#Balık Burcu #Burç Değişimi #Burç yorumları #Gezegenler #Güneş Burçlarda #Ingress

Güneş Balık Burcunda Burç Yorumları

Güneş Balık burcunda Yükselen Burç Yorumları yazımızla sizlere merhaba diyoruz!

Önce Güneş Balık burcunda Yükselen Burç Yorumları yazımızı okumadan bu geçişin (astrologlar olarak buna Ingress deriz) bize getirdiği genel etkilere bir göz atalım. Şimdiden keyifli sezonlar ve keyifli okumalar dileriz.

Güneş Balık burcunda seyrederken sizlere keyifli gelişmeler getirmesi dileğiyle…

Güneş Balık burcunda 19 Şubat - 20 Mart 2024 Genel Etkileri

Güneş Balık burcunda seyrine başlıyor ve Balık sezonunu açıyoruz!

Güneş; bizi biz yapan şeyleri, farkındalıklarımızı, moral ve motivasyonlarımızı ifade etmektedir.

Balık burcu ise, fedakarlığı, arka planda olanları, gözlem yaptığımız durumları anlatmaktadır.

Güneş Balık burcunda ilerlemeye başladığında, gördüğümüz şeyler aslında çok da gördüğümüz gibi değildir:) İster illüzyon diyelim, ister anlaşılmazlık.

Güneş’in berrak ışıkları, Balık da bilinmezliğe gömülür. Bütüncül bakış açısı sayesinde büyük resmi ve anlatılmak isteneni fark eder.

Fark edilmesi zor olanı fark eder daha doğrusu. Somut verileri elde etmek konusunda da başarılıdır.

Tüm Balık burçlarının doğum günleri kutlu olsun!

Zira ideallerini gerçekleştirmek adına hayal etmekten ötesini yapması gerekmektedir.

Balık, belli bir topluluğu değil herkesi kabule geçebilir. İşte bu da aslında bütünün iyiliği için hareket ettiğinin bir diğer göstergesidir.

Tabii bütünün iyiliği denilen durum, herkesi mutlu edecek diye bir kaide yok 🙂

Biliyorum bizleri anlamak zor, ama komple bir resmi görebilmek için birkaç adım uzaklaşmanın, aslında eksik parçaları nerelere koyduğumuzu fark etmek adına yeni bir keşif olduğunu belirtmek isterim 🙂

İyi ki doğdunuz ve doğduk Balık burçları 🙂

Güneş Balık burcunda 19 Şubat - 20 Mart 2024

Yükselen Burç Yorumları

Koç Burcu

Güneş Balık burcunda | Bu dönem izole kalmayı tercih ederek, farkındalıklarınız hususunda arka planda olanı keşfetmek ve bilinçlenmek için motivasyon sağlayabileceğiniz bir dönem olabilir. 

Boğa Burcu

Güneş Balık burcunda | Geleceğe yönelik planlarınız hususunda geri planda gözlem yaparak motivasyon sağlamak isteyebileceğiniz ve akışta kalmayı düşünebileceğiniz bir dönem söz konusu olabilir. 

İkizler Burcu

Güneş Balık burcunda | Başarı konularınıza istinaden bütünü gözlemleyerek ve detaydan ziyade arka planda olan durumlara karşı farkındalık yaşayabileceğiniz bir etki hasıl olmaktadır.

Yengeç Burcu

Güneş Balık burcunda | Hayat görüşü ve bilinçlenme hususunda değerlendirmek ve yanılgı olarak düşündüğünüz konular üzerinde derinleşip, detayı değil de bütünü görerek farkındalık geliştirebileceğiniz bir gündem söz konusu olabilir. 

Aslan Burcu

Güneş Balık burcunda | Ortaklı paylaşımlarınız konusunda arka planda oluşan, anlaşılmaz gibi durumlara mahsuben bilinçlenmeniz ve buna göre fedakarlık yapmaktan ziyade gözlemleyerek, bütüncül bakış açısına dayalı bir şekilde gündemi değerlendirmeniz uygun olabilir.

Başak Burcu

Güneş Balık burcunda | İkili ilişkilere yönelik özverili davranışların yerini, arka planda farkına vardığınız durumlara istinaden realist bir şekilde değerlendirerek; detayları ayıklayıp bütün bir resme odaklanmak olarak motivasyon sağlayabileceğiniz bir etkileşim söz konusu olabilir.

Terazi Burcu

Güneş Balık burcunda | Yıprandığınızı düşündüğünüz hususlarda geriye çekilerek, gözlem yapmanın ve detaylara değil daha bütüncül bir bakış açısı ile motivasyon sağlamanın faydalı olabileceği bir gündeminiz bulunabilir. 

Akrep Burcu

Güneş Balık burcunda | Moral bulmak adına hobilerinize yönelebileceğiniz, fakat arka planda kalarak daha sakin, dingin bir şekilde akışta kalmak isteyebileceğiniz ve yaratıcılığınızı değerlendirebileceğiniz bir dönem olabilir.

Yay Burcu

Güneş Balık burcunda | Ailevi hususlarda bu dönem bireyselliği kenara bırakıp, çoğulcu düşünce yapısı ile bilinçlenmeniz ve feragat etmeniz, fedakarlık yapmanız gereken durumlar gündeminizi meşgul edebilir.

Oğlak Burcu

Güneş Balık burcunda | Fikirlerinize yönelik bu dönem hayallerinizi somut bir hale getirmek adına içinize çekilerek daha ziyade geride kalıp gözlemleyerek motive olabileceğiniz bir dönem söz konusu olabilir.

Kova Burcu

Güneş Balık burcunda | Bu dönem geri planda kalmış olan ve farkına varamadığınız, yetkin olduğunuz hususlar için bir bakış açısı oluşturarak, değerlendirmek isteyebilirsiniz. 

Balık Burcu

Güneş Balık burcunda | Kendinize yönelerek, içsel olarak bütüncül bir bakış açısı ile motivasyon sağlayabileceğiniz ve farkındalık geliştirebileceğiniz bir gündem söz konusu olabilir.

Merve'nin Mesajı

Güneş Balık burcunda !

Geldik farkındalığın kralı olan Güneş’in, Balık seyrine.

Bu transit aslında arka plandaki akışı ve fark edilmesi gereken durumların farklı bakış açısı ile nasıl hayatımıza katıldığını ifade edecektir bizlere.

Gözlem yapmanın güzelliğini keşfedebileceğimiz bir Balık sezonu geçirmemiz dileğiyle:)

Keyifli sezonlar,  Güneş Balık burcunda seyrederken size güzellikler getirmesi dileğiyle…

Sevgiler…

Astrolog Merve Yüksel

Güneş Balık burcunda 19 Şubat – 20 Mart 2024 Yükselen Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra ay veya yıl içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Gezegen Geçişleri 2024 Takvimi‘nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

Güneş Balık Burcunda Burç Yorumları

Venüs Kova Burcunda Burç Yorumları

Güneş Balık Burcunda Burç Yorumları

19 – 25 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir