#Boğa Burcu #Burç Değişimi #Burç yorumları #Gezegenler #Ingress #Venüs #Venüs Burçlarda

Venüs Boğa Burcunda Burç Yorumları

Venüs Boğa burcunda Yükselen Burç Yorumları yazımızla sizlere merhaba diyoruz!

Önce Venüs Boğa burcunda Yükselen Burç Yorumları yazımızı okumadan bu geçişin (astrologlar olarak buna Ingress deriz) bize getirdiği genel etkilere bir göz atalım. Şimdiden keyifli sezonlar ve keyifli okumalar dileriz.

Venüs Boğa burcunda seyrederken sizlere keyifli gelişmeler getirmesi dileğiyle…

Venüs Boğa burcunda 29 Nisan - 20 Mayıs 2024 Genel Etkileri

Venüs Boğa burcunda seyri ile neler bekleriz?

Gücün temsilcilerinden Venüs, bu kez gücün bir diğer temsilcisi olan Boğa burcunda seyrine başlıyor.

İsteklerin fazlasıyla ön plana çıkabileceği, Venüs’ün kendi yerinde olmasından mütevellit sahipleniciliğin ve aynı zamanda tembelliğin de ayyuka çıkabileceği vakitler bu dönem söz konusu olabilir.

Boğa burcunun ve aynı zamanda Venüs’ün realist olmak konusunda bir enerjisi ve tutumu vardır.

Bu dönem kısmen bizi de kendisine benzeterek; elle tutulur her şey adına gücümüzü kullanabilmeyi gerektirebilir. Üretmeye yoğunlaşarak, gücümüzün buna evrilmesi adına eğilebiliriz.

Seçimlerimizi somut konulardan yana tercih ederek, ikili ilişkiler açısından da düşünecek olursak güven duyduğumuz yeri seçerek, kararlı duruşumuzu bu koşullarda değerlendirmeyi tercih edebiliriz.

Venüs Boğa burcunda 29 Nisan - 20 Mayıs 2024

Yükselen Burç Yorumları

Koç Burcu

Venüs Boğa burcunda | Kaynaklarınızı ilgilendiren konularda isteklerinizi değerlendirirken; istikrarlı ve imtinalı davranmak isteyebileceğiniz vakitler söz konusu olabilir bu dönem. 

Boğa Burcu

Venüs Boğa burcunda | Bu dönem kendinizle alakalı hususlarda realist bir yaklaşım tarzı ile seçimler yapabileceğiniz, ayrıca isteklerinize yoğunlaşabileceğiniz bir etkileşim söz konusu olabilir. 

İkizler Burcu

Venüs Boğa burcunda | İlişkiler konusunda güven konularına dair izole kalarak seçimler yapmak ve buna istinaden temkinli bir şekilde değerlendirmek isteyebileceğiniz bir vakit hasıl olabilir. 

Yengeç Burcu

Venüs Boğa burcunda | Gelecek planlarınıza yönelik tercihlerinizi verimli bir şekilde değerlendirmek, somut ve elle tutulur bir strateji ile ilerlemek isteyebileceğiniz bir iletişim bulunabilir bu dönem.

Aslan Burcu

Venüs Boğa burcunda | Kariyer planlarınız konusunda verimli çalışmalar sürdürerek imtinalı adımlar atmak isteyebileceğiniz bir gündeminiz bulunabilir.

Başak Burcu

Venüs Boğa burcunda | Bu dönem hayat görüşünüze istinaden seçimlerinizi yaparken gerçekçi olmak ve elle tutulur şeyler isteyebileceğiniz bir vakit söz konusu olabilir. 

Terazi Burcu

Venüs Boğa burcunda | Ortaklı paylaşımlarınıza yönelik imtinalı tercihler yapmak isteyebileceğiniz, somut olgulardan uzaklaşmadan değerlendirebileceğiniz bir gündeminiz olabilir.

Akrep Burcu

Venüs Boğa burcunda | Bu günlerde ikili ilişkilerinize yönelik somut ve güven yoğunluklu seçimler yapmak isterken sabit fikirli olmaktan kaçınmak faydalı olabilir.

Yay Burcu

Venüs Boğa burcunda | Mesleki manada hak edişleriniz üstüne yoğunlaşarak elle tutulur şeyler isteyebileceğiniz, buna göre yavaş ama kararlı seçimler yapabileceğiniz bir dönem söz konusu olabilir.

Oğlak Burcu

Venüs Boğa burcunda | Bu dönem keyiflerinize fazlasıyla yoğunlaşabileceğiniz, konforunuz adına tercihler yapabileceğiniz bir dönem söz konusu olabilir.

Kova Burcu

Venüs Boğa burcunda | Ailevi hususlarla ilgili bu dönem çeşitli hak edişlerle ilgili gündemleriniz olabilir, verimli ve istikrarlı bir şekilde değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Balık Burcu

Venüs Boğa burcunda | Düşüncelerinize mahsuben bu dönem imtinalı kararlar vermek isteyebileceğiniz ancak inatçılık ve sabit fikirlilikten uzak durmanın da yararlı olabileceği bir gündeminiz olabilir.

Merve'nin Mesajı

Venüs Boğa burcunda !

Venüs’ün üretmeyi sever hali ve gücünü tedbirli oluşundan alan versiyonu karşımızda 🙂

Bu dönem ilişki anlayışımız güven üzerine kurulu, ayrıca toleranslı olmak hususunda da daha dingin ve sağgörülü davranmak adına tercihlerimizi yapıyoruz.

Bu sebatkar duruşu en faydalı haliyle değerlendirebilmek dileğiyle 🙂

Keyifli sezonlar,  Venüs Boğa burcunda seyrederken size güzellikler getirmesi dileğiyle…

Sevgiler…

Astrolog Merve Yüksel

Venüs Boğa burcunda 29 Nisan – 20 Mayıs 2024 Yükselen Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra ay veya yıl içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Gezegen Geçişleri 2024 Takvimi‘nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

Venüs Boğa Burcunda Burç Yorumları

Mars Koç Burcunda Burç Yorumları

Venüs Boğa Burcunda Burç Yorumları

29 Nisan – 5 Mayıs Haftalık Burç

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir