#Burç yorumları #Haftalık Burç Yorumları

29 Ocak – 4 Şubat Haftalık Burç Yorumları (2024)

29 Ocak – 4 Şubat Haftalık Burç Yorumları yazımızla yeni haftaya merhaba diyoruz!

Öncesinde bu hafta hangi gökyüzü etkileşimleri var bunlara bir göz atalım. Şimdiden keyifli haftalar ve keyifli okumalar dileriz.

Haftaya Ay Başak enerjisiyle başlıyoruz. Kendimize ve sevdiklerimize bakmak, hizmet etmek ve işleri kolaylaştırma zamanı. Titiz ve eleştirel olabiliriz…

29
OCAK

Venüs Jüpiter Üçgeni

Kısa süre önce gelecek için attığınız ilişki, kişisel girişim ve istek adımlarınızın büyüyebileceği bir atmosfer. Genel olarak hoşgörüyü arttırabileceği gibi, büyük sonuçlar getirmesi de olasıdır.

30
OCAK

Mars Uranüs Üçgeni + Uranüs ileri harekette

İlklere adım atılacağı hırslı bir süreç olabilir. Gerginlik bir şeyi ilk defa yapmaktan ya da ilginç durumlarla karşılaşmaktan gelebilir. Hırsla beraber dürtüsellikte artış görüleceğinden tavırlarda kontrollü olmak gerekecektir.

1
ŞUBAT

Merkür Neptün Sekstili

Bugünlerde sezgilerimiz tavan yapabilir ve yaratıcı konulara ilgi gösterebiliriz. Özellikle geleceğe dönük fikir, karar ve planlarımız için detayları sonradan şekillendirmek üzere genel kurgular yapabiliriz.

3
ŞUBAT

Akrep'te Sondördün

Ay Akrep’te Sondördün varken şimdi her anlamda temizlik zamanı! İster ev – mekan olsun, ister artık hayatımızdan çıkarılması gereken şeyler olsun, artık bize hizmet etmeyen şeyleri eleme zamanı.

29 Ocak 4 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

Haftaya gündelik akışınızda bazı düzenleme ihtiyacı temalarıyla başlıyorsunuz. Hafta başında başarı ve hedefleriniz için geliştirdiğiniz sosyal değer ve bağları kullanma zemini bulabilirsiniz. Yine aynı konularla ilgili yeni yollar denemek, farklı adımlar atmak isteyebilirsiniz. Konu yeni adımlar değilse agresyona dikkatli olmakta fayda olur. Henüz sizin bile tam kestiremediğiniz koşullar olabilir, fakat aklınızda geleceğe dair bazı fikirler şekillenebilir. Haftasonunda ise bazı finansal ve ikili durumları çözmek sizi rahatlatacaktır.

Boğa Burcu

Haftaya moral, motivasyon, yaratıcı işler ve gelecek projeksiyonlarınızda bazı düzenleme ihtiyacı temalarıyla başlıyorsunuz. Hafta başında kişisel gelişim konularınız için ulaştığınız eğitim, medya, hukuk, yabancılar gibi sosyal konu, bağlar ve imkanları kullanma zemini bulabilirsiniz. Yine kendi hayatınız ve bireysel gündemlerinizle ilgili yeni yollar denemek, farklı adımlar atmak isteyebilirsiniz. Konu yeni adımlar değilse birikmiş bazı konuların patlak vermesi ihtimaline açık olmakta fayda olur. Bu konuda sezgisel olarak geleceğe dair bazı şeyleri tahmin edebilirsiniz, ama yine de bir yanılma payı bırakın. Haftasonunda ise bazı ilişki, ortaklık ve sözleşme durumlarını çözmek sizi rahatlatacaktır.

İkizler Burcu

Haftaya ev, aile ve başlatıp bitirmek istediğiniz şeylerle ilgili bir düzen ihtiyacı ile başlıyorsunuz. İkili paylaşım, borç, kredi ya da çözmeniz gereken durumlara dair sosyal bağlar ve imkanları kullanma zemini bulabilirsiniz. Bunlarla ilgili yeni yollar ve farklı adımlar denemek isteyebilirsiniz. Konu yeni adımlar değilse birikmiş bazı konuların patlak vermesi ihtimaline açık olmak gerekebilir. Bu konuda sezgisel olarak nasıl başarılı çözümler bulabileceğinize dair çözümler kurgulayabilirsiniz. Haftasonunda ise rutin akışınızda sizi sıkıntıya düşüren durumları çözmek sizi rahatlatacaktır.

Yengeç Burcu

Haftaya yakın iletişim çevrenizle ilgili bir düzen ihtiyacı ile başlıyorsunuz. Partner, ortak ve ilişki bağlarınızı geliştirmeye dair sosyal çevre ve imkanları kullanma zemini bulabilirsiniz. Bunlarla ilgili yeni yollar ve farklı adımlar denemek isteyebilirsiniz. Konu yeni adımlar değilse birikmiş bazı konuların patlak vermesi ihtimaline açık olmak gerekebilir. Bu konuda uzak çevre iletişimlerinden faydalanıp bazı sorularınıza tahmini de olsa bazı cevaplar bulabilirsiniz. Haftasonunda ise moral, motivasyon, yaratıcı proje ve spekülatif yatırımlarınızda sizi sıkıntıya düşüren durumları çözmek sizi rahatlatacaktır.

Aslan Burcu

Haftaya finansal durum ve yeteneklerinizle ilgili eleştirel bir bakış ile başlıyorsunuz. Çalışma ortamı, rutinler ve görevlerinizle ilgili çeşitli etkinlik yada sosyal görüşmeler sizi yoğunlaştırabilir. Bunlarla ilgili farklı adımlar denemek isteyebilirsiniz. Konu yeni adımlar değilse işle ilgili birikmiş bazı konuların patlak vermesi ihtimaline açık olmak gerekebilir. Bu konuda duyumlarınızdan faydalanıp bazı tahminlerde bulabilirsiniz. Haftasonunda ise ev, aile ve başlatıp bitirmek istediğiniz konularda sizi aşağıya çeken şeyleri elemek sizi rahatlatacaktır.

Başak Burcu

Haftaya bireysel ihtiyaçlarınıza odaklı bir enerji ile başlıyorsunuz. Moral, motivasyon, yaratıcı projeler ve spekülatif yatırımlar konularında uzak iletişim çevrenizin imkanlarından fayda sağlama zemini bulabilirsiniz. Bunlarla ilgili farklı adımlar denemek isteyebilirsiniz. Konu yeni adımlar değilse geleceğe dair isteklerinizi ilgilendiren konularla alakalı birikmiş bazı şeylerin patlak vermesi ihtimaline açık olmak iyi olur. Bu konuda bazı kurgular yapmanız gerekebilir. Hafta sonu ise yakın ve aktif iletişim çevrenizde süreçleri yavaşlatan şeyleri elemek sizi rahatlatacaktır.

Terazi Burcu

Haftaya arka planda ve analizci bir bakış ile başlıyorsunuz. Ev, aile, başlatıp bitirmek istediğiniz konularla ilgili işinize yarayabilecek paylaşılan kaynaklara ulaşabileceğiniz zeminler bulabilirsiniz. Bunlarla ilgili yeni yöntem denemek isteyebilirsiniz. Konu yeni adımlar değilse ödemeler,sağlık ya da aile içi ilişkilerle ilgili birikmiş bazı konuların patlak vermesi ihtimaline açık olmak gerekebilir. Bu konuda ilerlemek adına bazı araştırmalar yapmanız gerekebilir. Haftasonunda ise finansal kaynak ve yeteneklerinizle ilgili konularda sizi aşağıya çeken şeyleri çözmek sizi rahatlatacaktır.

Akrep Burcu

Haftaya sosyal çevre ve gelecek planlarınıza dair ihtiyaçlarınız ile başlıyorsunuz. Yakın ve aktif iletişim çevrenizde ikili ilişkilerinizi geliştirebilecek fırsat ve zeminler bulabilirsiniz. Bunlarla ilgili yeni yöntem denemek isteyebilirsiniz. Konu yeni adımlar değilse rutin iletişimde olduğunuz kişilerle ilgili birikmiş bazı konuların patlak vermesi ihtimaline açık olmak gerekebilir. Bu konuda ilerlemek adına bazı konuşmalar yapmanız gerekebilir. Haftasonunda ise genel olarak enerjinizi düşüren konularla ilgili yorucu ve stresli sorunları çözmek sizi rahatlatacaktır.

Yay Burcu

Haftaya başarı ve kariyerle ilgili ihtiyaçlarınıza odaklı başlıyorsunuz. Finans ve yetenek konuları ile ilgili işinize yarayabilecek iş projeleri ve görüşme imkanlarına ulaşabileceğiniz zemin bulabilirsiniz. Bunlarla ilgili yeni yöntem denemek isteyebilirsiniz. Konu yeni adımlar değilse iş rutini, günlük hayat ya da harcamalarla ilgili birikmiş bazı konuların patlak vermesi ihtimaline açık olmak gerekebilir. Bu konuda ilerlemek adına bazı hesaplamalar yapmanız gerekebilir. Haftasonunda ise arka planda sizi huzursuz eden konularda istenmeyen koşul ve durumları çözmek sizi rahatlatacaktır.

Oğlak Burcu

Haftaya uzak çevrelerle ilgili ihtiyaçlarınıza odaklı başlıyorsunuz. Bireysel istek ve gündemlerle ilgili sizi motive eden ve yaratıcı gelişiminize destek verebilecek imkanlara ulaşacağınız zeminler bulabilirsiniz. Bunlarla ilgili yeni yöntemler denemek isteyebilirsiniz. Konu yeni adımlar değilse motivasyonunuzu etkileyen birikmiş bazı konuların patlak vermesi de olasıdır. Bu konuda ilerlemek adına bazı konuşmalar ya da kurgular yapmanız gerekebilir. Haftasonunda ise sosyal çevre ve gelecek planlarınız adında sizi aşağıya çeken ve yavaşlatan şeyleri elemek iyi gelecektir.

Kova Burcu

Haftaya ikili maddi manevi paylaşım konuları ile ilgili ihtiyaçlarınızla başlıyorsunuz. Arka planda hazırlığını yaptığınız plan ve isteklerle ilgili gelişim ve büyüme fırsatları bulabilirsiniz. Bunlarla ilgili yeni yöntem ve adımlar denemek isteyebilirsiniz. Konu yeni adımlar değilse aile, arka plandaki ilişkiler ve temel güveninizle ilgili birikmiş bazı gizli konular aniden gündeme gelebilir. Bu konuda ilerlemek adına bazı hesaplar yapmanız gerekebilir. Haftasonunda ise başarı ve kariyer planlarına dair istenmeyen koşul ve durumları çözmek sizi rahatlatacaktır.

Balık Burcu

Haftayı ilişkiler ile ilgili gündemlerle açıyorsunuz. Sosyal çevre ve gelecek planlarınıza dair yoğun odağınız, iletişim ağınızdaki imkanları kullanarak gelişim ve büyüme fırsatları sunabilir. Bunlarla ilgili yeni yöntem ve adımlar denemek isteyebilirsiniz. Konu yeni adımlar değilse sosyal iletişim ve ileriye dönük kararlarla ilgili birikmiş bazı konular aniden gündeme gelebilir. Bu konuda ilerlemek adına bazı olasılık tahminleri yapmanız gerekebilir. Haftasonunda ise uzak iletişim çevre ve konularına dair sizi aşağıya çeken ve yavaşlatan şeyleri elemek iyi gelebilir.

Ecem'in Mesajı

Çoğumuzun yüzünü geleceğe döndüğü bu hafta çalışma hayatıyla ilgili pek çok konuyu kapsayacak gibi görünüyor.

Mevcut Oğlak stelyumu, henüz atlattığımız ve etkilerinin hala yankılandığı Aslan Dolunay’ı hayata ileri doğru bakma isteğini körüklüyor. Hafta sonunda ise ağırlıklardan kurtulma olarak kullanabileceğimiz bir enerji mevcut olacak.

İşlerinizde ve uğraşlarınızda kolaylıklar dileğiyle…

29 Ocak 4 Şubat Haftalık Burç Yorumları yazımızı okuduktan sonra hafta içerisindeki önemli işlerinizi planlamak için Ay Boşluk Takvimi’nden faydalanabilirsiniz. Takvimi incelemek için yukarıdaki başlığı tıklayabilirsiniz.

29 Ocak – 4 Şubat Haftalık Burç Yorumları (2024)

22 – 28 Ocak Haftalık Burç Yorumları

29 Ocak – 4 Şubat Haftalık Burç Yorumları (2024)

Merkür Kova Burcunda Burç Yorumları

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir