyebileceğiniz bir iletişim söz konusu olabilir.

Balık Burcu

Venüs Oğlak burcunda |

Gelecek planlarınızı da içine alan hedeflerinize yönelik bir sistem oluşturmak adına, güç elde etmek ve kontrolü elde tutmak isteyebileceğiniz bir gündeminiz olabilir.

Merve'nin Mesajı

Venüs Oğlak burcunda !

Venüs’ün; geleceğe yönelik, uzun vadeli planları olan ve en sistematik versiyonu karşınızda:) Bu dönem, ilişkiler hususunda ciddiyete önem verebileceğimiz, sınırlarımızın farkında olabileceğimiz bir vakit söz konusu olabilir. 

İsteklerimizi ve beklentilerimizi panik olmadan, sakince gerçekleştirelim.

Keyifli sezonlar,  Venüs Oğlak burcunda seyrederken size güzellikler getirmesi dileğiyle…

Sevgiler…

Astrolog Merve Yüksel

Venüs Oğlak burcunda 23 Ocak – 14 Şubat 2024 Yükselen Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra ay veya yıl içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Gezegen Geçişleri 2024 Takvimi‘nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

Venüs Oğlak Burcunda Yükselen Burç Yorumları

Spotify’dayız Astroloji Kulübü

Venüs Oğlak Burcunda Yükselen Burç Yorumları

8 – 14 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir