Astroloji Danışmanlığı Hizmetlerimiz

Doğum Haritası Analizi

Interaktif Görüşme veya Yazılı Çalışma Yaklaşık 45 dakika

1 Aylık Öngörü Analizi

Interaktif Görüşme veya Yazılı Çalışma Yaklaşık 45 dakika

6 Aylık Öngörü Analizi

Interaktif Görüşme veya Yazılı Çalışma Yaklaşık 1 Saat

6 Yıllık Öngörü Analizi

Interaktif Görüşme veya Yazılı Çalışma Yaklaşık 1,5 Saat

Doğum Haritası Analizi

Doğum günü, saati ve lokasyon bilgisine göre çıkarılan kişiye özel haritanızın genel yorumunu kapsar. Kişisel özellikleriniz, yatkınlıklarınız, yetenekleriniz, mesleki seçim veya yönelimleriniz, ilişki beklentileriniz veya aile ve yerleşime dair sorularınız dahilinde potansiyelleriniz bu harita analizinde incelenir. Kendi yönelimlerinizi daha iyi tanımak ve kişisel farkındalığınızı arttırmak adına faydalanabileceğiniz bir analiz çeşididir.

1500 TL (kdv dahil)

1 Aylık Öngörü Analizi

Doğum günü, saati ve lokasyon bilgisine göre çıkarılan kişiye özel haritanızın ilerletimlerinden yola çıkılarak hazırlanan 1 aylık olasılık ve tahmin analizidir. Ne tür etkilere açık olduğunuzu anlatır. Soracağınız sorulara istinaden 1 aylık periyod içerisinde olası tarihlere yönelik çalışma yapılır. (Örneğin; 1 ay içinde iş değiştirmeli miyim?) Bu analiz için sizden cevaplamamızı ya da üzerine daha ayrıntılı eğilmemizi istediğiniz 1 soru alınır.

1000 TL (kdv dahil)

6 Aylık Öngörü Analizi​

Doğum günü, saati ve lokasyon bilgisine göre çıkarılan kişiye özel haritanızın ilerletimlerinden yola çıkılarak hazırlanan 6 aylık olasılık ve tahmin analizidir. Ne tür etkilere açık olduğunuzu anlatır. Soracağınız sorulara istinaden 6 aylık periyod içerisinde olası tarihlere yönelik çalışma yapılır. (Örneğin; 6 Ay içinde taşınabilme ihtimalim var mı?) Cevaplamamızı ya da üzerine daha ayrıntılı eğilmemizi istediğiniz 1 soru alınır.

1500 TL (kdv dahil)

1 Yıllık Öngörü Analizi​

Doğum günü, saati ve lokasyon bilgisine göre çıkarılan kişiye özel haritanızın ilerletimlerinden yola çıkılarak hazırlanan 1 yıllık analizdir. 1 yıl boyunca yılın temposu, genel atmosferi ve  açık olduğunuz etkileri anlatır. Bu periyod içerisinde olası tarihlere yönelik analiz yapılır. (Örneğin;1 yıl içinde içinde evlenme ihtimalim var mı?) Bu analiz için sizden cevaplamamızı ya da üzerine daha ayrıntılı eğilmemizi istediğiniz 3 soru alınır.

2500 TL (kdv dahil)

İlişki Uyum (Synastry) Analizi

Interaktif Yaklaşık 1,5 saat

Seçim Astrolojisi - Eleksiyon Danışmanlığı

Tarih yazılı veya ses kaydıyla iletilir Kısa Görüşme

Tek Soru Danışmanlığı

Interaktif Görüşme veya Yazılı Çalışma Yaklaşık 15-30 dakika

Meslek Analizi

Interaktif Görüşme veya Yazılı Çalışma Yaklaşık 15-30 dakika

İlişki Uyum Analizi

Doğum günü, saati ve lokasyon bilgisine göre çıkarılan çift haritaları hem ayrı ayrı hem de birlikte incelenerek uyumları konusunda analiz yapılır. Kişilerin iletişimleri, ortak paylaşımları, karakter uyumları ve iki kişinin birlikte oluşturduğu ilişkinin dinamikleri gibi konularda yorumlar paylaşılır. Öngörü içermez, uyum analizine odaklıdır.

3000 TL (kdv dahil)

Seçim Danışmanlığı

Eleksiyon yani Seçim Astrolojisi Analizi yapmak istediğiniz işler için optimum zamanı belirler. Yeni bir işe başlamak, taşınmak, alım-satım yapmak, evlenmek ya da iş kurmak gibi önemli gündemleri olan danışanlar için tarih belirlenir. Eleksiyon yapılacak konuya göre özellik ve şartlar belirtilir, bu doğrultuda uygun bir zaman belirlenir.

1000 TL (kdv dahil)

1 Soru Danışmanlığı

Merak ettiğiniz bir konu üzerine yanıtlanmasını istediğiniz tek bir soru için yapılan astrolojik analizdir. Özellikle merak ettiğiniz konulara odaklanılarak sorunun gerektirdiği teknikler kullanılarak çalışılır. Etik dışı konular haricinde her türlü soru astrolojik teknikler sayesinde cevaplanabilmektedir. 

750 TL (kdv dahil)

Meslek Analizi

Meslek tercihi yapacak olanlar, lise veya üniversite öğrencileri, sektör değişimi ya da iş değişimi yapmak isteyenler için doğum günü, saati ve lokasyon bilgisine göre çıkarılan kişiye özel haritalarda kişilerin yatkın olabileceği meslek türüne dair analizler yapılır. Bu analizler kişiyle paylaşılarak uygun alanlara yönelik tavsiyeler verilir.

750 TL (kdv dahil)

Astroloji Danışmanlığı hakkında ek notlar;

Astroloji Danışmanlığı programlarından birini seçip, randevunuzu almak için bizimle iletişime geçtiğinizde aşağıdaki bilgilere ihtiyaç duyulur.

  • Doğum Tarihi (Gün / Ay / Yıl)
  • Doğum Saati
  • Doğum Yeri
  • Fatura Bilgileriniz 
 
Astroloji Danışmanlığı servislerimize %20 kdv dahildir, randevu kesinleştirmek için ödeme yaptığınızda vereceğiniz mail adresine faturanız elektronik olarak iletilir.
 

 

Bilgi ve randevu talepleri Astroloji Kulübü 2023 isimli Instagram hesabımızdan mesaj olarak alınmaktadır. Yukarıdaki butona tıklayarak Instagram hesabımıza ulaşabilirsiniz.