#Burç Değişimi #Burç yorumları #Gezegenler #Ingress #Koç Burcu #Venüs #Venüs Burçlarda

Venüs Koç Burcunda Burç Yorumları

Venüs Koç burcunda Yükselen Burç Yorumları yazımızla sizlere merhaba diyoruz!

Önce Venüs Koç burcunda Yükselen Burç Yorumları yazımızı okumadan bu geçişin (astrologlar olarak buna Ingress deriz) bize getirdiği genel etkilere bir göz atalım. Şimdiden keyifli sezonlar ve keyifli okumalar dileriz.

Venüs Koç burcunda seyrederken sizlere keyifli gelişmeler getirmesi dileğiyle…

Venüs Koç burcunda 5 - 29 Nisan 2024 Genel Etkileri

Venüs Koç burcunda seyri ile neler bekleriz?

Geldik gücün ve ilişkilerin yegane kahramanı Venüs’e. Fedakarlığın dozunu abartan Balık’ı geride bırakıp, “En birinci benim!” mottosu ile ilişkilerini yaşayan Venüs Koç’a merhaba diyoruz:)

Yeni deneyimler, çocuksu bir heyecan ve toleranslı olabilmek hususunda pek başarılı olamayan, enerjik halleriyle Venüs Koç bir süre misafirimiz olacak.

İlişkilere yönelik özgürlük isteğinin ayyuka çıkabileceği vakitler söz konusu olabilir. Bu dönem kısıtlayıcı olmaktan ziyade sosyal hayatlarımız hususunda bireysel isteklerimize yönelik bir tutum içerisinde olabileceğimiz bir etki hasıl olmaktadır.

Yenilikçi ve ilkleri göğüslemek adına yapılan girişimler gündemimizde bulunabilir. Venüs Koç’u en faydalı şekilde değerlendirebilmek dileği ile:)

Venüs Koç burcunda 5 - 29 Nisan 2024

Yükselen Burç Yorumları

Koç Burcu

Venüs Koç burcunda |  

Motivasyonlarınız konusunda hız kazanabileceğiniz, bireysel isteklerinizin ön planda olabileceği bir etkileşim bu dönem gündeminizde hasıl olabilir.

 

Boğa Burcu

Venüs Koç burcunda |  

Bu dönem izole olmayı isteyebileceğiniz, seçimlerinizi bu hususta inisiyatif alarak yapabileceğiniz bir gündeminiz bulunabilir.

 

İkizler Burcu

Venüs Koç burcunda |  

Gelecek planlarınıza yönelik daha özgür kararlar almak isteyebileceğiniz, yenilikçi seçimler yapabileceğiniz bir etkileşim söz konusu olmaktadır.

Yengeç Burcu

Venüs Koç burcunda |  

Kariyeriniz hususunda yeni deneyimler adına inisiyatif alabilmeyi, girişimlerinizde de bağımsız olmayı isteyebileceğiniz bir etki hasıl olabilir.

Aslan Burcu

Venüs Koç burcunda |  

Hayat görüşünüze yönelik özgür ve daha ziyade denenmemişi denemek isteyebileceğiniz, hayata bakış açınız konusunda yenilik isteyebileceğiniz bir enerji söz konusu olabilir.

 

Başak Burcu

Venüs Koç burcunda |  

Ortaklı paylaşımlarınız konusunda karar vermek ve seçim yapmak hususunda, yeni girişimler denemek isteyebileceğiniz bir gündeminiz bulunabilir. Dikkat etmekte fayda var.

Terazi Burcu

Venüs Koç burcunda |  

İlişkileriniz hususunda özgürlük isteğinizin ön plana çıkabileceği aynı zamanda cesur kararların ve enerjinin de artabileceği bir dönem söz konusu olabilir.

Akrep Burcu

Venüs Koç burcunda |  

Günlük rutinleriniz konusunda gayretinizin artabileceği, hızlanabileceğiniz ve mesleki manada da yeni deneyimler adına seçimler yapabileceğiniz bir etkileşim hasıl olabilir.

Yay Burcu

Venüs Koç burcunda |  

İstekleriniz konusunda bağımsız olmak ve yenilikçi bir şekilde davranmak, varsa hobileriniz hususunda yeni girişimlerde bulunmak isteyebileceğiniz bir gündeminiz bulunabilir.

Oğlak Burcu

Venüs Koç burcunda |  

Ailevi hususlarla alakalı daha bireysel ve bağımsız seçimlerde bulunmak ve inisiyatif alırken bunları gözeterek davranabileceğiniz bir etkileşim söz konusu olabilir.

Kova Burcu

Venüs Koç burcunda |  

Fikirlerinize dair yenilikçi ve yeni girişimler hususunda cesur seçimler yapabileceğiniz, zihnen özgürlükçü bir şekilde karar alabileceğiniz bir gündem söz konusu olabilir.

Balık Burcu

Venüs Koç burcunda |  

Bu dönem yeteneklerinizi değerlendirmek konusunda daha önce keşfedilmemiş yönleriniz adına özgür ve cesur bir şekilde seçimlerinizi değerlendirmek isteyebileceğiniz bir etkileşim hasıl olabilir.

Merve'nin Mesajı

Venüs Koç burcunda !

Venüs’ün özgürlük yanlısı ve yeni girişimlere gözü kapalı girebilen versiyonu karşımızda 🙂

Bu dönem ilişkilerde bireysellik ön planda olabileceği gibi, tolerans hususunda da çekişmeli durumlar söz konusu olabilir.

Bu canlı ve neşeli enerjinin en olumlu haliyle faydalanabilmek dileğiyle 🙂

Keyifli sezonlar,  Venüs Koç burcunda seyrederken size güzellikler getirmesi dileğiyle…

Sevgiler…

Astrolog Merve Yüksel

Venüs Koç burcunda 5 – 29 Nisan 2024 Yükselen Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra ay veya yıl içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Gezegen Geçişleri 2024 Takvimi‘nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

Venüs Koç Burcunda Burç Yorumları

1 – 7 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Venüs Koç Burcunda Burç Yorumları

8 – 14 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir